Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(60)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cherieactiv spune:

LA MULTI ANI, CATALINA!

ginger(ve)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Despre Maalox, o sa revin cu ce scrie in MedEx, aveti mare grija ca reduce absorbtia fierului! Tocmai ieri m-am uitat sa vad ca si la mine au inceput arsurile! Cica nu e tocmai recomandat in sarcina, nu pt. ca ar avea efecte asupra copilului (e sigur din punctul asta de vedere), ci pt. ca se formeaza pe mucoasa stomacala un fel de pelicula care nu mai lasa anumite minerala si vitamine sa se absoarba in organism. Ma duc sa caut si copiez aici!

_

Diana, mamica Domnisoarei Nasturel
Dialoguri strumfesti

cu Bebedoi 23+

Asa creste bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

OK ! Dar inlocuitor pt. el dau ?
Ca pe mine cind ma arde la stomac imi ies ochii si imi vine sa paruiesc pe cineva. Si nu dureaza nici putin iar cu trucuri gen iaurt , castraveciori nici vorba sa treaca.

In alta ordine de idei de la 28 de sapt. ma pregatesc pentru supliment de fier . Ta-na-na ! -- Edit : oricum e un compromis.Gineca mi-a recomandat tot complexul de vitamine ori Materna ori Elevit. Si eu fata cuminte am optat pt......fier .Pe care oricum nu il voi lua decit dupa ce imi fac analizele.
Sa vezi atunci ce ma alerg prin casa cu pleiada de argumente "ia minerala neamule"!

quote:
citat din mesajul lui diana21

Despre Maalox, o sa revin cu ce scrie in MedEx, aveti mare grija ca reduce absorbtia fierului! Tocmai ieri m-am uitat sa vad ca si la mine au inceput arsurile! Cica nu e tocmai recomandat in sarcina, nu pt. ca ar avea efecte asupra copilului (e sigur din punctul asta de vedere), ci pt. ca se formeaza pe mucoasa stomacala un fel de pelicula care nu mai lasa anumite minerala si vitamine sa se absoarba in organism. Ma duc sa caut si copiez aici!

_

Dialoguri strumfesti

cu Bebedoi 23+

Asa creste bebe

Mirtha 26+ Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Mirtha, nu am timp acum sa copiez ce scrie acolo. Nu, nu dau alternativa, dar os a ma uit de curioZitate si la Rennie ce scrie!

_

Dialoguri strumfesti

cu Bebedoi 23+

Asa creste bebe

Mergi la inceput

K, Diana. Cind ai timp. Nu-i graba.
Cred ca daca mai folosesc citeva zile nu vor fi asa mari probleme. Incerc sa gogalesc si eu pe produsul Rennie.

quote:
citat din mesajul lui diana21

Mirtha, nu am timp acum sa copiez ce scrie acolo. Nu, nu dau alternativa, dar os a ma uit de curioZitate si la Rennie ce scrie!

_

Dialoguri strumfesti

cu Bebedoi 23+

Asa creste bebe

Mirtha 26+ Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crismargrg spune:

Buna fete,

MAV mersi mult pentru raspunsul tau. Se pare ca legea nu e de partea mea, intrucat din cate inteleg angajatorul nu ne poate concedia timp de 6 luni doar daca nu dam randament. Seful meu intentioneaza sa infiinteze un alt post similar cu al meu pentru a putea angaja pe altcineva si cand ma intorc eu sa il desfiinteze pe al meu, si vad ca legea ii permite daca o face din ratiuni economice. Asta e , noi sa fim sanatosi ca ne descurcam cumva.
As mai avea o rugaminte la fetele pricepute in astfel de lucruri, sa-mi schimbati si mie culoarea caruciorului caci la eco morfo-fetala baietelul meu s-a dovedit a fi fetita (exact cum imi doream). Nu de alta dar sa mai echilibram si noi balanta aia intre fetite si baietei, ca asa e frumos sa-si gaseasca fiecare perechea, nu??? Pupici multi si aveti grija de burtici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darling_ spune:

Dragi burtici, iaca am aparut si eu. E o plictiseeeealaaa la mine la serviciu ca mai timp sa mai arunc cate un ochi pe forum. Ma bucur sa citesc atatea vesti bune. Imi place din ce in ce mai mult forumul asta si de abia astept sa incepem toate, rand pe rand, cu povestea nasterii. Dar mai e pana acolo.
Bebecris felicitari pentru bebe lungut si grasunel; si pentru valorile bune de la eco.
Bravegirl bine ai revenit acasa, sa ai grija de tine si de bebelina ta; dar sunt sigura ca deja faci asta. Mi-a placut ffff mult cum ai descris-o cum se juca cu cordonul ombilical. Foarte haios. In ceea ce priveste nunta, e foarte neplacut dar cred ca au inteles ca deja nu mai depinde de tine acum. Bebelina e cea care decide ce e bine si ce nu. Bine ca si-au gasit alti nasi.

Of, eu de abia astept sa plec acasa.... vreau sa fac o supa de pui cu galuste mmmmmmm. Am gasit, insfarsit, gris.

+21saptamani cu Eduard
http://family.webshots.com/photo/2137245100103785880wIKDaJ

Mergi la inceput

Rennie Spearmint se pare nu numai ca este permis ci chiar indicat in perioada de sarcina pentru a combate neplacererile stomcale .http://www.pcfarm.ro/produs/2450/Rennie-Spearmint.

Mirtha 26+ Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

bebecris sa traiasca flacaul sa fie sanatosi si el si tu si sa cresteti pana al termen...si eu sunt curioasa cat o fi de inalt bb-le sotul are aproape 2 m inaltime deci sanse mari are sa fie si bb mare
24+Dimitrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

quote:
citat din mesajul lui Mirtha

Rennie Spearmint se pare nu numai ca este permis ci chiar indicat in perioada de sarcina pentru a combate neplacererile stomcale .http://www.pcfarm.ro/produs/2450/Rennie-Spearmint.

Mirtha 26+ Eva

Buna vestea asta..E de retinut pe cand vor aparea...

Ank Raul 17.10.2007
si cu bb2
Poze Raulito

Mergi la inceput