Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(60)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Mirtha, cand iti faci analizele pt. fier, sa-ti faci si o sideremie (fierul din depozite)! E important! Mie, de ex., mi-a iesit o usoara anemie normocitara, insa am fierul din depozite putin peste limita maxima, deci anemia nu e provocata de lipsa fierului! Un exces de fier duce la pb. mai mari decat o anemie! Eu nu mai iau elevit tocmai pt ca are 60 mg de fier. Acum iau Materna (asta are doar 15 mg) si am scapat si de pb. mea, care nu era constipatia, asa cum ar fi fost normal de la fier, ci...diareea! Concluzia e ca organismul uman (si mai cu seama cel al femeii insarcinate) este extrem de destept! Desi se stie ca de la fier te constipi, uite, atunci cand nu e nevoie de el si poate face rau, e rapid eliminat din organism.

_

Diana, mamica Domnisoarei Nasturel
Dialoguri strumfesti

cu Bebedoi 23+

Asa creste bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cherieactiv spune:

buna fetelor...intru un pic sa ma plang..ca ..serios ca e trist cand nu ai cu cine te vorbi pe limba ta, in unele momente..

imi vine sa plang...ma simt rauu rauu,ma rog sa vomit, dar nu pot!am febra frisoane..asta din cauza unui cioflingar de bucatar de 3 lei..zilele trecute,am cumparat de la un restaurant de langa munca un fel de snitel...imi era pofta si nu aveam chef sa mai merg pana acasa sa gatesc..etc..in fine...am luat 2 imbucaturi..si nu mi se parea ok..dar am zis..las ca poate mi se pare mie...ooof..pt ca nu eram ff convinsa i dau si lui davide, iubitu meu ,sa guste..si il vad ca se incrunta si el...morala...de 2 zile ma simt naspa rau..si e clar acum..de la blestemata aia de carne ...si da, la final, dupa ce socrul si asta al meu au dat buzna in bucatarie peste bucatar,aproape luat la pumni....a recunoscut ca carnita nu era tocmai proaspata..dar a dat'o prin lamaie, chestii..sa nu se simta chiar asa tare...doamnee ce curaj!!!mai ales ca stia ca e pt mine..si stie ca sunt gravida, ca ma vede trecand pe acolo,si se vede burta!!

ma rog acum, sa nu fie ceva grav, sa nu ne afecteze...dar sunt ff suparata, suparata rau!!!!si asa nu stau ff bine cu testele toxo..mai stau o sapt asa..si merg sa vad sangele ...si merg si io sa il vad pe nenea ala ...si sa i zic cum a putut fi asa de josnic, de marsav..pt o felie de carne...nu putea sa arunce si el la gunoi stricaciunea...sau sa zica..nu am!si era ff ok..nu am ..

ginger(ve)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

Draga VonHelen tocmai am fost sa-mi ridic ovulele MACMIROR prescrise de medicul meu ginecolog (si care ma are in evidenta ca si gravida!!!) pentru colpita micotica , iar pe prospect scrie clar ca nu se utilizeaza in perioada de sarcina si alaptare !!!! Imi vine sa innebunesc , cum poate fi adevarat , cat dezinteres exista !!! asa ca nu-ti pot recomanda sa iei asa ceva , o sa sun sa vad ce are de zis daca mi-l schimba sau nu mai iau nimic . Of Doamne !

Tocmai am sunat la cabinet si mi-a spus ca sa-l iau ca nu are nimic , daca nu era bun nu mi-l scria ....no pe cine sa crezi ??

Criss 22+
http://community.webshots.com/user/criss703

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Ginger nasol cu snitelul ala...sa iti faci analizele ca sa iti iei de o grija desi, probabil, ai o enterocolita!
Diana si eu de luna viitoare trec din nou pe Materna daca imi iese bine fierul, ca m-am saturat pina peste cap de Elevit!
Andreyutza ce sa mai zic...parintii i-au lat fetitei un ATV sa se plimbe in curte, bunicii nu au fost atenti si fata a iesit cu el afara din curte cu 2 prietene, le-a strigat un baiat, s-a intors fetita de 10 ani ca ea conducea ATVul si s-au rasturant in sant..fetele mai mari nu au avut decit zgarieturi si ea a fost aruncata cu capul intr-un utilaj agricol...groaznic...

Bianca Andreea
poze top
Larisa Elena24+

Mergi la inceput

am citit un pic din urma..dat fiind ca stau in pat, acasa..numai vesti bune...felicitari...dar nu am feelingul sa raspund..sa stau conectata...din cand in cand mai dau un ochi..ca mor de ciuda, nu imi place sa stau in pat...god, sper sa ma trezesc maine dimi fresh!ca nu mai am rabdare de stat in casa...

ginger(ve)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wndyctygirl spune:

Elilov iubito ai PM. Daca nu stia ttoata lumea pana acum, dau eu de veste, esti un om minunat, o luptatoare si o fiintza de exceptie!!!

