Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(60)
Raspunsuri - Pagina 20
catalina2307 spune:
diana iubita mea eu nu stiu daca mai cred dar sigur pana la un moment dat am sperat in minuni.In durerile alea cumplite am acceptat sa suport chinurile iadului sperand intr-o minune...macar baietelul. nu a fost sa fie. asta cu uterul infantil eu cred ca la noi e moda.cred ca din 5 femei la 4 li se baga asta cu uterul infantil.acum de unde au vazut ei trompe infundate daca nu au facut salpingografie DD stie.
Si apropos...ce ziceai ca faci cu cafeaua?Eu atata spun...ti-am analizat pozele cu atentie, te recunosc din o mie, sa vezi cand am sa strig dupa tine pe strada ca vorba aia munte cu munte...
Catalina
cherieactiv spune:
mirthaaaaaaaaaaa....ufaaaaaaaaa...pai am zis la sfrsit ca nu e problem..nu se rupeee!!!!come on...stai linistita..nu te suparaa...cumpara ce iti place tie...voi sa va simtiti bine...nu altcineva!pt mine..toate sunt bune, frumoase,ok!!!!of..pacat ca nu stiu sa postez si eu link la mesaj..dar ,vezi si la peg perego..aaa...giordani..muult mai ieftin..si asa de faain..eu le-am vazut live...de aia am postat mesajul anterior..cu handicapul lui chicco...anyway...tu ai crescut mare???si sigur nu ai fost plimbata in firme si marci la vremea aia...si mami ta nu a cantarit produsul ..te-a crescut , plimbat..urcat..nu te supara , binyee???
pusi...cat costa in euro??
ginger(ve)
catalina2307 spune:
cred ca sunt pe drumul cel bun daca am inceput iar sa zambesc cand va citesc. sunteti aceleasi fete pe care le iubesc. fiecare pe felia ei....una cu constipatia, alta cu carucioru, alta cu greutatea, hop si eu cu subiecte care nu au ce cauta aici...da tare-mi place...fiecare e pe felia ei :).
Catalina
diana21 spune:
Cata, eu m-as intalni si maine cu tine
! Vrei? Daca nu, cand vii de la greci, SIGUR ne vedem! Eu sunt acasa de luni, am concediu! Asa ca timp am berechet, numai sa ne hotaram odata! 
_
Diana, mamica Domnisoarei Nasturel
Dialoguri strumfesti
cu Bebedoi
23+
Asa creste bebe
diana21 spune:
quote:
cred ca sunt pe drumul cel bun daca am inceput iar sa zambesc cand va citesc. sunteti aceleasi fete pe care le iubesc. fiecare pe felia ei....una cu constipatia, alta cu carucioru, alta cu greutatea, hop si eu cu subiecte care nu au ce cauta aici...da tare-mi place...fiecare e pe felia ei :).
Hai ca m-ai facut si pe mine sa rad!!! Stiu ce ti s-a parut asa amuzant
, hi, hi, hi!_
Dialoguri strumfesti
cu Bebedoi
23+ Asa creste bebe
cherieactiv spune:
fetelor, cat costa..ziceti in euro..aici este oferta la enjoy 250 sapt asta..tris ..dar numai o nuanta..ultima ramasa..daca mai e..
ginger(ve)
diana21 spune:
300 de euro costa aici!
_
Dialoguri strumfesti
cu Bebedoi
23+
Asa creste bebe
Mirtha spune:
Diana in prospectul patutului nu am vazut nici eu sa scrie ca laterala culisabila e si detasabila dar soata zice ca se rezolva. Cica poate fi scoasa foarte usor si inalturate , finsisate etc. chestiile alea care ramin dupa.
Patutul asta cam indeplinea majoritatea conditiilor - reglebil pe 3 nivele , din lemn , una dintre laterela este culisabila , dimensiuni clasice 120/60.
Sunt si patuturi la care se inlatura una dintre laterale numai ca sunt tip convesie - se transforma in pat pt. copii dar fie nu au decit un nivel , fie nu au laterala culisabila.
Deocamdata cu aceste optiuni pare cel mai convenabil.
Mirtha
26+
Eva
cherieactiv spune:
dada...am vazut acum 299..m-am uitat pe link..ce bine e sa stii sa inoti pe net...eu nu am stiut de site !!!e super!!am vazut si alte firme..nici nu stiam ca exista...acum ramane doar sa merg sa le vad live...sa ating io cu mana mea, sa vad...dar preturile de pe bimbo..etc..sunt foarte mici..in comparatie cu ce vad in magazine..in centre comerciale..sigur e pretul final..???ca ar fi ideal..si comand si io direct..f tare ..i like it
ginger(ve)