Colectia de toamna-iarna (204)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Iote avem emoticon nou ...tare potrivit la mine pt ca uitati-va cat e ceasul si Miruna tot nu doarme...am de lucru de-mi vine sa mor si n-am facut nimic pana acum

Ma apuc de citit din urma si revin

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI , www.flickr.com/photos/madau/sets/72157606362146432/" target="_blank">de la 2 la 3 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

helou!!!!!!!!
si noi pe aiciam dat bir cu fugiti, din motive de bagaje.
azi ne indreptam spre Romania.
am vazut poze ,copii sunt superbi,frumosi ,ochiosi cu parinti tineri si frumosi.
ioana- noi am stricat un carut de jucarie ,fetele se tot plimbau in el.
poate ne vedem in tara.va pup.bye, bye.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Pumba , in ce oras veti sta cand veniti in tara?

Joy . i-mi pare rau ca esti cu moralul in pioneze , sper sa-ti revii cat mai repede. Cand il dai pe Vlad la gradinitza?

Ioana , ce-mi plac pozele tale! mai ales cea in care e sotul tau cu amandoi copii unu in spate unu pe gat

Noki , ce faci, unde esti? ai plecat la Bistrita?

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Hello,

Multumesc de intrebare, fetele sunt bine, s-au minunat cand au venit ce ordine si ce curat e in casa asa ca acum actioneaza ca atare se joaca de-a orice, de preferat orice sa insemne "dus bagajele in dormitor", "cutiile de puzzle sunt custile catelului si iepurasului" (de plus) "ca doar nu vrei sa faca mizerie pe covor. Sau ce, vrei sa-si manance iepurasul morcovii prin toata casa?" etc.

Tania vazut poze, sunt tare dulci copiii tai impreuna, iti vine sa-i mananci! Iar Anna e o bombonica de nu se poate!
Cine s-a cazat, vreo persoana publica, sau cineva legat de forum?
Ai si PM cu o incercare de ghiceala

pumba drum bun spre Ro! Nu veniti in Bucuresti?

Joy felicitari pt cele -10 kg
Copiii tai sunt tare draguti si reusiti! Imi place in mod special poza cu tine si Alex in bucatarie.
Uita-te si tu la partea plina a paharului!

Ioana si eu cred ca dupa ce terminati cu amenajarile si reintrati in normal, se va linisti si Maria.
Foarte frumoase pozele!
Maria are ochii lui tati si Stefan seamana mai mult cu tine. Sunteti o familie foarte frumoasa si armonioasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

fetelor, nu va mai tin in suspans

la mine s-a cazat Super Nanny si echipa si - glumeam cu cusca Ripley - ca o fi simtit ea miros de Che prin preajma, de a venit tocmai la mine. [:d]

BTW, e o tipa super, fara nicio fita si tare draguta. La fel si echipa ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Ehehehe...cica concediu. Sunt full de treaba, timp d enet din parti...misun toata ziua cu diverse probleme: permis de conducere de schimbat, calculator de cumparat pentru mama, revizie tehnica obligatorie la Matiz, cautare de masina noua etc...

Vineri plecam la Bistrita si ne intoarcem marti, sa speram ca FARA bufnita, macar 3 zile, dupa care mergem dupa ea.

Sambata am fost la un gratar fain, cand oi avea timp o s apun si poze...intr-o viata viitoare, probabil.

Sunt in urma raaau cu cititul.

Pup colectia draga!

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

ziua buna fete dragi.

pe unde umblati ma rog?

TANIA si-i "miroase" bine a Che pe acolo lui Super Nanny? ceva sfaturi i-ai cerut?
cred ca tu nu ai nevoie de sfaturi tinand cont de pregatirea ta dar cu siguranta mie una mi-ar prinde bine cate o "prelegere" de genul asta.

LAVI multam de complimente.
cu cele 10 gk am reusit relativ usor, imi pare rau ca miscarea nu a contat nici macar 1%, totul a fost din alimentatie. recunosc ca au fost si zile in care am sarit fara sa vreau peste cate o masa, dar in general am incercat sa pastrez un echilibru, am renuntat la toate chestiile aiurea, aproape fara paine si in general am mancat muuult mai putin, dar fara sa ma infometez.

si mie-mi place poza aia, pt ca-i facuta de Vlad....

IOANA vazut poze.....SUPERBE. Ai 2 copii frumosi si sunteti fericiti, se vede din poze. Sa va traisca si sa va bucurati de ei.

CATUTZA uite, sperr ca astazi daca nu uit sa ma duc sa vb cu cineva pt cresa. oscilez daca sa-l dau sau nu...parca tot stau eu acasa si-mi pare rau sa-l duc pe el la gradi/cresa si eu sa raman acasa cu Alex. este un sentiment de vina de care nu pot scapa.
in acelasi timp ma gandesc ca o sa fie greu, dar sentimentul asta ca-l "abandonez" acolo este mai puternic.
ca ai intrebat de noi.

