Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(60)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Eu o s-o las mai usor cu munca acasa...il las pe sot.Doctorul meu intra in concediu de maine, pleaca din tara si ma mai vad cu el abia pe 18 august, asa ca o sa fiu cuminte.

Ramo 19+

Puiutul meu scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Dandusa- du-te repede la medic. Aceleasi senzatii le aveam si eu si fetita mea e cu capul in jos, apasa colul si mi s-a scurtat colul. Simteam presiune in partea de jos, intepaturi, jena. Bebelina se agita pt ca nu poate sa se intoarca. Api au inceput contractiile.

==========
Corina 20+
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Dandusa, senzatia descrisa de tine, la urinat, am avut-o si eu acum cateva saptamani, cateva zile bune la rand...dar a trecut, nu stiu ce o fi fost.Exact la fel, cutite simteam si eu ieri, dar am stat pe canapea cand m-am dus acasa si am luat No-Spa.

Ramo 19+

Puiutul meu scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

dea ai Pm citeste numai dac stai jos si esti relaxata
dandusa si eu am aceeasi problema efectiv de 2 zile ma bate fiumiu non-stop si tare si ma duc la wc mai des ...am citi pe net e normal..si durerile...ligamentul rotund, marirea uterului, statul lui bb pe vezica.eh de-ale sarcini..cica la prima sarcina nu se prea simt sia sa este la prima sarcina nu imi aduc aminte sa ma fi durut ceva decat ca am avut din sapt 19 colul intredeschis si tot am dus sarcina la termen deci...cu Dumnezeu inainte
ramo scuze stiu ca azi merge o fata la echo dar nu stiu care oricum eu fac galerie
24+Dimitrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

bai nene...,fara programare nu te primesc niciunde?cum este posibil?
daca stiti voi vreo clinica unde pot merge pt o simpla eco spuneti-mi si mie...,va rog
unde am sunat eu nu au decat spre sfarsitul lui august locuri libere

Mamica stralucitoare
25+ cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006

Mergi la inceput

Elilov, nu-i problema, facem galerie pt fetele care merg azi la eco

Ramo 19+

Puiutul meu scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Neata si de la noi...noi suntem bine...cu dureri de spate, burta, si constipata, dar deja asa e rutina!
Dandusa si eu sunt in cumpana cu programarile pentru eco....la cite sapt. se face eco morfo de trim. III, ca as face si eu pina la urma programare la Iosup pentru sept., dar nu mai stiu intre ce sapt. se face asta!

Bianca Andreea
poze top
Larisa Elena24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

loren@ poftim dumirestete ne daduse mirtha un link cu echo si cand se efectueaza dar nush prin ce capitol...daca ai rabdare cauta in spate...
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=97303
24+Dimitrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Dandusa- eu marti dimineata am sunat l a Euroclinic si le-am spus ca vreau o programare la eco la orice medic care are program martea. Am sunat dimineata pe la 10 (cred) si m-au programat la ora 13.

==========
Corina 21+
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Fetelor va multumesc tuturor.
w....girl (aoleu maiculita cum ai gasit nick-ul asta)

Catalina

Mergi la inceput