Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(60)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Ajutooor......am asa brusc o senzatie de nod in gat, pe partea stanga...am baut apa si degeaba...ce naiba o fi, parca ma si doareee.

Ramo 19+

Puiutul meu scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Lorena, eu am programarea facuta pt. sapt. 31, adica 15 septembrie! Stiu ca se face intre 30 si 34 s!

_

Diana, mamica Domnisoarei Nasturel
Dialoguri strumfesti

cu Bebedoi 23+

Asa creste bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

blue78 bine ca BB este bine dr. herghelegiu este un medic bun. Si eu am fost la el cand sarcina era mai mica (19s +2z) si la fel a spus initial ca nu va putea vedea tot, dar in final s-au vazut toate organele depistabile in trim II.
Pe la 23 de sapt am fost la mine in oras la medicul meu ginecolog, care mi-a spus ca BB are circulara de cordon. Spunea ca nu tb. sa imi fac probleme pt. ca aproape 70% dintre bebei au si se nasc si natural fara probleme.
Indicii de rezistenta mariti au legatura cu circulara de cordon? Ce ti-a spus?

BraveGirl ai grija mama...! Ce faci te impiedici la mal? Vorbesc eu care mai am din cand in cand contractii, colul intredeschis si BB cu circulara de cordon Ce tratament ai facut la spital?

Ramo si pe mine ma omoara spatele si cand stau intinsa si cand stau in sezut Nu avem voie sa luam nimic antiinflamator. Si burtca o sustin cu un colt de pernuta.

Andreyutza ce ne mai spui despre TT? Eco morfologica inca nu ai facut. Sunt curioasa ce iti spune la eco. Mie nu mi-a spus ca ar fi ceva in neregula cu BB si nu mi-a recomandat amniocenteza.

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Mercic fain..imi fac si eu acum programarea!

Bianca Andreea
poze top
Larisa Elena24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hera25 spune:

Lorena eu l-am intrebat pe Tutunaru dc sa-mi mai fac programare pt eco la 32 de sapt, la Iosup si mi-a zis ca nu e nevoie. Nu mi-a dat in schimb nici o explicatie, de ce nu e nevoie.

Pe mine m-au apucat niste arsuri............de nu mai pot. De aseara.
Pur si simplu ce mancam, ma ustura gatul si imi venea asa ceva din stomac de.....ce sa mai, nashpa rau. M-am calmat cu lapte. Astea sunt de-ale sarcinii, nu-i asa?
Si eu am avut zile cand bebelina mea era mai agitata, de voia pur si simplu sa-mi iasa prin burta. Alteori simt cum joaca cu picioarele si manutele pe vezica mea urinara si pe col. Dar am zis ca e totul normal, nu-i asa?
Iar alte zile cand e f linistita. E normal nu?

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

am fost si noi la eco morfologica de trim 2...am un baiat de 625 g si 19.17 cm lungime. o sa va scriu biometria.
m-a distrat ff tare cum statea cu tucurelul in sus. numai cu mana la fata a stat....si in timp ce-,mi arata dna dr chitescu talpa si degetele, puiul meu m-a atentionat de 2 ori cu aceeasi talpa...

o sa pun filmuletul pe contul de poze imediat. aa....bucurie: bebe si placenta s-au ridicat: sunt la 60mm de OI, insa colul este scurt de 35 mm... asta ar fi problemuta..in t\rest totul este perfect normal.

BPD - 6.10 CM - 24S+6Z
AC - 19.17 CM - 23S+6Z
FL - 4.10CM - 23S+2Z
TIB - 3.58CM - 23S+3Z
HL - 3.80CM - 23S+3Z

VMG (CLIN) - 23S+4Z
DPN (CLIN)- 16.11.2008

VMG (US) - 23S+6Z
DPN (US) - 14.11.2008

23+ DAVID ANDREI
http://bd.lilypie.com/4s2Jp3.png

http://community.webshots.com/user/bebecris78

Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Hera la Bia tot cu T nu am facut eco morfo decit de I si al II lea trim..dar acum atitea chestii am citit pe net si cred ca sunt mai panicata...nu stiu...parca as face si eu si eco de trim. III..
Si eu am zile cind bebelina e mai agitata si in rest mai calma..remarc ca noaptea se agita..sper sa nu o faca si dupa nastere la fel...Bia se agita noaptea si in burta si dupa nastere cind a avut colici...
Bebecris felicitari..flacau sanatos si miscacios ai!

Bianca Andreea
poze top
Larisa Elena24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

quote:
am fost si noi la eco morfologica de trim 2...am un baiat de 625 g si 19.17 cm lungime. o sa va scriu biometria.

Felicitari, Bebecris, dar sa stii ca baiatul tau e mai lungut! Trebuie sa aiba in jur de 25 cm acum, 19 are de la cap la fundulet !

_

Diana, mamica Domnisoarei Nasturel
Dialoguri strumfesti

cu Bebedoi 23+

Asa creste bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue78 spune:

Anes la- intrebat sotul meu de IR de ce sunt marite si a zis ca este si micuta sarcina la 20 de saptamani, deci.... e posibil sa scada in umratoarele saptamani. Din ce am citit eu se pare ca arterele uterine opun rezistenta la fluxul de sange spre bebe, dar cu timpul ele se mai largesc siatunci normal indicele de rezistenta ar trebui sa scada. Ingrijorator se pare ca este daca la 28-32 de spatamani ele nu scad.
Si IR marite nu au nici o legatura cu cordonul ombilical. Eu m-am mai linistit in privinta asta, se pare ca 70% din copii se nasc asa si chiar pe cale naturala, nu cezariana. Soacra-mea este asistent de obstetrica de 35 de ani ai mi-a zis sa nu imi fac nici un fel de probleme in legatura cu cordonul, ca e posibil ca pana in luna a 7-a sa se desfaca si daca nu oricum nu e nici o problema la nastere. Sper sa fie asa eu oricum optasem pentru cezariana.

20+ Bianca Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Fetelor, am o dilema...eco morfologica de trim II e aceeasi cu screeningul pentru malformatii de trim 2?Ca ma uit la preturi pe site la Diagnosis ...

Ramo 19+

Puiutul meu scump

Mergi la inceput