Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(60)
Raspunsuri - Pagina 10
criss703 spune:
Ceau fetelor ...ce mult ati scriiis
am citit pe sarite , ma bucur ca a ajuns cu bine in Franta Babyzapi , ma bucur pt. MariaK ca este bine si ea si bb-ul ei .
Si eu tocmai am venit de la eco (e al 6-lea) iar bebelina e bine si dansatoare
trebuia sa merg doar peste 2 sapt. dar dupa lesin si analizele de sange ma cuprinsese disperarea .Dar dr. a zis ca sunt bune desi sunt sub valorile" normale" ...cica aceste valori normale pe care noi le citim din rezultatele analizelor de sange sunt pt. "barbati si femei in general"...nu pentru femei gravide (aici sunt alte valori in general mai scazute decat "normalele") uff ce bine ! deci nu am cum credeam anemie si de asemenea o tensiune scazuta de 9 cu 5 nu e ceva grav la O gravida (in general o gravida are tensiunea mai scazuta decat in mod normal) toate astea datorita schimbarilor ce se petrec in corpul nostru (inima lucreaza mai mult , cantitatea de sange se mareste...).
Am aflat si despre scurgerea care nu mi se parea mie normala (galbuie, cantitate mare , consistenta branzoasa...fara mancarimi sau usturimi ) stiu ca nu suna bine dar deasemenea stiu ca mai erau fete cu problema mea ...in fine este o colpita micotica pt care am primit ovule (2 pe zi) si este ceva des intalnit in perioada de sarcina.
Deci aceasta vizita la medic a reusit sa ma linisteasca 
Va pup si va doresc la toate muuuulta sanatate 
Criss
22+
http://community.webshots.com/user/criss703
Miky-ea spune:
Dragele mele burtici ,Loren@,Dandusa,Darling,Bebezapy,Elliov,Simona....(si nu vreau sa omit pe cineva) ,va multumesc din suflet pt urarile voastre frumoase!
wndyctygirl,incerc sa fiu optmista ,sa gandesc pozitiv pentru binele printesei mele...
Maria K ,felicitari pentru vestile bune!
Tuturor burticilor ,sanatate multa si o sarcina frumoasa!
Graviduta fericita...
http://bd.lilypie.com/6phTp3.png
babyzapi spune:
Amalia si Dandusa

Criss
felicitari pt vestile bune. Ma bucur sa aud ca sunteti bine atat tu cat si bebelina. Multi
la amandoua!
Babyzapi
fericita 22+ cu 
carmendu spune:
mai babyzapi - pai tu te-ai dus in franta sa stai pe net. plimba-te, mergi in cluburi, distreaza-te!!!!!
22+ 
http://good-times.webshots.com/photo/2221574950103601207ZrfiRU
dandusa spune:
Carmendu,
Am nevoie de programarea la Dr. Pop .
Ti-am trimis P.m.
Mamica stralucitoare
25+
cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006
Amalia spune:
Buna dimineata fetelor!
O cana de lapte cu cacao, o cafeluta mica, suc, croissante?...va servesc cu drag!
Criss ma bucur mult ca totul este bine! Este bine ca te-ai dus mai devreme si te-ai linistit. 
Ma retrag la servici, va pup si ne mai "auzim" diseara. Sa aveti o zi buna!
Ami, mamica lui David Alexandru (6 ani si 11 luni)
si
25+
Luca Gabriel
blue78 spune:
Buna la toate viitoarele mamici.
Nu am mai scris de mult pe forum pentru ca nu am mai avut vesti.
Am fost ieri la eco morfofetala la Dr. Herghelegiu si fetita mea este bine, este dezvoltata normal pentru varsta ei (20 sapatamani si 5 zile). Desi la inceput a zis ca e posibil sa nu vada tot ca este sarcina cam mica la 20 de spatamani, a vazut tot, toate organele, e sanatoasa.
Singurul meu motiv de ingrijorarea este ca are dubla circulara de cordon, adica are cordonul in jurul gatului, si am indicii de rezistenta mariti.
Daca vreuan dintre fete are la fel o rog sa imi dea amanunte.
VonHelen spune:
Criss703 si eu am o micoza recidivata si dr mi-a zis sa aman tratamentul dupa sapt 18-20 iar intre timp sa am o igiena locala cat mai corecta , daca se poate cu un gel pentru igiena intima cu Ph usor alcalin.
acum mi-a prescris din nou 2 ovule de lomexin dar nu as vrea sa le mai iau..as vrea sa optez pentru altceva si ma intereseaza care antimicotice sunt acceptate in sarcina; imi poti spune ce ovule ti-a prescris tie si pt cate zile?
22+ 
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te face parinte" Michael Levin
diana21 spune:
Neata, fetele! Nu am apucat sa citesc tot, insa am intrat sa va spun si voua ca BraveGirl a noastra se simte bine, i s-au oprit contractiile si e deja acasa de ieri! Eu nu am apucat sa mai intru ieri pt ca am bantuit toata ziua prin oras sa cautam gresie, faianta, parchet, etc....si rau am facut ca am avut niste contractii urate de tot aseara! Deci, Corina e ok, ia tratament pana la finalul sarcinii si sta in pat, insa e in afara pericolului acum. Fetita ei e bine in burtica
, asa ca tot ce trebuie sa faca mamica e sa stea in pat de-acum! O sa intre si ea azi si va zice mai multe!
Mirtha, bravo, vad ca te-ai decis pana la urma pt. trio Chicco! Sa stii ca e una dintre cele mai bune alegeri, nu o sa-ti para rau nici o secunda! Si eu tot pe ala il iau, ma bate gandul sa ma duc chiar in weekendul asta pt. ca l-am vazut in Carrefour cu 12 mil, cel mai mic pret vazut pana acum! Pe bebelusultau. ro era 14 mil, acelasi model!
Monicabo, ti-am admirat pozele
! Ce pitic mic ai si tu acasa...O sa te ajute cineva?
Ma duc sa mai citesc din urma si revin.
_
Diana, mamica Domnisoarei Nasturel
Dialoguri strumfesti
cu Bebedoi
23+
Asa creste bebe
monicus spune:
Mav iti multumim pentru informatiile date cu privire la cresterea copilului in cadrul cresei. Pentru mine este foarte importanta aceasta informatie, pentru ca si eu urmaresc in viitor sa il dau tot la cresa, pentru ca dorim sa il crestem noi si sa fie cu noi mereu. ![]()

![]()
Multumiri,
18+