Dulceturi si papanasi de sept - oct 2007 (170)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bernix spune:

Celia, bine ai revenit!
Condoleante si felicitari!
Ma bucur ca puii sunt bine.

Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007)

www.flickr.com/photos/22336005@N05/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Carpatina, pun poze de la turta, numai sa aiba loc evenimentul, ca-i sambata asta de vine, de aia de-a trecut.

Mergi la inceput

papanash, sper sa te fi distrat la concert si sa nu racesti ca la ce ploaie aud ca a fost si-n Bucuresti...
De la pepeni sa sti ca am patit-o si io urat la burta si sigur e ce zice Sim, ca altfel mananc in fiecare vara ci kilele si n-am nik.

Ia zi mai multe de ginecologu' tau, ca mi-emi palce cum suna si n-ar fi rau sa bag si-o vizita prin sept.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Care mai de care va intoarceti din vacanta...noi in august vom intra in vacanta...dar nu ma plang ca mai toate week endurile le-am petrecut la mare...asa ca ma voi duce la munte in vacanta.

Slippers vad ca te pregatesti ptr"marea" intalnire...adica te-ai dat cu macaronari...bunuta reteta ia mai gasit...in fiecare saptamana coc dovlecei si vinete precum in reteta.
Ma bucur ca vei ajunge la Milano,chiar daca n-am apucat sam ajung nici eu acolo...e o adevarata metropolo iti trebuie un ghid pe masura.

Vacanta placuta !...ptr cele are nu au apucat so faca.

Rox pup accidentata atomica

Marunzescu te vei satura de soare in Ro negresit

Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 8ani
poze

Mergi la inceput

Sim, felicitari pt admiterea la gradi si bafta fratelui tau!
Cursuri de germana m-ar interesa si pe mine, mai ales daca am cu cine ma antura. Io am mai facut un curs pt incepatori prin 2006 la Casa de Cultura Schiller si am invatat o multime. M-am descurcat OK in germania in vara aia ca stiam basic-ul, da' am uitat

Mergi la inceput

Azi sunt si io ciudoasa, ca si Carpatina.
Nu mai suport sa va vad slabe si frumoase cum e Devylla, cu copiii ca si intarcati (vezi Sim, slippers), schopingarite (Mihaileasca, mandarina, slippers), mondene ca papanash si cu job-uri de-astea stresante de te dai pe net in timpul programului si faci sauna in pauza, ca doamna din Belgia...

Mergi la inceput

Cecilia, si noi tot cam asa cu tzitzi. Suge fata mea la 7 dimi, la 11, la 3 dupa masa, uneori la 6 seara si neaparat vreo 4 tzatze la culcare pe la 9, plus suptul de noapte pe la 3.
In ritmul asta intarcatul e hat-departe, iar sesiunile mele de shopping prin capitale europene si mai si.
Nu mai zic de mers seara la teatru, concerte sau prin cluburi.

Mergi la inceput

Am vazut muuulte poze frumoase, nici io nu mai stiu cate si cu toate astea ma incumet sa enumar: morasanul Rodicai, japonika devyllei, Cristianul Andreei11, pe-al Ceciliei, Daria zambareata si mami Erina frumoasa, Alessia vesela de la Iasi, dansatorul hohotind fericit al lui papanash...
Si simt ca am uitat pe cineva, da' de vazut poze nu ma dau in laturi niciodata.

Mergi la inceput

Multa sanatate bolnaviorilor!

greyeras, tu i-ai facut Adutei vreo urocultura, ca ea a mai avut episoade de febra fara motiv?

mandarina, sper sa se termine cu ferba si la mancacioasa ta (ce invidioasa sunt pe pofta ei de mancare!)

danuta36, bine ca si voi i-ati dat de cap cu febra! Pare ca s-a bucurat Miruna de intalnirea cu sibianul lui afibebe.

Cecilia, papanash, a avut si Degetzica 2 zile de probleme cu burta, dar le-am rezolvat cu smecta, ceai de menta si in rest tzitzi, ca orez n-a vrut sa guste in nici o combinatie. Atunci am zis ca de la iaurt, acu' ma gandesc ca poate de la pepene. Sanatate nazdravanilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Celia condoleate si felictari...mai ales ca ai reusit sa te concentrezi dupa o veste ca asta.

Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 8ani
poze

Mergi la inceput