Colectia de toamna-iarna (204)
Raspunsuri - Pagina 9
bb_alinus spune:
da de unde frate aveti atata vacanta ca m-ati terminat....Noki pana la 1 sep???
Am pranzit cu al meu sotior, am mancat de m-am spart si asa mi-e de somn....Deja am baut 3 espresso...
Noki_Lara spune:
Alinus, io-s pe lege speciala, am 33 de zile de concediu. Plusuri si minusuri, ca la orice loc de munca.
Poze cu Sarah si mami
1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
bb_alinus spune:
Mandy foarte faine pozele, mi-au placut mult apusurile, iar Kriszti e un dulce foc! Ce pofta mi-ai facut de iesit la iarba verde....
Noki, da ce lege speciala e asta? Ca mi-ar place si mie ![]()
madau spune:
Mitza multam pt pont, pana la urma n-am mai ajuns acolo ca n-am mai avut timp, insa am gasit ceva haios pe net si ni le aduc maine, am comandat online.
In rest..vad ca toata lumea face pregatiri de concediu...ceea ce ma deprima si mai mult pt ca nu mai am rabdare, vreau si eu la mareee, undevaaa

Ma duc sa incarc si eu cateva poze cu noi, de luna trecuta de la mare.
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
madau spune:
Iaca si ceva www.flickr.com/photos/madau/sets/72157606362146432/" target="_blank">POZE, ca nu ne-ati mai vazut de mult![]()
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
melku spune:
buna,
vreau sa vaz poze cu prichindei. am observat ca dati link direct in contul comun. de ce? s-a intamplat ceva? nu mai e voie sa pui link direct pe forum?
lavi, noi nu ne-am cazat nicaieri ca eram "cazati" gratis la socra-miu in Buzau. ![]()
am plecat de pe la 10 dimineata si la 17 eram inapoi acasa.
Sarata Monteoru nu-i pe Valea Buzaului.
Valea Buzaului e valea facuta de raul Buzau care nu stiu de unde izvoraste, dar culmea lui e la barajul de la Siriu si apoi cuuurge frumos pe langa DN 10 Brasov-Buzau pana in orasul buzau si mai departe...treaba lui ca nu stiu unde se varsa, cred ca in siret.
Monteoru e o fosta statiune balneo de pensionari.
nici nu mai stiu daca mai ofera ceva tratamente dar acum 3 ani erau multe paraginaturi pe acolo. probabil ca acum s-au construit pensiuni. e situata pe o depresiune intre dealuri (nu e munte acolo) impadurite. nu e nimic de vazut, nimic de facut acolo. peisaje nu prea vezi. nu e de stat, cel mult de cazat, daca-s ieftine pensiunile (ceea ce nu prea cred)si de plecat in drumetii, bineinteles cu masina ca distantele sunt mari. Se ajunge la Vulcanii Noroiosi de acolo, la Focurile Vii de la Lopatari si la manastirea Ciolanu si tabara de sculptura Magura de unde v-a aratat cami pozele.
Pe valea buzaului, DN 10, cum vii dinspre Buzau, abia cam dupa ce treci de comuna Patarlagele incepe sa se vada muntele, care nici el nu-i foarte abrupt. sunt munti molcomi la suprafata, blanzi, impaduriti, multaa padure. Bine, poti ajunge pe varful penteleu, varful siriu, la lacul vulturilor, dar deja sunt depasita ca n-am atins asemenea varfuri.
cel mai frumos este la siriu, dincolo de oraselul nehoiu, dincolo de baraj, spre brasov.
pana acolo sunt dealuri frumoase. este zona subcarpatica.
campari amenajate chiar nu stiu, insa pe langa manastirea ciolanu-tabara de copii poiana pinului sigur exista loc unde sa-ti pui cortul, c-am stat io in tinerete la cort pe acolo. Pui cortul si pleci la vizitat. merita un uichend.
Ca sa ajungi la manastirea Ciolanu, din DN 10 se face stanga dupa vreo 10 km de la Buzau, la intersectia Magura cu un restaurant maare cu pensiune, mai e de mers vreo 15 km pe drum judetean si ajungi la tabara de sculptura si la manastire, apoi dupa alti 5 km la Poiana Pinului.
Ca sa ajungi la vulcanii noroiosi, tot pe DN 10, spre brasov, se merge pana in satul Satuc, se face dreapta de data asta, cred ca chiar peste rau si se mai merge pana in satul/comuna Berca. indicatoare spre vulcani sunt cu siguranta.
