Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(60)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cherieactiv spune:

ce ma bucuuur!imi plac rau de tot preturile de pe site!io ma chinuiam pe ebay ca proasta...sa gasesc ceva mai ieftin..

ginger(ve)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Hai ca plec si eu cu zimbetul pe buze in pat...dupa citeva pagini din care nu am priceput nimik...dar fiti cuminti pina maine...va pupa fata cu constipatia

Bianca Andreea
poze top
Larisa Elena24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

cherie io acu vazui cum l-ai conceput pe ala micu'. Pai la naiba mie nu-mi iese nici in mediu steril tu cum naiba facusi. Ca acu ma apuc sa bantui toate parcarile poate, poate, si poate o pun si de un arest mic pt prostitutie, da scot repede buletinu sa vada militienii ca-s doamna cu acte. Fetele de capitala credeti ca parcarile dali sunt cu noroc?

Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

seara buna fetele
vorba lorenei dupa cateva pagini din care nu prind mare lucru va salut si eu...noi carut nu ne-am deci si nici patut bb sa fie sanatos ca apoi le-om lua noi pe toate dupa putinta...ca de nu ne alearga nima cu CTC-ul
dea ai PM scuze de intarziere fata de primul insa am plecat repede in oras...ah si scuze am uitat sa iti las ultimul link sau cel putin asa am impresia http://community.webshots.com/user/elilov3 nu da am creieri varza
cherie ma altur si eu fetelor cred ca e vb de o infectie alimentara. sanatate multa iti doresc baga niste ceiut sa speli stomacelul ceva bine face el pe acolo din musetel scuze am uitat sa precizez o sa treaca mai repede
cat despre spusul printre dinti in leg cu produsele mi se intampla si mie ehe frate Romania ....mai surprinde pe careva...dati-mi sticla cu otrava sa ma otravesc
Catalina ma bucur ca esti mai bine cat despre rezultat e deja de groaza. numai deja ma dispera imi vine sa imi bag ....pistoalele in ea de viata...iti doresc sanatate si sa iti revi cat mai curand
Mirtha bag de seama ca mai ai putin si dai cu banul adevarul e ca e greu sa gasesti ceva care sa se ridice la nivelul asteptarilor
eu sunt bine...dupa un plans lung de dimineata ma resemnez si iau viata asa cum e...mama lor de trairi...uff
24+Dimitrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

No , problem. Nu m-am suparat de-a adevaratelea , sunt sigura ca ti-ai dat seama.
Atita doar ca albesc pina cumpar piesele astea mai cu greutate. Ma cam lasara nervii. Io....crescui de la 6 luni la tara , la bunica isteata foc cu 7 clase care ma punea in pat si linga mine tinea o tigla incinsa careia ii spunea "Au" - sitem de protectie si alarma in caz ca desteptam si vedeam ca s-a racit pericolul "Au".
Mama , mama ce vremuri super faine.

Diana vazut link. Placut link.

quote:
citat din mesajul lui cherieactiv

mirthaaaaaaaaaaa....ufaaaaaaaaa...pai am zis la sfrsit ca nu e problem..nu se rupeee!!!!come on...stai linistita..nu te suparaa...cumpara ce iti place tie...voi sa va simtiti bine...nu altcineva!pt mine..toate sunt bune, frumoase,ok!!!!of..pacat ca nu stiu sa postez si eu link la mesaj..dar ,vezi si la peg perego..aaa...giordani..muult mai ieftin..si asa de faain..eu le-am vazut live...de aia am postat mesajul anterior..cu handicapul lui chicco...anyway...tu ai crescut mare???si sigur nu ai fost plimbata in firme si marci la vremea aia...si mami ta nu a cantarit produsul ..te-a crescut , plimbat..urcat..nu te supara , binyee???
pusi...cat costa in euro??

ginger(ve)

Mirtha 26+ Eva

Mergi la inceput

Deci singura concluzie e ca daca te simti bine intrind pe aici trebuie sa repeti figura , nu-i asa?

quote:
citat din mesajul lui catalina2307

cred ca sunt pe drumul cel bun daca am inceput iar sa zambesc cand va citesc. sunteti aceleasi fete pe care le iubesc. fiecare pe felia ei....una cu constipatia, alta cu carucioru, alta cu greutatea, hop si eu cu subiecte care nu au ce cauta aici...da tare-mi place...fiecare e pe felia ei :).

Catalina

Mirtha 26+ Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Mirtha draga da oare cum se simte restu lumii

Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cherieactiv spune:

da catalina...asa s-a intamplat...nu mi rusine sa povestesc in ce conditii eram amandoi...cate 3 mojito de caciula..in parcare la stripteuse..halal oameni seriosi...si io nici nu am acte sa scot la politai !!!deci chiar ca eram in pericol..acu ma gandii..ca nu sunt maritata..stam impreuna de 6 ani..dar nu vreau sa ma marit!mi fricaaa...nu mi frica sa fac un copchil cu davide, dar ideea maritisului ma lasa ..bleaga..mi se face paru maciuca...

ginger(ve)

Mergi la inceput

Eli la varianta asta nu ma gandisem. Da" e de tinut minte. Ca daca ma lasa rau e singura solutie . Sa vedem cine cata banu" pe jos , ca eu cu burti mai greu.
Uitati si saltea orto...Cam scumpa dar daca e orto....http://www.dormeo.ro/index.asp?tn=productview&pid=55836&info=search

Mirtha 26+ Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Buna burticute dragi!

Am ajuns si noi acasica dupa o zi lunga prin oras si la plaja, unde nu m-am dezbracat si nici nu am stat la plaja ca era deja cam racoare pe la 5 dupa-masa, ei las' k poate am noroc maine.

Carmendu prima zi de vacanta am sacrificat-opt treburile sotului. De azi am preluat eu locul de comanda

Andreyutza si pe mine ma doare mijlocul zilnic, dar nu constant si asa cate putin...deci inca nu ma plang.

Bebecris felicitari pt grasunelul sanatos. Sa cresteti mari pana la termen.

Dandusa ce-ai facut, ai reusit sa gasesti o programare la doctor? Te simti mai bine?

Criss pana la urma ce faci iei ovulele?

WndyCtyGirl bay dar chiar sunt desteapta!!! Ma gandeam eu ca nick-ul asta l-ai ales dupa vreo eroina din carti sau are legatura cu orasul Chicago! dulce.

Cherieactiv sper ca maine sa te simti mai bine ! Uite niste sa te mai binedispuna un pic. Dar vezi...tot raul spre bine...asa ai putut sa stai mai mult conectata pe site

Babyzapi fericita 22+ cu

Mergi la inceput