Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(60)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

cherie pai de ce ar tb sa iti fie rusine? sa nu iti fie ca nu ai fost in parcare cu pasarica alteia.

Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cherieactiv spune:

mirtha...alea erau niste vremuri suuuper...si nu se mai intorc!pacat! cand stau io asa in pat, pe stanga, si ma gandesc..la cand eram copii....imi pare asa de rau..ca ai nostri nu or sa stie niciodata cum era!cum faceam placinte din noroi,si colectie de actibilde ,comert cu sticle goale la alimentara..3 sticle..1 actibild...italienilor le place sa le povestesc cum era la noi in comunism..si cu toate bunele si relele...cand povestesc..mi se lumineaza fata..eram niste copii simpli..happy..sanatosi..cu frica de parinti si tovarasa invatatoare..asteptand sa se coaca bananele sus pe dulapu din bucatarie!...vad si eu..si nu prea imi place cum cresc copii in 2008....de asta imi pare rau..

eli...sa beau ceai?..ok..hai ca fac..

ginger(ve)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

Mirtha mama da ce stie sa faca salteaua aia de banii aia il si leagana pe bb sau il si schimba? auzi atatia bani pe o palma de material mama ei de escroci...ortpedica pe naiba...ca noi am crescut pe saltea de paie si nu am mai murit si nici nu am racit si craci drepti avem si nici cocosati nu suntem...
Cheri ah am uitat sa precizez sa nu il bei ferbinte, caldut ...ah uitai musetelul e antiinflamator si dezinfectant deci bine tot face ceva
24+Dimitrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

Multumesc Diana21 pt. informatia despre Macmiror ovule cred ca imi voi cumpara maine ...acum mi-au trecut si nervii ...acum astept si rezultalele de la sumarul de urina sa vad cum ies
Cheryactiv stiu ce rau te poti simti eu am patit-o in.."luna de miere" la hotel International in Felix.....groaaaaaznic nici nu stiam ce m-a lovit (frisoane cu zgaltieturi, transpiratii reci ,ameteala cat incape...iar de vomat si stat pe wc. nu mai vb.)deci Cheryactiv mergi urgent la dr. ca nu e de gluma si eu m-am dus doar dupa 3 zile si am ajuns la perfuzie atat de deshidratata eram...si nu aveam si bb in burtica

Criss 22+
http://community.webshots.com/user/criss703

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Dupa cum ai vazut : una constipata , alta cu carutu , una cu cezariana care nu s-a vindecat cum trebuie, Maria K la inceput de drum, eu cu nervii la pamint.....si tot asa.

quote:
citat din mesajul lui catalina2307

Mirtha draga da oare cum se simte restu lumii

Catalina

Mirtha 26+ Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Ma bucur asa mult pentru Maria...
Mirtha daca tu esti cu nervii la pamant eu sunt cu ei prastie.

Catalina

Mergi la inceput

Eli draga , soata a intrebat senin daca ne da si copchilu la pretu" asta ??? E pretoasa dar daca vrei orto...asta e oferta.
Eu la ora asta am o stare de imi vine sa cint iuuu , iuuuu si iara iu la cite optiuni , si iar optiuni , alegeri...Mai frate nici cind m-am maritat n-am ales atita si cica o faceam pentru tot restu" !
Cred ca m-ar lega bunica de pom sa stie pe ce dau banii.

Mirtha 26+ Eva

Mergi la inceput

Fetelor va spun noapte buna ca o iau pe ulei !

Mirtha 26+ Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

Windyctgirl nu stiu daca mai incerc si cu crema mentionata de tine pt.colpita micotica(am dat si o cautare rapidape net si nu prea am gasit0o in romania...o fi mai cunoscuta numai in USA?!)inca nu sunt hotarata dar maine cred ca imi voi cumpara Macmiror totusi (asta sa stie si Babyzapy din Franta ...sper sa ai maine vreme buna de plaja)

ps.Windyctgirl...acum ca ai explicat de unde iti vine porecla mi-e chiar simplu sa-ti scriu numele ...dar la inceput nu putem de fel

Criss 22+
http://community.webshots.com/user/criss703

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

dea cuscra pe unde esti ca de la tine e ziua, nu?
Mirtha pai noapte buna...
a si inca ceva nu se incumeta nimeni sa ne faca un nou capitol..maine le inebunim pe fete de cat am scris
24+Dimitrie

Mergi la inceput