Dulceturi si papanasi de sept - oct 2007 (170)
Raspunsuri - Pagina 6

slippers76 spune:
Mandarinutza, sanatate multa Antoniei. Sper sa fie doar de la dinti. Rochita nu reusesc sa o vad, dar sunt convinsa ca e superba.
Cecilia, sanatate puiului. Saracutzul...
Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts

papanash spune:
Melania, ce bine ca ti-a trecut stresul cu mancarea.Nici Ghighi nu zice mama, numai tata, da' intentionat zice asa, mai ales cand ii zic eu 'mama' el zice 'tata' de nu se mai opreste. Eu cred ca a venit momentul sa renunt la cercei, are pasiunea sa ma traga, imi impinge capul intr-o parte sa-i apuce. La lantisor am renuntat de mult.
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi

slippers76 spune:
quote:
citat din mesajul lui carpatina
Slipperso... mi-am adus aminte sa te trag de cozi... cu retetele tale cu tot.. de cate ori ajung pe culinar stau si salivez ca fraiera in fata calculatorului vreo ora sau chiar mai bine...
Asa s-a intamplat si azi-noapte.. si io cica nu dormeam ca sa invat
Pana la urma ce retete cautai? Si ce-ai (mai) gasit?
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
Sac, sac, ca n-am cozi asa ca n-ai de ce ma trage. Doar de maneca daca vrei. Cautam ceva simplu si rapid cu legume, ca m-i s-a luat de carne pe caldura asta. Si mi-au picat ochii pe dovlecii aia. Am mai salvat una-alta in computer, ca sa prestez zilele astea. Ai mei copii au fost virusatzi. Dar a fost film de groaza, nu alta. Miruna a fost cel mai rau.
Ana, mami de

Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts

mihailescu teodora spune:
quote:
citat din mesajul lui carpatinaquote:
citat din mesajul lui sim_stoianquote:
Mah.. voi si la ginecolog va duceti in gasca? Azi sunt cam ciudoasa.. mi-e dor de oameni...
=====================
Pai share-uim o masina, nu batem drumul cu 2 ca n-are rost. Si apoi, de ce sa nu mergem impreuna? Mai stam si noi de vorba. Auzi, da' n-ai zis nimic de nashitul pe care i l-am propus
.
Seruiti, seruiti,... mai ales ca unii n-au ce sa seruiasca (momentan)
=====================
Iete ca au si unii ce serui,nah

Teodora ,cea mai fericita

Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Povestea nasterii

papanash spune:
quote:
Ce mancare? Am fost la sauna... ca azi am fost mult prea obosita sa ma mai sun pe vreo masinarie din sala de gym...
=====================

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi

quote:
Teodora, foarte frumoase achizitiile, rochia imi place super tare, si sandalutzele, dar incerc sa mi le imaginez pe negru!
.....................................................
mamica de Dariusica (19 sept 2007)
Pai negre sunt, puiule!Alea cu fundita in fata si toc inalt!Nu cele rosii,ca rochia e pe ciclam!
Teodora ,cea mai fericita

Mihnea
Povestea nasterii

adimercedes spune:
Fetele, am tot uitat sa va zic de www.hanselman.com/babysmash/" target="_blank">babysmash. E un program pe care il poti instala pe comp pt bebe. Lisa e super fericita sa apese tastele si sa vada efectul. E special conceput pt bebelusi, orice tasta ar apasa e ok, poti iesi usor cu o combinatie de taste si nu risti sa iti stearga documente sau sa faca alte stricaciuni cand ajugne sa puna mana pe tastatura, fie de desktop, fie de laptop.
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Lisa
Povestea obtinerii sarcinii

Devylla si Erikutza:sunteti superbe mai fetitelor!Si da,mi-a stat si mie inima la acrobatiile migdalatei!E f frumos ca v-ati facut prieteni multi acolo!
Mandarina,si eu inclin sa cred ca dintisorii sau vreo maselutza!
Kriss, si okioasa ta!Dulce rau!
Melania,felicitari pt tizul meu!La mai multe(kile si progrese)inainte!
Teodora ,cea mai fericitade
Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
Povestea nasterii

Cu DC-ul am uitat ciorba pe aragaz si s-au lipit taieteii de oala.Si mi-era o foameeee...
La Paris e soare si f frumos!Alex jubileaza!
Mihnea
Povestea nasterii

Carpatinooo,pot papa vreo 2-3 kile din tine?Huh?
Mihnea
Povestea nasterii