Colectia de toamna-iarna (204)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

se vede treaba ca-s cam singura aici...
sunt la al doilea castron de salata orientata...adica este o amestecatura de cartofi, masline, ceapa, castraveti, oua si marar, mai trebuia si niste morcov fiert zic unii, dar mie nu-miplace, il prefer crud. si cum mi-era cam lene si foame rau am facut-o fara. daca vrea Cristi sa puna si morvoc, fine for me.

sa va zic si despre mine...am cazut iara intr-o stare de "depresie" din cauza statului acasa, perspectivei de a nu-l da pe Vlad la gradi din toamna...a faptului ca sunt inca OVERFAT cum spune cantarul meu, desi am dat jos 10 kg...mai am cam 13 de dat...asta visez eu, dar cu siguranta nu voi ajunge la maxim 50kg cum eram inainte de copii.
plus ca mi s-au lasat sanii, de la cupa 75 C inainte de sarcini am ajuns la 85 D, imi fac funda din ei... am slabit de pe peste tot mai putin la burta.
imi aduc aminte de MIHAELUTAT care zicea ca ea nu se ingrasa la abdomen ci la solduri/coapse. ei, eu sunt exact pe invers. daca iau un kg se vede imediat la abdomen superior/inferior, si in jurul taliei unde fac valuri valuri. pe cat de usor pun, asa de greu dau jos de acolo.
nu am timp sa fac "sala" acasa, seara cand ma bag in pat mai bifez inca o zi in care nu am facut nici macar un singur abdomen.
de mers la sala nici nu se pune problema, Cristi nu sta 2 ore dupa servici cu ei nici sa-l pic cu ceara. sala de-i aproape de mine este deschisa 7 zile din 7, dar nici nu indraznesc sa-i propun macar 2-3 zile pe saptamana sa merg si eu...(nasa merge zi de zi la sala, tot 2 copii are dar ii lasa cand cu mama'sa cand cu soacra'sa, cand cu bunica ei cand cu husbandu'...)

rutina zilnica ma cam omoara...m-am saturat de parculete pt ca fac alergie la nisip cand il simt in sandale, plus ca sunt MIZERABILE. am "gandit" intr-o zi cu gura mare ce parinti nesimtiti sunt cei care fumeaza/scuipa seminte in nisipul de joaca al copiilor, care ii sterg pe maini si arunca servetelele in spatele lor, sau care le da de mancare/baut si apoi tot pe jos arunca....mi-este pur si simplu sila. si bineinteles ca vreo cateva astfel de doamne s-au simtit lezate in orgoliul propriu ca le-am pus la indoiala educatie primita si bunul simt asa ca sunt usor cam proscrisa in parculetul respectiv.
si replica lor de INTELECTUALE a fost ca arunca pe jos - la 1 m de copilul care se joaca in nisip scuipa coji de seiminte si sting mucurile de tigara!!!! - din cauza ca-s cosuri de gunoi lipsa.
asa-i nu-i un parculet cu cosuri de gunoi, dar eu nu arunc pe jos. ma intorc acasa cu carutul ssau cu geanta plina de gunoie pe care le arunc in galeata proprie.

numai stiu ce sa fac de mancare...Vlad mananca doar daca-l iau cu frumosul si sta in premergator si eu ii alimentez maselele cu materie prima de sfaramat...lui Alex nu-i dau de 2 ori pe zi acelasi fel si mai are si el momente cand refuza 2-3 feluri de papa la o masa dar nici lapte nu vrea, in schimb de-i dau un covrig/biscuite/pufuleti baga-n el ca intr-un sac fara fund.

cu condusu' stau prost...adica in Bucuresti nu am condus mai deloc deci nu ma descurc in trafic, ma pierd cum ma claxoneaza cineva...nu "vad" mijlocul strazii acolo un de nu-i marcaj si ma iau dupa cel din fata, daca ala sta prost asezat pe drum asa stau si eu...daca tin doar o mana pe volan cand schimb viteza nu trebuie sa fiu intr-o curba ca stau asa de incordata incat nu las volanul sa "curga" sa se indrepte...
nu am cand sa ies cu masina sa-mi mai insusesc niscaiva reflexe - saptamana asta il duc pe Cristi la servici, dar ma intorc cu RATB-ul acasa, mi-e frica sa merg singura cu masina.
chiar daca nu pare si asta-i un alt motiv de suparare - si anume ca nu-s buna la nimic.

offf.....hai ca m-am plans cam mult.