Joy de Vlad Andrei (1 decembrie 2005) & Alex Gabriel (19 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Desi nu am plod in dotare, caci mai e inca in deplasare, tot nu am timp liber suficient. De la job nu pot intra, ca efectiv nu am timp-mergem in concediu prin rotatie, asa ca ne ramane pe cap o gramada de lucru, iar acasa incerc sa fac ce nu pot cand e Kriszti.

Kriszti se simte f bine la VD. N-are treaba...intr-o zi cand i-am sunat sa vad ce fac, dupa ce am vorbit cu el cateva minute, il aud ca o intreaba pe sora-mea : da' cine e asta? Ce pot sa mai zic? Sambata mergem dupa ei. Asa goala mi se pare casa fara el.Acum doua camere mi se par prea multe pentru noi doi.

Noki, voi cand plecati la Bistrita? Vineri? Da'de punem de o intalnire cumva. Ca Bistrita ne e in drum. Tre sa vorbesc cu sotu' sa vedem daca e ok...ca el are o problema majora...cand se urca la volan nu se mai opreste nene din drum. ( De ex cei 700 km pana in Austria i-am facut cu o pauza de 5 minute in vama la noi, 5 minute intr-o benzinarie in Ungaria, unde am luat rovigneta, si vreo 20 minute pauza la Nickelsdorf unde am oprit tot pt rovigneta).Poate il conving sa facem o pauza de juma' de ora. Iau telefonul tau din contul comun si mai vedem.

Soanso, da, Boghis de Salaj, acolo am fost. Din pacate dupa Revolutie nu prea s-a facut mare lucru pe acolo. Pacat, ca ar pute scoate bani frumosi din apele termale. E ok de mers doar o zi-doua caci nu prea ai ce face pe acolo.

Tania, varianta pe care o am eu de la Hinta-palinta, e urmatoarea:
Hinta -palinta ( hinta-polinta )
Hét krajcárért pálinka ( het croitzarert palinco)
Megissza tata. (megisa toto)
In paranteza am scris cum se pronunta aproximativ. Traducere libera: hinta-palinta, pt 7 croitari palinca, ce o s-o bea bunicul. Io numai varianta asta o stiu.
Pumba, calatorie placuta si vacanta placuta iti doresc.
Joy, felicitari pentru kilele in minus. Las ca dai jos si celelalte, pas cu pas. Simt ca parca esti mai bine si fizic si psihic, desi ai doi copilasi nazdravni de tot. Daca tot vrei sa mergi la sala, incearca totusi sa il convingi pe Cristi sa stea cu coppii macar de doua ori pe saptamana cate o ora. Nu e un capat de lume.
Lavi, felicitari pentru renuntatul la pampers peste zi, mai e putin si scapati de tot.Si zici, ca fetele au refacut "ordinea" in casa?

Fetelor, care aveti habar...merita sa ne luam monitor la PC cu TV Tuner? Ideea asta i-a venit sotului meu in ultima vreme. Din lipsa de spatiu asa am rezolva doua probleme. Dar as vrea sa stiu daca merita.

Dau send ca si asa am scris prea mult. Ma duc sa iau mancarea de pe foc si apoi ma duc la poze si sa mai recuperez din ce ati scris.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

dragele mele, am fost azi la un alt dr sa-i arat ecografia (stiti ca am avut o sangerare tmp de 2 saptamani) si, vorba aceea, am plecat bou si m-am intors vaca Cica n-am nimic, sa mai continui investigatiile, ca de fapt ecografia n-ar fi foate clara... Dar fibromul de 1,8 cm nu trebuie scos, se poate resorbi singurel (cum am citit si eu pe net, dealtfel), nu inteleg de ce dr nr 1 voia sa-l indeparteze asa urgent. Zau ca nu mai stiu cum e mai bine. Oricum, pe 27 august refac ecografia, poate atunci nu se mai vede deloc
Dar eu de ce am sangerat? Nobody knows...
Dr nr 2 cica sa-mi fac si un test de sarcina, ca poate d-aia nu-mi mai vine ciclul, poate o fi din cauza Duphastonului luat 10 zile, dar nu poate fi cazul de dezechilibru hormonal, ca sunt prea tanara - ei as, la cate prostii mancam si la ce stres e in viata noastra cum sa fie exclus? Ma rog, sper sa nu fie nimic, dar zau daca mai imi vine sa ma mai duc la vreun dr...

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Sal'tare tuturor.
In sfirsit, cam tirziu, am pus si eu pozele din vacanta pe Webshots. Am trimis o invitatie in contul comun.
Stiu ca acum s-a cam rasuflat chestia, dar asta e...Pusesem o parte din poze apoi s-a blocat computerul, apoi am avut musafiri si nu am mai avut timp.

Pupaturi tuturor.
Mai avem niste lucruri haoiase si mau putin haioase de impartasit dar acum fugim la muzica.

Smaranda Ioana, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii

www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!

Cum se poarta un bebelus in wrap si discutia de pe DC

Mergi la inceput