Colectia de toamna-iarna (204)
Raspunsuri - Pagina 10
soanso spune:
Leea,bine ai revenit!cred ca va prieste la tara,nu te stresa din cauza comportamentului lui T e doar o etapa care va trece.
mada,oauuuu arati foarte bine,pari mult mai tanara,Miruna e o scumpa s-a maturizat.
Noki,iti urez casnicie fericita ,sa aveti pace in suflete si liniste in casa,sanatate ,bucurii .concediu placut.
Catutza,eu as sarbatori in doi,o cina romantica sau o iesire undeva .multa fericire !
am vizonat poze ,ce am constatat: mamici frumoase(slabeeeeee), copilasii nostri au crescut,avem copii frumosi (miru,kristi,sara,alexia si matei,nic,iris si ana)cate un pupic de la Sorana pt fiecare.
cine doreste sa ne vada si pe noi...
sorana
vroiam sa va intreb in casa cu ce se mai joaca copilasii???
SOSO (20 dec 2005)
Noki_Lara spune:
Leea, faina urare mi-ai tras!
Ma bucur ca T se cacaceste mai usor.Stiu ca asta la voi e maaare realizare.
Soanso- ce scumpica e Sorana!
Si pare ase de cuminte...
Madaule- sa stii ca de demult nu ne-ai mai delectat cu poze faine! S-a schimbat mult Miruniciul, chiar ca s-a maturizat, vorba fetelor! Iar tu arati 
Roxi- ba da, doamna, observasem si remarca ta, cum sa n-o observ?![]()
Melkule- tare utile detaliile tale. Le-am baga la tartacutza si ne vom reorienta catre Siriu.
Poze cu Sarah si mami
1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
catutza spune:
Anca ,
merci de urari. Bia mea se joaca cu lego a ramas pasiunea ei, vine sa ii citesc carti sau "deseneaza" singura, face mancare (azi de exemplu zicea aca a facut "mamaiga"), cu papusile le plimba in carucior le da apa, le sterge la guritza si cea mai tare faza ea e "mama" si eu "Bia" 

Leea , voi cum sunteti dupa ploile astea? ca am vazut ca in nord e jale mare 
Noki , tot fara Adila acasa?
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
melku spune:
chiar, ce-o face cristina negara? acolo la ea a fost rau!!!
cristina, da un semn sa stim ca sunteti bine!!
Varsta
anda77 spune:
hello, am vazut doar poze soanso, ce draguteee. soranei ii sta extraordinar cu fruntea libera, n pozele in care i-ai pus agrafa. si in mov e delicioasa. frumoase lalele aveti acolo!
la multi ani pentru toate celebrarile de casnicii!
eu catre nic: ce are mama: baietel, ingeras sau soarece?
(de obicei imi raspunde razand ca soarece ca sa-l smotocesc eu. asa ne rasfatam noi)
nic: baietel!
eu: daaa? si am baietel mare sau mic?
nic: maaaare
eu, dorind sa fructific momentul: pai atunci nu mai face baiatul mamei in pampers ca doar baieteii mici fac in pampers, tu esti baiat maaaare
nichita, disparandu-i zambetul de rasfat: n-auzi ca chichita e mic?!
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
leea_cv spune:
Auzi Soso fii-ta e chiar cuminte sau asta razbate din poze?
Anda mic sau mare, io cred cu tarie ca atunci doar, cind va fi pregatit va renunta la pampersi. Poti sa-i spui cite-n luna ori in stele ca tot nu se rezolva. Cu trocul ala, de-l propusesesi , se mai aude ceva?
Melk am vazut pozele voastre. Daria a crescut si s-a schimbat mult de cind n=o mai vazusem.Sinteti tare frumosi.Am fost si eu la Ciolanu, la Siriu, la tabara de sculptura.In fiecare an merg.Frumos.
Lavi cu cantitate mare de intirziere iti urez sa prinzi macar de 3 ori 30 de ani (sunt totusi realista ) si sa te simti la fel de deprimata ca si acu. Vreau sa zic "numai".In rest...viata frumoasa cu bune si cu bune, de rele sa n-ai parte decit cind ti se acreste cu binele, deci veci, sa stea agatata de tine coana sanatate si sa-si faca de lucru prin toata familia ta...si toate frumoase!
Cata la noi ploua torential de vreo 5 zile, iar cu vreo 7 inainte a fost numai nor. M-am saturat asa de rau ca injur fiecare strop de apa. Au cam facut ravagii inundatiile insa in alte zone din judet, mai spre munte. In oras si la mama nu s-a intimplat mare lucru. Multzumesc!
Mai scotocesc dupa poze.
leea_cv spune:
Da mai Noki nici faptul ca Vaticanul recunoaste existenta extraterestrilor nu-i pt mine realizare mai mare ca faptul ca T face kk. Azi l-a apucat in parc, in cele 16 minute cit n-a plouat.Io, prevazacioasa aveam olita in masina.Am zburat la masina,luat olita, pus linga gard, el: "du-te" (io ma duc, ca nu face asa in vazul meu), revin, el: mama kk maieeee. Io pup si la evacuare din cauza de delir...deci faptul ca s-a inventat roata...e fix-pix.
leea_cv spune:
Bianca-mo candid si timid imi pare flacaul tau. E?
Pe masura ce citesc imi dau seama ca-s ultima la urari: Miha cite mult din toate cele mai bune de exista iti doresc si in plus tinerete vesnica,zulufata cuminte si sot vesnic indragostit.
Mandy (inca n-am gasit pozele dar am aflat ca ati sarbatorit, asa ca) sa aveti ani multi alaturi, dar nu de oricare, ci cu cite 365 de zile fericite- restul le acceptam obisnuite, iubire, respect si frumusetze de toate felurile.
Noki am cautat cu infrigurare poza cu roachia ta neagra s-o pot admira.Dar te-am admirat pe tine nu pe ea.Drept care cred c-am sa fac si io o portie de curentare.
Dordia traiasca-va proaspat botezatul Tudorici si alaturi de el ma-sa, ta-su si cu fra-su!
Deci in scutecul de fata io n-am gasit poze de FEE si MANDY. Aiurez?
catutza spune:
Leea , ce bine ca nu sunt probleme la voi cu inundatiile! Si felicitari pentru kk in parc
.
Poze de la Fee si Mandy gasesti in contul comun. Mai sunt acolo si de la Delia si de la Roxana...mai recente
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
leea_cv spune:
Cata multzam. In contul comin nu ma gindisem sa intru...Da de ce se pun mai nou pozele doar acolo???
Hai ca am navigat printre frumseti de copii,mamici si tatici...Am remarcat ochii frumosi tare ai Ilincai nainte si dupa principala ei ocupatie, m-am distrat vazind ambele patutzuri carate de Delia in concediu ( asa fac si io), am admirat apusurile de soare surprinse de Mandy si frumusetea de fecior ( intrebare: la Boghis e apa dulce sau termala sau sarata?). Copiii lui Roxi sunt absolut superbi, Lexi are niste buze sexoase, de pe-acum, imi place caruciorul lui Matei f tare.Cintareata de opera a lui Cami stie exact cum sa se uite la obiectiv ca sa iasa cit mai bine in poze. Si Disneylandul lui Fee cu tot cu fecior, m-a dat pe spate.
Sper sa nu fi sarit peste cineva. Alea de la intilneli imi provoaca ciuda deci nu zic nik.