Unde am fost io in uichendul trecut, tot din DN 10 am facut dreapta peste raul buzau, dar undeva mai sus, din comuna patarlagele.
Aoleoo, m-am intins cam mult off topic. Scuze si sper sa va foloseasca. Merita vazuta zona dupa cum doresti, intr-o excursie mai linistita gen turism cultural sau intr-una mai avantata, cu excursii pe munte, spre varfuri, lacuri, cascade. Sper sa fi inteles ceva, lavi si noki, daca vreti sa va duceti....din pacate pentru ca nu mi-a trebuit cazare, nu prea pot recomanda pensiuni decat cel mult din auzite.
Vreau sa vad pozee cu prichindeii...ma duc la treaba!
Multi ani de casnicie fericiti, Noki!
am facut mici mici amanuntele astea excursionistice ca aveam mustrari de constiinta
Varsta
roxisialexia spune:
hello!
Incarcata zi domne, am fost la sarata monteoru...la boghis, in ungaria, asutria, am vazut piticii cu daria de mellu.....frumos frumos.
Ce imi place perioada asta de vacante..yupiiii.
noki, apoi doamna si stii ca si yo facusem aluzii la tinuta dumitale..pesemne ca nu vazusi
.sa iti fie de odihna si distractie acest lungggg conced'.Si multa fericire,dragoste si noroc sa aiba casnicia voastra de acum incolo 100 de ani.
madau, doamne ce slabaa esti! iar domnul sot imi pare ca a luat ce tu ai pierdut.Fii-ta e o scumpa, tare dor imi era sa o revad
obrajorii ei pufosi.
catutza spune:
Melku , am vazut pozele tale de ieri dar nu am mai apucat sa scriu. Sunt foarte frumose iar voi sunteti niste draguti. La Buzam am mers si noi, am ajuns la Barajul Siriu ,la Patarlagele la discoteca
era super pe vremuri...acum nu stiu ce o mai fi pe acolo. La Manastirea Carnu nu am ajuns niciodata din pacate
.Bunici nasilor sunt din Valea Seaca si mai mergem cu ei acolo. E frumoasa zona pacat ca nu e dezvoltat turismul mai mult.
Mada , ce dragutza e Miruna! si mi se pare ca a slabit. Iar tu arati de 20 de ani, o pustoaica ![]()
Mandy , SUPERBE pozele. Mi-a placut de Cristi mai ales in pozele cu cortul (pana sa il tundeti).
noi maine facem 10 ani de cand suntem impreuna (vad ca multe sarbatorim zilele astea
) si vreau sa facem ceva dar nu stiu ce...sa mergem undeva dar nu stiu unde....e rau ca Mihai maine noapte lucreaza deci nu putem pleca din Bucuresti...
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Noki_Lara spune:
Multumesc mult de urari, fetelor dragi! Sunteti tare dragute!!!

Catutza, baga un restaurant romantic si o plimbare in parc de manutza!Si la muuulti ani fericiti si voua!
Poze cu Sarah si mami
1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
leea_cv spune:
Noi? Da, existam. Mai mult pe la mama,ocazional si pe la oras.
N-am citit mare lucru. Am vazut doar pozele lui Madau ca erau in zona. Concluzia...arati bine draga mea, dar foaaarte obosita si prea putin fericita. Miru, ma distreaza ca manca cu o " pohta" de invidiat borcanasul ala, domnu' n-are nicio apasare...Dar cu totii foarte frumosi.
Tudor hai sa zicem ca face kk relativ ok.Adica la 2-3 zile, asta da-ca-i observ grimasele si-l pun pe olitza. Altfel canci.Supozitor ori dulcopic, in plus fata de medicamentele de zi cu zi.Acu il aud hlizindu-se de mama focului uitindu-se la regele leu...Insa de vreo 2-3 sapt are niste apucaturi de ma da pe spate. E f uracios.Nu vrea sa vb cu nimeni, sa vada pe nimeni, pe strada se smulge de langa mine daca ma opresc sa vb cu cineva, urla si striga "du-te", nu saluta, nu multumeste, nik.Si asta-i o etapa?
Caut si alte poze si revin.
Aaaa, Nokisoara de-ie-ti Domnu' "casa beton", fericire cu caru', sanatate cu galeata si iubire nemasurata. V-ar fi viata faina, numa cu pante in sus, copil perfect si intelepciune deplina.La multi, foarte multi ani alaturi!