Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(60)
Raspunsuri - Pagina 11
monicus spune:
VonHelen stai linistita in privinta bebeului. Fii optimista ca el este bine si nu iti mai face griji. Esti un pic carcotasa in privinta lui, pentru ca daca nu vrea el sa isi tina manutzele un pic mai jos sa ii vezi buzitza, nu mai insista.
Si eu cand am fost la ecografia
ultima data eram curioasa sa stiu 100% sexul bebeului, dar din pacate nu a vrut sa stea sa vedem mai bine ce este. Doctorul nu a insistat, dar in principiu nici nu am vrut sa insiste sa vada mai clar daca este baiat sau fata. A stat un pic pe bebitza, dar nu a vrut nici in ruptul capului sa stea sa vedem ce este, si doctorul a presupus ca este fata. Nici la pozat nu la vrut bebitza
. Asa ca noi, gravidutzele trebuie sa fim optimiste va fi bine. Nu trebuie sa fim tot timpul panicate, pentru ca il vom stresa si pe bebe.
Trebuie sa stam mai calme si ca totul decurge normal.
18+
Ramo2007 spune:
'neata fetelor,
Ieri am cam exagerat cu statul in picioare, am bantuit prin Briscostore cu sotul si m-a intepat burtica...
am luat un No-Spa cand am ajuns acasa si a fost ok.
Astazi facem pauza si maine va fi totul gata...sambata facem curat (mai mult sotul)si pana in septembrie stam linistiti, fara galagie si praf de la lucrari.
BraveGirl, ma bucur ca esti bine, stai in patut si fa tratamentul!
Ramo
19+ 
Puiutul meu scump
monicus spune:
Gravidutzelor, ieri a fost un pic urat pentru mine, pentu ca a trebuit sa ma duc la gara sail astept pe tatal meu si colac peste pupaza cum este caracteristic CFR-ului, trenul a intarziat aproape 50 min. Am stat in pcioare ca nu mai aveam rabdare sa ajunga, mai ales ca vedeam ca vremea nu era de partea mea. Era innorat si urat afara. Ma enerva ca, cu cat intarzia trenul cu atat eram sigura ca ma prinde ploaia. Nu am avut umbrela si nici un pulover la mine. Am stat pana la final, adica pana a venit trenul, pentryca imi trecuse prin caps a renunt sa mai astept si sa ma duc acasa. Eram venita de la serivic si nu mai aveam chef sa astept, dar m-am abitionat si pana la urma am rezistat.
Intr-un final a ajuns trenul. Am plecat de la gara spre piata, aveam ed facut cateva cumparaturi. Pai, pana la piata m-am camudat ceva, dar dupa ce am plecat de la piata m-a plouat. Ce era sa fac sa stau o vesnicie intr-un loc. Plus ca ora era tarzie si eram si obosita si voiam sa ajung mai repede acasa.
Asa ca intr-un final am ajuns acasa dar uda ceva. M-am schimbat repede si mi-am pus un halat pe mine si m-am linistit un pic.
Sanatate multa
18+
quote:
citat din mesajul lui Ramo2007
'neata fetelor,
Ieri am cam exagerat cu statul in picioare, am bantuit prin Briscostore cu sotul si m-a intepat burtica...am luat un No-Spa cand am ajuns acasa si a fost ok.
Astazi facem pauza si maine va fi totul gata...sambata facem curat (mai mult sotul)si pana in septembrie stam linistiti, fara galagie si praf de la lucrari.
BraveGirl, ma bucur ca esti bine, stai in patut si fa tratamentul!
Ramo19+
Puiutul meu scump
andreyutza spune:
babyzapi, ma bucur ca ai ajuns cu bine
. sa va distrati dar sa va si relaxati caci dupa ce vine bebe... nu stiu cat o sa mai puteti. bebitza al meu e bine (cred). multi 

Corina ce bine ca sunteti bine si tu si bebelina.
ai grija de tine si menajeaza-te cat poti. mai ales ca stiu ca urmeaza sa mai mergi la cateva nunti.
Diana, multumim ca ne-ai tinut la curent cu starea de sanatate a Corinei. nu te mai agita si tu atat ca ai vazut ca se supara bebe si ai dureri.
Ramo ai grija si nu te mai agita si tu atat cu balconul. o sa-l terminati pana vine bebe.
fetelor pe mine ma doare mijlocul. asa patiti si voi?