Cherie ai aparut darling???Nici un fel de traznai lately????
Catalina alta fiintza exceptionala!!!! Pai sa-ti explic draga mea cum mi-a fatat mintea windyctygirl...stau in Chicago, care mai e denumit si windycity, atat datorita vremii schimbatoare( in 5 minute poate scadea temperatura 20 de grade) si din soare puternic se poate da in furtuni la fel de puternice in timp record...si girl de de la girl, ca asa sunt io, fata de fete...si m-am gandit ce puii mei, tre sa fiu originala, m-am gandit ca in mod sigur nu-i mai bubuie mintea nimanui la asa ceva..
Si ca sa fiu completamente sincera, ideea am furat-o de la geniul nedescoperit de barbata-miu, care folosea id-ul asta ( cu boy in coada) cand flirta pe messenger( inainte sa ii acaparez io existentza, evident, doar nu credeti ca mai respira daca indraznea sa insele)....si asa de-abia respira sub dominatia andreiana...
Babyzapi dar nu esti blonda deloc cherie, qu'est ce que tu fais aujourd'hui????? Dimpotriva, esti o adevarata Marie Curie si aproape la fel de deshteapta ca mine caci te-ai prins superrepede...intradevar, mu....ieri era cuvantul....Bingo, ma mir ca nu s-a mai bagat nimnei s aconcureze cu tine, dar le-ai dat pe toate gata cu inteligentza proverbiala...asaa.....faceti loc reginei....
Bravegirl bine ai revenit sanatoasa si voioasa....stai cumintzica si angajeaza sclavi te rog...
Bebecris felicitari pentru lungan, sa iti triasca, sa ne vedem cu totii la termen...
Fratilor m-ati omorat cu masuratorile astea...pe mine ma duce capul de obicei, dar m-am decis ca o sa o las numai pe tanti doctoritza sa le interpreteze, sa-mi spuna ea daca e bine sau rau...asa ca pana acum e numai de bine.........

23+ cu

Mergi la inceput

am dat un refresh...criss, si tu esti suparata?uffff...mama ei de treaba...ca dreptate ai..nu mai stii pe cine sa crezi...imi bag picioru..

ginger(ve)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Mai ce nesimtit bucatarul ala... Eu de multe ori am vrut sa cumpar carne si din hypermarketuri si cand ma vedeau cu burta sau mai nou cu bebe... imi ziceau asa printre dinti sa nu iau .Le multumeam si mergeam in alta parte.Zilele trecute chiar am vrut sa iau branza dulce si am fost "gonita" de pe raion.
Ai mers la un doctor sa spui problema ta?

Ank Raul 17.10.2007
si cu bb2
Poze Raulito

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Eu in sarcina trecuta luam prenatale...acum iau elevit.Ma enerveaza ca sunt asa mari de imi stau in gat .Eu i-au dupa urmatoarea schema elevit si ferretab.O zi elevit , o zi fier...asa timp de 20 de zile dupa care 10 zile pauza si o iau de la capat.Asa am luat si in sarcina trecuta doar ca mergeam pe prenatale... si a fost super bine..ca nu fac nici exces.Iar ginecoloaga mi-a repetat de multe ori sa nu iau in aceeasi zi niciodata vitaminele cu ferretab-ul

Ank Raul 17.10.2007
si cu bb2
Poze Raulito

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wndyctygirl spune:

Ah, am uitat sa termin prima parte a explicatiei id-ului...atat pentru vreme cat si pentru politicieni, la fel de schimbatori..renumitzi....
Cherieretractez honey, stiam io ceva, uite ca iar ai dat de traznai....stai linistita ca ai facut o toxiinfectie alimentara doar, o sa scapi de ea si bebe va fi bine ai sa vezi..organismul tau are puterea de a apara bebeul mai mult decat crezi...hidrateaza-te cat poti te rog si fi fata cuminte, foloseste-ti si celelelate simturi,,,,mirosul de ex....si o sa fie bine.Insanatosire grabnica!!!!!
Zanex, vroiam sa va intreb...am o pretena cu o prob nasoala, e in 16 saptamani si are herpes genital dar ea vrea sa nasca natural...doc ei a spus ca o pune pe valtrex( asta e un medicament antiviral) din saptamani 34 si caadaca nu are leziuni poate naste normal...voi ce ziceti?

23+ cu

Mergi la inceput