Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(60)
Raspunsuri - Pagina 18
cherieactiv spune:
w...girl, traznai..iete una mai sus, dar de data asta nu...mea colpa...maintenant...je suis au lit..malade..mancand un pepene avec le furculision...draga de tine,imi reapare zambetul.....mai scrie ceva..sunt sigura ca citindu-te, treptat,azi voi rade in hohote..
ginger(ve)
cherieactiv spune:
lorena,w.vghgsjhkskb..girl,...asa ma gandesc si io..o sa fie ok...maine o sa fie muult mai bine...am vrut sa o iau spre pat acu 10 min..dar..deja..vb cu voi, ma simt muult mai bine..si imi aparu chefu de viata..si de tinut capu sus..grazie
ginger(ve)
Mirtha spune:
Diana am retinut - sideremie . Sideremia mi-am facut-o si in primul trimestru. A iesit bine . Sper sa fie bine si acum. Analizele le voi face la finele sapt. viitoare cind ne vom intoarce din mini-cocediu.
Daca va iesi bine nu voi mai avea nici un stimul sa iau vitamine sau minerale. Atunci chiar va trebui sa accept sa le iau profilactic pentru a preveni o eventuala anemie dupa ce nasc.
Bleah , mi-e asa aiurea sa fac asa niste chestii in privinta carora nu am nici o convingere ca sunt cu adevarat utile.
Singurele "pastile" din categoria vitamine , minerale etc. pe care le-am luat voluntar au fost acidul folic si uleiul de somon de la Doppel Hertz. Primul pt. ca stiu ca in spatele lui stau studii de cohorta oficiale si para oficiale iar cel de-al doilea pt. ca stiu ca are acei aminoacizi pe care organismul nu ii produce ci ii sintetizeaza in principal din peste - pe care nu mai pot sa il consum.
Sa nu uit , cred ca patutul de aici seamana cu cel primit de tine , ultimul, dreapta jos :http://www.buburuza.com/Scripts/prodList.asp?idCategory=132
Am inteles ca la categoria patut optiunea ta este din lemn . Acum ca s-a terminat alergatura pt. carut , poti opina pe un patut ? Asta cum ti se pare : http://www.babycomfort.ro/index.php?cmd=show_product&id=73
Fetelor daca aveti opinii , le astept.
quote:
citat din mesajul lui diana21
Mirtha, cand iti faci analizele pt. fier, sa-ti faci si o sideremie (fierul din depozite)! E important! Mie, de ex., mi-a iesit o usoara anemie normocitara, insa am fierul din depozite putin peste limita maxima, deci anemia nu e provocata de lipsa fierului! Un exces de fier duce la pb. mai mari decat o anemie! Eu nu mai iau elevit tocmai pt ca are 60 mg de fier. Acum iau Materna (asta are doar 15 mg) si am scapat si de pb. mea, care nu era constipatia, asa cum ar fi fost normal de la fier, ci...diareea! Concluzia e ca organismul uman (si mai cu seama cel al femeii insarcinate) este extrem de destept! Desi se stie ca de la fier te constipi, uite, atunci cand nu e nevoie de el si poate face rau, e rapid eliminat din organism.
_
Diana, mamica Domnisoarei Nasturel![]()
Dialoguri strumfesticu Bebedoi
23+
Asa creste bebe
Mirtha
26+
Eva
catalina2307 spune:
Mirtha draga duminica plecam, marti ma vad cu doctorii.
W.....girl apai nu mi-ar fi fatat mintea id-ul asta ...de fapt vezi la al meu cata originalitate.
Corina, cherie - multumesc.A fost cea mai de rahat zi de nastere.
Eeee...sa va povestesc si eu. Fiecare cu ce are. Azi am luat rezultatul la autopsie. Tot azi am aflat cu stupoare ca in Romania se face autopsie si atat. Daca sarcina este pierduta din cauza unui virus, infectii, orice care nu se lasa cu malformatii ghinion de nesansa. Nu vei afla niciodata cauza ca testele care trebuiesc facute e scumpe frate si romanu' nu le merita.
Concluzia, totul bine cu bebeii mei, frumosi, sanatosi, crescuti normal, tot ce trebuie. Cauza ramane necunoscuta.
Mi-a mai spus dr. ca nu imi garanteaza ca as putea sa duc o sarcina la bun sfarsit si in cazul in care mai raman insarcinata o sa ma interneze in spital din prima pana in ultima zi just in case dar fara nici o siguranta.
Vedeti vin si eu cu vesti a la Catalina. Nici rele nu mai sunt. Poate morbide cu dragalasenie.
Cam atat despre mine. Pup
Catalina
cherieactiv spune:
te felicit corina pt surpriza..waw....cum ai reactionat????ce chestie fetelor...si io merg la mofo peste o sapt..fara barbat, fara dvd..chiar asa..ma mir ca aici nu se practica atatea 3 d, 4d, 7d..sau cate or fi..am spus eu mereu..ca ,ca romanu si romania..nu mai exista neam!
inca ceva...cum stati la capitolul tatze revarsate peste burta, ajungand chiar pana la buric in pozitia un pic gaba,subpozitia,stand in sezut pe scaun...de ex...sau mai bine nu intreb??
da..oricum..nasol..o sa scriu despre asta in jurnal,la capitolul..;cine-am fost, si ce-am ajuns;
ginger(ve)
diana21 spune:
quote:
ovulele MACMIROR prescrise de medicul meu ginecolog (si care ma are in evidenta ca si gravida!!!)
Criss, e ok, e in grupa A de risc, deci nu da malformatii sau alte minuni! Poti sa-l folosesti cu incredere, are dreptate dr. tau!
_
Diana, mamica Domnisoarei Nasturel
Dialoguri strumfesti
cu Bebedoi
23+ Asa creste bebe
cherieactiv spune:
pusi catalina,stii ce ce nu te dadacesc,dezmierd si pupicesc atata??pt ca..tu esti ff tare..esti o duamna ff tare...optimista..tot restul..esti genu de femeie in care poti avea incredere sa o lasi singura in cel mai urat moment,tragic....genul de om, care ,pentru a vedea lumina de afara din fata blocului de ex,, nu se arunca de la balcon..o ia incetut pe scari..usoor..si sigur..
ginger(ve)
cherieactiv spune:
nu se arunca de la balcon...intre ghilimele..dar nu le gasesc pe tastatura asta..
ginger(ve)
cherieactiv spune:
fetelor...1.200,00...inseamna 12 milioane??ca parca un milion doua sute e prea putin....m-am uitat putin la link-ul pus de mirtha..sa vad patuturile...
ginger(ve)