Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(60)
Raspunsuri - Pagina 9
VonHelen spune:
fetelor atat vreau sa va mai zic legat de subiectul acesta : nu ma mai gandesc la rele. am sa fiu optimista si ma gandesc numai la chestii frumoase.
oricum m-a deranjat ca dr mi-a zis ceva de genul: "dar ce daca ar avea asemenea problema intrerupeti sarcina?doar se opereaza..."
raspunsul meu a fost evident NU, dar i-am spus ca vreau sa inlatur asemenea temeri , ca ma macina aceasta problema si vreau sa dorm linistita noaptea.
dar gata cu prostiile!! e puiutul meu mic si-l iubesc si sper ca totul e bine.
22+ 
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te face parinte" Michael Levin
elilov3 spune:
vonhelen
asa mai da atitudine..eu stiu ca pe sarcina se fac 4 echo..iar in primul trim se face cat mai tarziu posiibil...ultrasunetele cica ar afecta dez celulara...oricum e mult de discutat pe tema asta
si stai calma nici noi nu i-am vazut fetisoara decat usor din profil si nasucul il avea acoperit cu manuta...deci...ca la loto 
dea...daca activezi PM iti explic mai multe
asa ma gandeam si eu o banca ceva 
23+
Dimitrie
babyzapi spune:
ia o pauzaRI, WndyCtyGirl asta e cuvantul care-ti dadea batai de cap, este?
pfuuu...ce-am ghicit-o! 
Babyzapi
fericita 22+ cu 
babyzapi spune:
WndyCtyGirl forumul asta se pare ca e impotriva cuvantului mu..ieri...ce tare !
Babyzapi
fericita 22+ cu 
Mirtha spune:
Babyzapi si Dea suntei criminale in dialogurile voastre ! Imi descretesc fruntea.
Dea , nu dorm mult pt. ca mi-e frica de somnul de dupa amiaza. In general cu cit e mai lung somnul de ziua cu atit e mai scurt cel de noapte. Dar uite ca tot veni vorba de pauze , plec sa fac "alimentarea"- fructe , legume , carne , iaurturi si alte alea pt. casa.
Eli acum vazui PM . Incerc sa iti raspund pina nu plec.
Mirtha
26+
Eva
crismargrg spune:
Buna fetelor,
Pentru ca tot am vazut ca ati postat atatea extrase de legi, imi incerc si eu norocul cu o intrebare in domeniu: din cate stiu in perioada in care ne aflam concediu de ingrijire a copilului angajatorul nu ne poate desfiinta postul sau angaja pe altcineva pe postul respectiv. Ce nu stiu sigur este daca exista vreo reglementare care sa prevada o anume perioada in care angajatorul nu are voie sa ne desfiinteze postul dupa ce reicepem serviciul.
Scuze daca nu am fost prea coerenta in exprimare dar inca sunt socata dupa discutia avuta cu seful meu. Daca stie cineva ceva despre asa o lege va rog sa ma luminati si pe mine.
Pupici tuturor bebeilor si mamicilor lor.
dandusa spune:
La muuuuuulti ani,Catalina
sa ne traiesti,sa fii sanatoasa,fericita,implinita
fie ca cele mai mari dorinte ale tale,sa ti se indeplineasca
Miky,
felicitari pentru fetita,sa creasca mareee sanatoasa
Vonhelen,
,nu mai fi tristuta te roggg
Mirtha,
imi place la nebunieeeeee carutul ales de voi
Mariak,
felictari pentru vestile bune
,pupam pe samburica
Babyzapi,
ma bucur ca ati ajuns cu bine,distractie placuta
Mamica stralucitoare
25+
cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006
Amalia spune:
Catalina LA MULTI ANI si muuulta sanatate!!! Sa te ajute Dumnezeu sa ai cat mai curand un bebic asa acum iti doresti, sa va umple vietile si sa va bucure sufletele!
MariaK sa-ti dea Dumnezeu sanatate si tie si lui bebe!
Mi-au dat lacrimile cand ti-am citit postarea. Ma bucur din suflet ca bebe este bine, ii bate inimioara si sacul este ok acum.