Joy de Vlad Andrei (1 decembrie 2005) & Alex Gabriel (19 septembrie 2007)

Mergi la inceput

SOANSO da, si-a schimbat serviciul. adica in cadrul aceleeasi firme, la alt departament.
cu comunicarea....e ceva de genul...nu-mi convine MIE ceva, nu-i pot spune lui ca in orice mod i-as spune este deranjat ca-i fac MORALA.
chiar daca nici tonul vocii mele si nici vorbele nu-s nocive.
problema e ca nici sa tac nu pot.

dar, daca ii spun fa si tu aia si aia sau ailalta.... zice ca-s GARDIAN. daca nu-i spun si ii zic: "nu ai vazut si tu ..aia..." se crizeaza ca de ce nu i-am zis.
ex: pun intr-o seara sa fac de mancare. era vreo 20:30, Alex dormea, m-a sunat soramea si vb cu ea in sufragerie. lasasem focul mic, dar nu mi-am dat seama ca bate vantul si-mi da flacara intr-o parte si s-ar putea sa arda acolo zarzavatul. (il lasasem cu putina apa la inabusit)
la un moment dat, ma intreaba Cristi daca am ceva pe foc. zic da, fara prea mari griji ca doar el venea din bucatarie unde statuse hat hat, vreo 5 minute.
inchid cu soramea si cand ma duc la bucatarie, intr-un "colt" al cratitei unde batuse flacara era zarzavatul lipit si negru.
ii zic: bine, daca tot ai fost in bucatarie, de ce nu mi-ai zis ca sfaraie, ca se aude...ca se lipeste....?". bineintles ca a sarit de cur in sus, ca de ce nu i-am zis sa se uite EXPRES la aragaz, ca de unde sa stie el ce vreau eu sa fac cu cratita pe foc.pai oricm nu vroiam sa ard mancarea.

nu-mi spuneti ca avea dreptate, ca eu daca sunt in bucatarie si vad ca-i o oala pe foc cu apa care clocoteste, nu o las pana se evapora ci ma duc sa-l intreb ce face cu apa aia ca deja fierbe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

joy, nu te mai necaji atat din toate prostiile, draga. toate problemele enumerate de tine sunt general-urbano-romanesti, multi ne confruntam macar cu o parte dintre ele, de la cratita la lasatul sanilor, de la semintele din parc (apropos, eu le spun in fatza, deci nu numai ca nu ma intereseaza dk se oripileaza, dar chiar imi doresc sa le enervez pe nesimtitele care arunca diverse in nisipul copiilor) la traficul din bucuresti. cateodata se aduna, e adevarat, si te apleaca la 45 de grade, dar mai da-le naibii. important este sa fim sanatoase, familiile la fel si sa avem bani de masa. restul se rezolva.

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

hello si de la noi!
am stat si eu mai in umbra, vorba DOrdiei, ce sa sa va plictisesc zilnic cu informatii ok

renovarea la apartament s-a terminat, banii ce sa mai zic; nu am reusit sa facem nimic in camerele copiilor.

A fost o perioada ca la nebuni, D-zeu ne-a ajutat sa iesim din treaba asta intregi. George e putin cam sub limita cu stresul- oboseala si nu vad nicio cale sa-l pun pe picioare. A fost si soacra-mea la noi sa mai stea cu copiii, cu toate astea eu numai cate 3, 4 ore puteam pleca de-acasa ca altfel primeam apel de SOS ca urla unul dintre ei.
Va scutesc de prea multe detalii precum observatiile post - renovare - cada noua gata ciobita, o dala de gresie pe hol gata pocnita, etc, Nu stiu daca voi ajunge sa cunosc vreodata un mester care sa faca treaba cu simt de raspundere.

Stiu ca dupa ce-o sa ma mut multe chestii nu o sa le mai vad, dar acu' plangem din cauza bataii de joc a meseriasilor.

Copiii sunt bine.

Maria s-a obraznicit cam tare, sunt momente in care nu asculta de nimeni, efectiv izbucniri de independenta. SUnt singura care o mai pune la punct, am si ciufulit-o de vreo doua ori in mijlocul crizelor de urlete ca de animal taiat. Cred ca a fost si ea data peste cap de agitatia din ultima perioada. Soacra-mea nu o poate pune la punct, george ii cauta intre coarne in cele doua ore zinice petrecute cu el. Il bruscheaza pe frate-sau, nu-i da jucariile, ba mai mult i le ia cu forta din mana. Cred ca nu va vine sa credeti ca asta-i Maria mea, dar va asigur ca ea e.

Stefanel creste frumos, cu n-spe treziri pe noapte pt tzitzileala (aseara m-a trezit de vreo 10 ori). Face ture cu premergatorul prin sufragerie; abia astept sa ne mutam dincolo ca nu avem deloc praguri si are toata casa la dispozitie.

Hai ca trimit placinta si revin

Maria (29.11.2005), Stefan (31.10.2007) si Ioana

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an

Mai 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

joy,vin la tine si iti dau bataita,cum mai sa scrii ca nu esti buna de nimik,asa ceva sa nu mai aud de la tine,ai doi baieti minunati,esti tanara,ai viata inainte,sanatosi sa fiti.
daca vezi ca e mai dificil sotul tau mai lasa de la tine,te inteleg ca nu poti tacea pt ca asa sunt si eu daca am ceva spun si prefer sa lamuresc lucrurile decat sa tin ceva pe suflet,nu pot fi toti perfecti,lasa-l sa creada ca el e cocosul in casa daca asta vrea.
cat priveste mizeria din parc ,vai mie rau ,ieri mi-am scapat pe jos o geaca alba...neagra s-a facut,plin de mucuri de tigara,coji,mizerii ,abalaje...nu pot sa-i inteleg pe cei care arunca pe jos,unde or fi crescut???
greu de dat jos kilogramele,eu ma lupt cu vreo 4-5 kg dar asta e nu mai pot arata ca la 20 ani.

anda,nu te mai stresa cu olita,ai sa vezi ca intr-o zi va face singur ,pediatrul mi-a explicat ca depinde de la copil la copil cand sinte sa faca si deobicei baietii de depamperseaza mai tarziu decat fetitele.

yupii ,toata directiunea e la un chef ...am ramas sefa!!!

SOSO (20 dec 2005)

Mergi la inceput

IOANA mi-a placut comparatia urletelor Mariei cu cele ale unui animal taiat.
exact asa face si Vlad, cand zic ca tipa este ok, (nu prea tipa) dar el mai mult urla.

cu ciufulitul.... si eu i-am mai tras cate o palma corectoare lui Vlad. normal ca-mi pare nespus de rau, mai ales ca-s constienta ca nu asta-i solutia.
chiar daca la unii copii merge. de ex baietelui nasei stia de bat de mititel. de-i zicea tasu' "potoleste-te ca iau batul, sfintisor devenea". si cam asa i-am facut si eu lui Vlad, l-am amenintat cu batul, i-am si tras una..nimic frate, nu are nicio taina. mai ales de cand nu doarme dupa-amiaza...parca-i drogat. vb cu el si nu ma vede nu ma aude. dar nu vrea sa doarma, chiar daca casca, i se inchid ochii, intr-o zi i se impleticeau picioarele, dar daca incercam sa-l iau cu zaharelul si se prindea ca vreau sa-l culc, se criza.

cu renovatul si "mesterii"..nici eu nu cred ca exista perfectiunea. cel putin la noi. eu inca mai gasesc imperfectiuni vorba aia dupa 2 ani...astea de-s la vedere nu le mai pun la socoteala. (se vede si unde au fost imbinate placile de rigips si eu nu cred ca este normal). si daca ar fi facut voluntariat as mai fi zis. dar numai mana de lucru a fost 6.500-7.000 ron. pt daramat un perete la balcon, imbracat un tavan rigips, holul, pus gresie hol si sufragerie si niscaiva instalatie electrica.

ii mai dai titzi lui Stefanel???
pui si tu poze?

