Dulceturi si papanasi de sept - oct 2007 (170)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bernix spune:

quote:
citat din mesajul lui Roxali

Care mai de care va intoarceti din vacanta...noi in august vom intra in vacanta...dar nu ma plang ca mai toate week endurile le-am petrecut la mare...asa ca ma voi duce la munte in vacanta.

Slippers vad ca te pregatesti ptr"marea" intalnire...adica te-ai dat cu macaronari...bunuta reteta ia mai gasit...in fiecare saptamana coc dovlecei si vinete precum in reteta.
Ma bucur ca vei ajunge la Milano,chiar daca n-am apucat sam ajung nici eu acolo...e o adevarata metropolo iti trebuie un ghid pe masura.

Vacanta placuta !...ptr cele are nu au apucat so faca.

Rox pup accidentata atomica

Marunzescu te vei satura de soare in Ro negresit

Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 8ani
poze

Bine ai mai trecut pe la noi!
Sper sa va priasca concediul cel putin tot atat cat week-end-urile la mare.
Cum mai mananca Sonia?

Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007)

www.flickr.com/photos/22336005@N05/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

quote:
citat din mesajul lui danuta36

Adimercedes merci pt info despre babysmash,am instalat si noi si a butonat Miru intr-o veselie,era f incantata de figurile de pe ecran

Dana,mami de Miruna Andreea(01.10.2007)
poze

Sa il folositi sanatosi!!!

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Lisa

Povestea obtinerii sarcinii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

quote:
citat din mesajul lui Celia

Bine v-am regasit dupa ceva vreme...nu am mai reusit sa citesc sau sa scriu o buna perioada de timp.
Perioada care pentru mine a fost cu rele si bune . Cele rele au culminat cu decesul tatalui meu la inceputul acestei luni ... . Iar cele bune ca mi-am luat licenta in conditiile in care examenul a fost a doua zi dupa inmormantare...
In rest, Andreea are o evolutie multumitoare si ne bucura la fiece pas , Andrei e in vacanta -toata ziua joaca,calculator , tv , daca s-ar putea doar astea si fara papa sau somn...
Am fost si noi cateva zile la mare si munte , mai mult in trecere ... vremea in mare parte a fost ploioasa...putin cat a fost copiii au fost incantati si asta a contat .
Celor care pleaca in concedii le urez concedii placute , celor care au fost sa le fie de bine si poate reusesc sa recuperez din urma sa vad pozici .
Sper sa pot recupera din urma sa vad ce ati mai scris despre voi si minunile voastre.

mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

6 luni

Celia, condoleante pt tatal tau, D-zeu sa-l odihneasca!

Multe felicitari pt licenta. Esti tare!!!

puiutii.

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Lisa

Povestea obtinerii sarcinii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicamaries spune:

quote:
citat din mesajul lui Celia

Bine v-am regasit dupa ceva vreme...nu am mai reusit sa citesc sau sa scriu o buna perioada de timp.
Perioada care pentru mine a fost cu rele si bune . Cele rele au culminat cu decesul tatalui meu la inceputul acestei luni ... . Iar cele bune ca mi-am luat licenta in conditiile in care examenul a fost a doua zi dupa inmormantare...

mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

6 luni

Celia condoleante, offf, grea experienta.
Felicitari pentru licenta.

Bernix si moldoveanca- multumesc

din Nordul tarii vesti nu prea bune,Darius a tusit tare mult aseara , i-am dat nurofen, urmand azi sa mergem la dr, acuma s-a trezit si sta in patut cam linistit, prea linistit, de obicei sta asa cand are febra...merg sa vad.

Pup

.....................................................
mamica de Dariusica (19 sept 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA11 spune:

Neata!
Multumim de aprecieri!
Intrebati ce mai mananca bebeii, sau mai bine zis copilasii ca deja se apropie de alta etapa a vietii!!!
Lui Cristian ii place tare mult mancare ce o pregatesc pt noi. Ieri de exemplu a mancat pilaf cu aripioare de pui. Nu prea sunt eu mare bucatareasa asa ca se delecteaza din mancarea noastra cam o data pe saptamana. Preferata lui este in schimb friptura de pui la cuptor. Ii cojesc lui pielita de pe 2 pulpite (pt a le recunoaste), pun un pat de ceapa, rosii decojite si ardei gras, pulpitele le crestez si in crestaturi pun usturoi, patrunjel, pe ale noastre le dau cu putina boia dulce si sare. Arunc 3-4 boabe ienibahar si 3-4 boabe piper, pun 1/2 foaie dafin, ung pulpitele cu putin ulei de masline, stropesc cu un pic de vin alb, si la cuptor. Mananca cate un copan intreg. Pe restul cand mancam noi mai pun sare dar este delicios.
Pe locul 2 este friptura de vita. Care o las 24 h la macerat astfel incat iese f moale.
Deh de parca ar fi si el un pui de om

andreea

http://community.webshots.com/user/andreeagogo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Condoleante Celia!

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

condoleante celia!si felicitari pentru licenta!
aviz amatoarelor care nu au dat biscuti pana acum la bebei!!!!eu i-am dat ieri elizei biscuti petit beurre si azi e plina de pete!a facut alergie!mama nebuna ce sunt!offfffff.imi vine sa ma iau la palme!asa ca aveti grija!

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Celia,condoleante si felicitari in acelasi timp!

Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Pesimistul vede intr-un tunel intunericul,
Optimistul vede lumina de la capatul lui,
Realistul vede luminile trenului care vine,
Mecanicul de locomotiva vede trei idioti pe sine.

Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit

Povestea nasterii

Mergi la inceput