Sa duci sarcina la termen fara nici o problema!
Miky_ea felicitari pentru fetita!!!
Sa fiti sanatoase amandoua!
Babyzapi ma bucur ca ati ajuns cu bine!
Sa aveti sedere placuta!
Von Helen ma bucur ca ai asa o atitudine!
Sunt convinsa ca bebe este bine si mai ales te vrea linistita!
Va multumesc muuuult pentru urarile referitoare la nasica mica
Ma iertati ca nu enumar, ca ati fost intr-un numa foarte mare!

Mai fetelor, cand va aud cu voi pe gradinita, ma ia durerea de cap, pentru ca David intra la scoala din toamna si eu nu-mi permit sa nu-l duc. Ajutor nu am , asa ca ma tot gandesc cum am sa fac 
Nu-mi fac probleme ca voi fi singura cu ei, ci doar ce voi face cu drumul dus-intors la scoala
In ce priveste impartitul camerei, noi ne-am hotarat asa: pana in jur de 1 an si jumatate va dormi bebe in camera cu noi, dupa aceea, vom reamenaja camera lui David pentru amandoi si-l vom muta si pe bebe acolo. Momentan, David abia asteapta, sunt planurile lui, abia asteapta sa imparta locul cu fratiorul lui si ne spunea asta si inainte sa raman insarcinata.
Pe David l-am avut la cresa de la 1 an si 3 luni. Ideea este ca la vremea aceea nu lucram, si am mai stat cu el pana la 2 ani si 2 luni. Mergeam cateva zile, cateva zile eram acasa cu el bolnav. Inceputul e foarte dificil si e nevoie sa stea musai cineva cu copilul. Acum ma gandesc ca avand in vedere ca lucrez, daca vreau sa-l dau la cresa, trebuie sa ma intorc la servici si clar la fiecare 2-4 zile trebuie sa-mi iau liber pentru ca e bolnavior
. As vrea sa fac la fel...sa-l duc undeva pe la 1 an si 6 luni si sa mai stau acasa pana la 2 ani..dar nu am cum
...nu mai avem nici bona de mult...dificil, am inca multe intrebari la care nu am rezolvare acum
Ami, mamica lui David Alexandru (6 ani si 11 luni)
si
25+
Luca Gabriel
dandusa spune:
quote:
citat din mesajul lui VonHelen
fetelor atat vreau sa va mai zic legat de subiectul acesta : nu ma mai gandesc la rele. am sa fiu optimista si ma gandesc numai la chestii frumoase.
oricum m-a deranjat ca dr mi-a zis ceva de genul: "dar ce daca ar avea asemenea problema intrerupeti sarcina?doar se opereaza..."
raspunsul meu a fost evident NU, dar i-am spus ca vreau sa inlatur asemenea temeri , ca ma macina aceasta problema si vreau sa dorm linistita noaptea.
dar gata cu prostiile!! e puiutul meu mic si-l iubesc si sper ca totul e bine.22+
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te face parinte" Michael Levin
stiu pe cineva care a nascut o fetita cu buza de iepure...,a fost urmarita toata sarcina de dr si nu i-a spus o clipa ca bb ar avea aceasta problema...ori n-a vazut...
a fost un mare soc pt ei...din fericire au actionat promt si dupa cateva interventii fetita este ok,frumusica ,frumusica...

temeri cred ca este normal sa avem...,pana il vom strage pe bb mic la piept si vom sti ca-i ok,ne vom face o mie de ganduri..."o fi bine/n-o fi bine..."
Mamica stralucitoare
25+
dandusa spune:
Mav,n-am schimbat dr...,s-a intamplat ceva cu el?sper ca-i ok...in Oct am o treaba importanta cu el...![]()
Mamica stralucitoare
25+