A aparut minunea in viata noastra!!! Criss
http://bd.lilypie.com/nI8Fp3.png
18+ 
Ramo2007 spune:
Andreyutza, pe mine ma doare mijlocul daca stau in pat pe spate...si noaptea ma mai trezesc in pozitia asta...
si ma intorc repede pe o parte.
Ramo
19+ 
Puiutul meu scump
elilov3 spune:
neata fetele
amalia multumim de tratatie
prefer laptic cu corn 
criss felicitari pentru ca doc te-a linistit in toate aspectele 
blue stiu ca este o fata cu acelasi diagnostic ca si tine insa nu stiu ...poate stiu fetele
a si felicitari pentru bb-lina
sa fiti sanatoase si sa va vedeti la termen 
andreyutza dureri pai cred ca toate mai avem cate una si la varsta ta gestationala imi aduc aminte ca ne omora spatele..relax..numai daca ai dureri grave atunci e de ingrijorat 
Corinutza draga ne bucuram ca esti bine si tu si bb-lina sa ca sunteti acasa...de acuma mami mau usor cu activitatle de zi cu zi ![]()
diana multumim ca ne ti la curent cu toate []
imi pare rau de dureri...facem atatea excese zici sa suntem semizei...si noi niste albine ![]()
ramo off si tu cu dureri...lasa si tu treaba si mai lasa ca nu o fi bai daca nu faci totul ca la carte nu venim cu CTC-ul ![]()
monicabo...trenurile mama lor si ploaia ...bine ca esti bine...stiti voi totul e bine cand se termina cu bine 
si eu evident ieri am avut dureri de burtica si nu stiam de ce...nu imi luasem magneb6 cum l-am luat la 10 min gata se linistise burtica...dupa ce statuse bat cateva ore ![]()
Ramo parca azi mergi la doc? facem galerie 
dandusa facem si tie galerie ca am vazut ca ai luat prog lui carmendu 
24+
Dimitrie
Ramo2007 spune:
Elilov, eu abia pe 15 si 18 august merg la dr. pt eco morfo fetala de trim II.Pe 15 la Pop si pe 18 la dr. meu.
Ramo
19+ 
Puiutul meu scump
BraveGirl spune:
Buna fete scumpe!
Va multumesc ca v-ati gandit la mine si la bebelina mea.
Diana-
Fetele, aveti grija de voi. Nu exagerati cu munca, agitatia, stresul. Daca aveti dureri de burtica mai puernice duceti-va repede la medic. Nu stati asa ca poate fi prea tarziu.
Eu stau cuminte acumin pat si o pandesc pe bebelina pt ca de aseara nu a mai miscat si mi-e teama pt ca am burtica mica de tot si f joasa.Sotul spune ca nu mai e burta mare pt ca s-a relaxat.
Fug sa va citesc din urma....ca acum am timp berechet pt ca stau NUMAI in pat.
==========
Corina
20+ 
My baby
Albumul meu
BraveGirl spune:
Acum am vazut ca trebuie sa-mi schimb semnatura. Ca cuculetzulmeu s-a transformat in pasarica. Dar nu reusesc pt ca merge f prost forumul.
==========
Corina
20+ 
My baby
Albumul meu
dandusa spune:
ieri am avut niste dureri ciudate zic eu...de cate ori mergeam la baie simteam ca-mi ies toate cele din mine...,ma durea toata zona inghinala f tare...,daca nu mergeam la baie nu simteam decat o presiune f mare in partea de jos...
am banuit ca-i bb asezat pe vezica sau mai stiu eu cum...,ca alte rele nici ca vreau sa ma gandesc...
tot ieri a fost prma zi din viata mea de graviduta cand am simtit exagerat de multe lovituri,efectiv toata ziua m-a lovit ingrozitor de tare si fara pauza...,numai prostii imi treceau prin cap...
aseara cand am vazut anuntul lui Carmendu,am zis ca-i un semn...,poate-s dusa da' pe bune asta am simtit...,zic "daca s-a nimerit exact intr-un mom in care eu m-am simtit ciudat,atunci ceva este!"
astept inca rasp ei sa vad daca pot merge sa ma vada dr
daca nu,v-as ruga pe voi sa ma indrumati catre unul...
urmatoarea mea intalnire cu dr meu va fi pe 19 August la C-ta...,deci mult prea mult timp...,nu pot sta cu mainile in san,mai ales ca azi dimineata am simtit numai cutite in burta...,nu stiu de la ce...,n-am facut efort cu nimic...,sant odihnita...etc
Mamica stralucitoare
25+
cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006