ANDA ca incerci sa-mi ridici moralul. "depresia" mea nu-i chiar asa..cu acte adica nu ma las 100% coplesita. dar vorba ta, ma cam indoaie. si-s zile cand imi vine sa urlu si sa plec de acasa.
asta mai ales cand am divergente cu Cristi. unele atata de idioate si puerile!
ce ai facut cu trocul de jucarii? ca mi s-a parut extraordinara ideea.

edit:SOANSO e bine sefa? nu mai bine pleci acasa? sau mai ai treaba pe la birou?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

pai am ,tocmai am facut o nota de virare de 0,01 lei.

plec la 15,30 ,merg sa fac budinca de branza la cuptor ...asta a comandat Sorana.

SOSO (20 dec 2005)

Mergi la inceput

joy, da, tzitzilesc, ca am zis sa-l tin si pe el pana la 1 an si da Doamne bine ca e de unde.

acu' sa nu credeti ca Maria nu mai are momentele ei de liniste. am observat ca ii lipseste mult stabilitatea de dinainte de renovare. adik viata noastra in trei - eu cu ea si Stefanel. A ajuns sa tipe la bunica-sa si sa-i spuna sa plece acasa la ea. Ori ea cu bunica erau cele mai bune prietene. Oricum, ma bucur ca a stat la noi mai mult, sa vada ce-i poate pielea. Si cred ca a cam socat-o, mai ales ca George a fost un copil super cuminte dupa spusele ei.

Eh, sanatosi sa fim, ma asteptam si eu la ceva crize, m-au cam luat prin surprindere, dar razbim noi.

am vazut absolut toate pozele, aveti niste copii minunati, imi cer scuze ca nu-i mai enumer pe toti. Am sa ma incumet si eu sa pun cateva.

Ina, ce mai faci, cum te descurci?

Maria (29.11.2005), Stefan (31.10.2007) si Ioana

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an

Mai 2008

Mergi la inceput

pai IOANA sa te incumeti sa pui niste poze ca tare vreau sa va vad.
felicitari pt tzitzileala.
mai acum vreo 2 saptamani, musiu Alex m-a tras de titzi sa suga. bineinteles ca replica mea a fost:" bine ca vrei acum, la timpul ei nu te-a tentat". si pana sa ma dezmeticesc eu, mi-a tras o muscatura de zile mari. mi-au dat lacrimile. ma gandeam la CORAPINO ca ea zicea ca o musca Anais si era unul dintre motivele pt care a renuntat la alaptat.

imi pare tare rau ca nu a mai vrut Alex sa suga, sunt cat de cat multumita ca i-am dat chiar si muls pana la 7.5 luni. insa sunt sigura ca daca mai sugea m-ar fi facut praf fiindca Alex face parte din categoria copiilor care musca.
Vlad nu a cunoscut asa "ocupatie" in schimb Alex... si cand bea laptele scoate biberonul musca bine de cateva ori din el mai bea nitel, iara-i mai trage niste muscaturi iara mai bea....bine ca-si tine singur biberonul.

sa va mai zic ceva: copiii astia se copiaza unul pe altul. daca Vlad merge prin casa si-si bea laptele (nu sta intins, sau intr-un loc ci circula pe peste tot) Alex face la fel. s-a suit pe burta Vlad pe subwoofer, sa fiti sigure ca l-am gasit si pe Alex la fel. m-am gandit ca l-a suit Vlad...dar nici vorba l-am urmarit si se catara singurel. se trage in maini cat poate si sta frumusel.
daca Alex lasa biberonul si i-a suzeta, asa face si Vlad. daca merge de-a busilea...Vlad il urmeaza. de ia vreo masinutza si se joaca cu ea...face si Vlad. mai naspa e cand vrea exact aceeasi masinutza/jucarie.
si trebuie sa-i impac cumva ca se Alex plange cand ii ia din mana.

INUTZA.......ce faceti???

Mergi la inceput

mariei ii lipsesc activitatile pt copii mari (ma rog, de varsta ei) si o inteleg ca sufera si e frustrata. adora sa mearga cu mine la cumparaturi, ne plimbam ca fetele prin supermarket, ne luam cate ceva bun de papat, eventual o jucarie.
Ea inca nu se joaca singura, eu nu mai pot sa-i acord 100% atentia mea, normal ca izbucneste. pe de alta parte cred ca-s normala cand gandesc ca ar trebui sa se acomodeze cu faptul ca nu mai este singurul pol de atentie din casa. Sper ca gradi sa ma ajute la faza asta.
am pus si eu poze la semnatura.

Mergi la inceput