Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(60)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anes spune:

BraveGirl si eu iau Ginypral tablete, una dimineata si una seara. Asta de cateva zile, pt. ca inainte luam doar cate o jumatate de tableta. Presimt ca nu este cooperant colul meu si sigur s-a mai micsorat si s-a largit deschiderea
Legat de cordon, isteata de dr. mi-a spus ca nu se mai desface pana la nastere

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Acum am reusit sa ciesc din urma. Inca o data va multumesc, sunteti MINUNATE!!!!
Catalina- iti urez si eu la multi ani! Sa-ti trimita Dumnezeu minunea in viata ta!
Eu am vorbit la telefon cu cea care trebuia sa-mi devina finuta sambata. Mi-e asa jena de ei. Va dati seama cum e sa planifici un an de zile nunta si cu 3 zile inainte sa ramai fara nasi. Au reusit sa gaseasca alti nasi, dar mi-am dat seama din vocea ei ca nu e prea incantata.

==========
Corina 21+
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Uitasem: MARIa-felicitari pt buburuza! Sarcina usoara si bebe sanatos!
Eu eram ingrijorata pt ca bebelina nu a miscat de aseara si de dimineata aveam burtica f jos si mai mica. Dar acum a miscat...sunt fericita. O iubesc de nu mai pot. Ma tot uit la eco la fetisoara ei...seamana cu taticul ei. Si incruntata asa, e o scumpa.

==========
Corina 21+
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Mie si la Bia si la Larisa mi-a iesit HC mai mic cu citeva zile...nu pricep dc...restul toate erau mai mari!
Acum DPN intre 30.10-7.11..am reusit sa fac programarea la eco de trim. III in 12 sept.
Sunt trista..sotul e la inmormintarea fetitei cu accidentul cu ATV-ul.OFFF..cumplit

Bianca Andreea
poze top
Larisa Elena24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreyutza spune:

Anes multumesc de intrebare. tocmai a fost sotul sa ridice rezultatul de la TT, cel de la medlife. si mi-a citi la tel ca la toate mi-a iesit risc scazut. deci, e de bine. acum astept si rezultatul de la doc meu. sa vedem la el ce-a iesit.
Corina multi ai grija de bebelina. sunt sigura ca e super dulcica. stiu ca e aiurea faza asta cu nunta dar cred ca pana la urma o sa inteleaga ca este ceva ce nu tine de tine. cel mai importanat, in momentul asta, e sa ai grija de tine si de bebelina.
loren@ imi pare tare rau pt fetita. dar cum s-a intamplat? eu n-am vazut stirile in ultimele zile ca am stat la munca muuuuuuuult.
dandusa daca te doare burtica, asa cum spunea si Corina fugi la doc, nu mai sta.
bebecris sa-ti traiasca flacaul grasun.

A aparut minunea in viata noastra!!! Criss
http://bd.lilypie.com/nI8Fp3.png
18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Salutare burtici !
Abia acum am intrat pe forum, merg in urma sa va citesc.

Mirtha 26+ Eva

Mergi la inceput

Dandusa , Diana ma bucur ca va place carutul ales.Am avut sfatuitori bunuuunnniiii !

Diana eu l-am gasit aici pe bebe curier la 1230 lei http://www.bebecurier.ro/product_info.php/cPath/50_182/products_id/1387. In cazul meu se vor aduga si costurile de transport care nu vor fi asa mici . Oricum asta e optiunea finala. Carutul are cam tot ce este nevoie la bebe mic si mai mare , corespunde atit la capitolul greutate cit la accesorii. Nu as fi avut nevoie de scoica dar nici nu sunt oferte fara. Asa ca nu mai ramine decitsa facem comanda.

quote:
citat din mesajul lui dandusa

La muuuuuulti ani,Catalina
sa ne traiesti,sa fii sanatoasa,fericita,implinita
fie ca cele mai mari dorinte ale tale,sa ti se indeplineasca

Miky,
felicitari pentru fetita,sa creasca mareee sanatoasa
Vonhelen,
,nu mai fi tristuta te roggg
Mirtha,
imi place la nebunieeeeee carutul ales de voi
Mariak,
felictari pentru vestile bune,pupam pe samburica
Babyzapi,
ma bucur ca ati ajuns cu bine,distractie placuta

Mamica stralucitoare
25+ cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006

Mirtha 26+ Eva

Mergi la inceput

Welcome ! Cind urmeaza sa placati in Grecia ?
Am niste mincarimi de pe acum ref. la opinia celor de pe acolo.

quote:
citat din mesajul lui catalina2307

Fetelor va multumesc tuturor.
w....girl (aoleu maiculita cum ai gasit nick-ul asta)

Catalina

Mirtha 26+ Eva

Mergi la inceput

Pt. arsuri - Maalox.La mine functioneaza asa cum mi s-a spus "impecabil". Sper sa ca si la tine sa aiba acelasi efect.

Cit priveste miscaciunile bebelinelor , pai sa se ia de mina cu fie-mea ca de 3 zile e la program de aerobic nonstop. Si noapte cind ma trezesc si merg la baie ea e la program. Dupa amiaza am ajuns sa ma rog de ea sa ma lase macar o ora sa dorm. Dar nu-i bai ca oricum ma simt mai bine sa o stiu activa decit somnorice!

quote:
citat din mesajul lui Hera25

Lorena eu l-am intrebat pe Tutunaru dc sa-mi mai fac programare pt eco la 32 de sapt, la Iosup si mi-a zis ca nu e nevoie. Nu mi-a dat in schimb nici o explicatie, de ce nu e nevoie.

Pe mine m-au apucat niste arsuri............de nu mai pot. De aseara.
Pur si simplu ce mancam, ma ustura gatul si imi venea asa ceva din stomac de.....ce sa mai, nashpa rau. M-am calmat cu lapte. Astea sunt de-ale sarcinii, nu-i asa?
Si eu am avut zile cand bebelina mea era mai agitata, de voia pur si simplu sa-mi iasa prin burta. Alteori simt cum joaca cu picioarele si manutele pe vezica mea urinara si pe col. Dar am zis ca e totul normal, nu-i asa?
Iar alte zile cand e f linistita. E normal nu?

25+

Mirtha 26+ Eva

Mergi la inceput

http://www.awog.it/crl.htm In caz ca nu l-au gasit fetele pina acum.

quote:
citat din mesajul lui bebecris

da?
nu stiu ce inseamna toate prescurtarile alea..imi daduse una din fete un site dar nu mai stiu care este...era un site in care erau trecute dimensiunile coresp varstei gestationale.
ma poate ajuta cineva cu denumirile?

BPD
AC
FL
TIB
HL
MULTUMESC,

23+ DAVID ANDREI
http://bd.lilypie.com/4s2Jp3.png

http://community.webshots.com/user/bebecris78

Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!

Mirtha 26+ Eva

Mergi la inceput