Colectia de toamna-iarna (204)
Raspunsuri - Pagina 17
joy04 spune:
FELI cand am inceput sa citesc postarea ta, aproape ca ma gandeam ca vei mai avea o Ilinca 2...
si io cred ca nu-i exclus sa fie si o dereglare hormonala, dai mai bine mai vefifica.
MANDY exact asa ma simt si eu, ca-i prea mare casa, patul, holul....
si eu am vorbit azi cu Vlad, m-a intrebat cand venim, mi-a zis ca ca numai are bb Gabi decat o cutie de lapte, ca ii cere lui bb Axutu' Gabi pupu si el ii da...
abia astept sa mergem sa ii luam
Joy
de
Vlad Andrei (1 decembrie 2005) &
Alex Gabriel (19 septembrie 2007)
lavi02 spune:
Feli fibromul de 1.8 mm poate fi usor confundat cu o sarcina de vreo 5-6 saptamani. (Adica invers) Tu cate saptamani aveai de la ultimul ciclu ca lumea cand te-ai dus la eco?
Cumnata-mea a avut un chist pe ovar care i-a dat probleme hormonale si nu avea ciclu cu lunile, iar medicii ii dadeau Duphaston ca sa-i provoace ciclul: lua vreo 10 zile Duphaston apoi ii venea. Duphastonul este de fapt un progesteron probabil nu e niciun pericol cu el daca cumva esti gravi.
Cand iti faci un test?
Mandy yep! ordinea e restabilita. Adevarata ordine!
Ma uit la pozele lui Bic pentru inceput vad niste cascade superbe!
anda77 spune:
dupa cum am mai afirmat, poza 100_0578 a lui bic (ultima pagina in albumul ei) trebuie trimisa la NG.
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
lavi02 spune:
Feli, de cate zile ai terminat Duphastonul? Cumnatei mele parca dupa 3-4 zile ii venea.
Eu una astept cu curiozitate maxima rezultatul testului.
Super pozele lui Bic! N-am ajuns la poza sus-numita ca am culcat fetele intre timp. La ce altitudine era zapada pe sosea?
Lacul (glaciar?) dintre munti... 
Si imi place mult si poza in care Sma si ta-su' rad unul la altul.
Uau! Chiar ca e faina 578! Si peisajul, si personajele, cum se uita Bic in jos, ca o mama grijulie, dupa Sma, iar Sma ca gandacelul, urca singura, concentrata, se descurca!
Peisaje misto, f variate: munte, deal, mare, rau, lac de munte, lac de campie, autostrada, orasele... la cat mai multe vacante asa reusite!
Sma e la fel de dulcica precum o stiam
.
joy04 spune:
uauuuuu extraordinare peisaje BIC...frumos. cand am vazut-o pe Sma intinsa pe paturica aia, nu credeam ca doarme. da' cand colo...asa obosita era de dormea pe pamant!!
o intrebare....la voi este mizerie cum este la noi pe la marginea padurilor sau chiar in mijlocul lor? (in poze nu se vede, dar poate ai "ocolit" zonele murdare. nu cred ca este, doar ca vreau o confirmare)
LAVI sa inteleg ca acasa au revenit lucrurile la "normal"? adica au facut fetele curetenia lor, nu?
MANDY voi vreti sa renuntati la tv? nu te-as sfatui, ca daca ai nevoie de calc dar in acelasi timp vrei si tv....
noi tocmai ce ne-am luat un DVD, sa le pun kinderilor la tv un B.E. un Tom si Jerry ca asa mai dau si eu un clik cand am nevoie de calc.
Joy
de
Vlad Andrei (1 decembrie 2005) &
Alex Gabriel (19 septembrie 2007)
anda77 spune:
LA MULTI ANI, CAMELIA!
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
catutza spune:

La multi ani, Camy!

Sa fii sanatoasa, fericita si iubita 
Bic , superbe pozele mai ales peisajele. Iar Sma e o dulce 
Alina , am reusit sa vad si pozele tale. Mi-a placut de miss in gradina mai ales langa muscatele alea frumoase
Si ea mi se pare schimbata , o domnisoara !
Feli , ai facut testul de sarcina? nu ne mai fierbe ![]()
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
felicia74 spune:
Camelia cea supla si frumoasa, sa traiesti, sa infloresti si sa ai parte de tot ce-ti doresti! La multi ani!

Stati bre, ca fac testul dupa amiaza. Dar mai mult ca sigur nu sunt... Eu pariez pe dereglare hormonala.
Lavi au trecut 10 zile de cand am terminat Duphastonul.
catutza spune:
Feli , si fie asa cum vrei tu!
nu ne-ai spus cum a fost revederea cu Ilinca (a fost prima oara cand a fost plecata singura fara voi, nu?)
Noki , poze de la gratar ai pus? ce masina vrei sa-ti iei?
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil