Dulceturi si papanasi de sept - oct 2007 (170)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

papanash, nu e blog .
multumim pt. aprecieri, carpatina si papanash.
La Brasov da..oleaca vacanta si o intalnire cu rubedeniile de acolo..inclusiv nasii Alessiei.

www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Avem 9 luni!!
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Cecilia, da-i sa bea mucilagiu. eu azi i-am pus si un morcovel la fiert peste orez. si smecta da-i un plic intreg, n-are ce rau sa-i faca , e argila.

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Bai care umbra?Oi fi io slaba dar nici chiar asa...

Multam de aprecieri...n-am lasat fata de capul ei in scaun.De obicei o leg cu o bareta...ca altfel nu sta neam...asa face de ceva vreme incoa...eram la un pas de ea.
Oricum/...mi-a facut sor'mea observatie sa fiu mai atenta cu Erika....asa ca de acu' incolo sa am mai multa grija.
Chiar Papanasho...cum l-ai invatat pe Andrei sa coboare de pe canapea/masa sau alte "inaltimi"...ca a mea nu vrea neam...insa de urcat tot se urca.

Jurnal de mogalneata
www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y. siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Erika e plina de ifose
Adineauri m-ai ca nu m-a dat afara din camera...are perioade cand vrea sa adoarma singura si perioade cand vrea sa stau langa ea...

Eram multi nene...eheee...pai nu stiati ca japonezii sunt mici si multiAsa si noi...apai cand se intalneste grupul nostru...asa plecam in toate excursiile...cu mic cu mare.Buna ideea cu autobuzul...insa am venit fiecare cu masina lui...sau ma rog...doua familii intr-o masina.
Nici eu n-am avut atatia prieteni in tara...ma refer sa facem astfel de intalniri.Oricum a fost tare misto.

Hai ca azi am facut norma pe-o saptamana...ma duc sa strang pe-aici,sa bag o ora macar de cartoage si poate mai revin.

Jurnal de mogalneata
www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y. siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui devylla

Bai care umbra?Oi fi io slaba dar nici chiar asa...

Multam de aprecieri...n-am lasat fata de capul ei in scaun.De obicei o leg cu o bareta...ca altfel nu sta neam...asa face de ceva vreme incoa...eram la un pas de ea.
Oricum/...mi-a facut sor'mea observatie sa fiu mai atenta cu Erika....asa ca de acu' incolo sa am mai multa grija.
Chiar Papanasho...cum l-ai invatat pe Andrei sa coboare de pe canapea/masa sau alte "inaltimi"...ca a mea nu vrea neam...insa de urcat tot se urca.

Jurnal de mogalneata

da' pozele de manechin cand le bagi ?
ca sa coboare singur l-am directionat de vreo 2 ori cu picioarele spre marginea patului ( pe burta) si s-a prins repede.
eram la bucatarie sa pun papa la fiert si -vorba lu' lazarus, aud o liniste suspecta : scot capul spre camera, cand colo dansul se cocotase pe trolerul pus drept baricada, cel mai mare troler din casa. statea in 4 labe, pe latimea trolerului tot e bine ca n-a cazut .
deci v-a placut cum rade baiatul meu...filmul a ajuns cam pe la toti prietenii si acum primesc mesaje cu autoinvitatii ....da' cand ma plangeam ca nu mai am menajera si nu mai fac fata 'distractiei' n-a zis nimeni nimic ( parca Teo zicea ceva de munca voluntara )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicamaries spune:

Salutare la toata lumea.

Papanash, nu stiu ce-i cu pepenii astia, nici ei nu mai is ce-o fost, la Baia Mare sunt o gramada internati la spital de la pepeni, nu stiu care-i faza, ii tin in soare, dar tot nu se strica, insa iti da stomacul peste cap.

Pinacolada, multumesc, da, Darius a fost foarte cumintel la scalda, daca-ti spun si ca a dormit 3 ore in barca... si ne uitasem si umbrela de plaja acasa, aveam doar una de ploaie maricica ea, dar nicicum nu am reusit sa i-o punem peste barca, asa ca am improvizat cu haine, vasle...

Devyla
, foarte frumoase pozele de la mare, Erikutza e o scumpa, iar mami arata foaaaaaarte bine. Filmuletul m-a facut sa rad, de s-a apucat si Darius sa rada de rasul meu. ce frumos danseaza fata, da si tu esti figura, lasi fata fara muzica... ce-i drept ca am cam tresarit cand se balanganea Erika , sa nu cumva sa pice...

Teodora, foarte frumoase achizitiile, rochia imi place super tare, si sandalutzele, dar incerc sa mi le imaginez pe negru

Melania, felicitari pentru Tudorica, cel fara de frica.nici lui Darius nu-i plac ochelarii, si vineri mi-am facut un control ofta si am nevoie de biciclete...asta mai lipsea la fatzalau meu

Cecilia, furtuna a fost saptamana trecuta, ce-i drept ca s-a trezit si Darius de la tunete, dar a fost ok, acuma recent nu am avut probleme. Vezi ca ti-am trimis PM. Imi pare rau ca aveti problemute...eu cu ceai de menta concentrat il lecuiesc pe D.

.....................................................
mamica de Dariusica (19 sept 2007)

Mergi la inceput

Carpatino, fara nici o legatura cu capra ta, ai grija ce mananci . si daca esti ciudoasa, cand vii in concediu mergem impreuna la ginecologul meu, o sa-ti placa , e un tip de gasca are cercel intr-o ureche.... cand eram in saptamana 41, la un control imi zice ca fetita n-are de gand sa iasa ( dupa ce eu facusem toata camera bleu ca stiam din luna 3 ca-i baiat) si m-a blocat. i-am zis ca la toate echo mi-a zis ca-i baiat si cica 'hai ma, ti-am aratat io putza ? pauza. ''ma, cu burta la gura si te gandesti la prostii, eu ziceam de putza lu' fi-tu daca ti-am aratat-o, la ce te gandeai? ''

Sim, bravos, astia din Bacau sunt baftosi, iti zic eu sigur . Te duci la Tutu sa-ti puna chestia aia ? Bafta !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Papanash, sanatate si vreme buna pentru diseara. Asa coboara si Vlad din pat. Cu fundul. Spre deosebire de Ghighi in schimb, nu se si catzara inapoi. Asa ca, avantaj voi. Sau nu?...

Sim, sunt convinsa ca ai in fata un proaspat student la informatica.

Sabina, ce fete cucuiete am vazut la mare! Chiar ca s-a bronzat migdalata

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Ce mancare? Am fost la sauna... ca azi am fost mult prea obosita sa ma mai sun pe vreo masinarie din sala de gym...

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

quote:
citat din mesajul lui devylla
are perioade cand vrea sa adoarma singura

He he he... cum o fi sa adoarma puiul singur?

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput