Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (7)
Raspunsuri - Pagina 19
ache spune:
Merci mult,Gabitzam , suna cunoscute toate, deci e acelasi vaccin...uff, sper sa treaca mai repede febra asta si sa iesim la plimbarica din nou.
Raducu e dulce foc si ce incantat e de carusel ! Al meu nu se roteste prea tare dupa ele, dar le zambeste.
Simonacip, acum aud prima data de varianta fara reactii adverse, o sa intreb si eu pediatrul, cel putin la cel de 4 luni sa scapam de chin.
anca
mami de bb Adam
YLARI spune:
Iulia, Luminel, unde umblati, ca mi-a zburat gandul la voi??????????
YLARI
http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png
maitreyi spune:
bagam si poze numa sa le prind si eu ca ni s-au facut doar de astea oficiale
multumim frumos pt informatii
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...
povestea nasterii - http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124063
Alysh spune:
Heloo fetelor,
Simo, multumesc de intrebare. NU prea as fi vrut sa vb despre asta, dar uite, ma destainui: la cezariana mi-a scos un ovar cu totul pt ca era invadat de un chist dermoid si nu a putut fi salvat. Am ramas cu un singur ovar de care tin cu dintii ca tare mult imi mai doresc un bebe. LA controlul de alaltaieri dr a constatat ca ovarul ramas a preluat si activitatea celuilalt si asta nu e rau, dar s-a umplut de chistulete mici (foliculi). Inca nu l-a diagnosticat drept ovar micro-polichistic dar s-a gandit mult daca sa intrerup lactatia si sa trecem pe AC ca sa nu avem surprize. Dupa ce i-am precizat ca productia de lapte a mai scazut oricum a fost si ea de acord sa mai asteptam o luna si apoi sa merg al control si sa trecem cat mai rpd pe AC. :(
De-asta sunt asa dereglata si mi-a venit un fel de CM de mai multe ori.
Vianne, LA multi ani fericiti!!!
GAbitzam, ce atent e RAducu. Pe Vladut nu l-am vazut urmarind cu asemenea atentie obiecte. II mai aduc jucarii dar nu prea le baga in seama.
A-propos, Simo, esti norocoasa daca MAtei sta singurel si se joaca..Vlad are mereu nevoie sa i se vorbeasca. Nu sa-l iau in brate...cateodata il iau in brate si urla, prefera sa vorbim de la distanta. Singur mai sta, dar se plictiseste relativ usor.
Alina cu iubirea noastra, Vlad
Lilly79 spune:
Buna fetelor.
Ia sa-mi mai fac eu simtita prezenta.Va citesc, dar pe cand sa va scriu sunt chemata la datorie (stiti voi cum e).
In ultimele nopti a dormit f bine fetita incat m-am si speriat daca nu doarme prea mult.Acum am alt gand care nu-mi da pace - nu mai ia in greutate de vreo 5 zile.Oare cine m-a pus sa-mi cumpar cantar? Nu o pot cantari inainte de-a manca pt ca e foarte agitata,dar dupa ce mananca are aceeasi greutate de 5 zile.Si...nu am fost inca la vaccin sa zic ca asta e motivul.
cleo stiu ca bebelusii cresc si in lungime,dar nu pot sa nu ma gandesc ca are probleme.Mi se pare ca in ultima vreme face kk mai des ca de obicei.Din fericire a revenit la culoarea galbena, ca ma stresa ca era verzui.Ce sa-i faci?Is mama nebuna Cred ca ma duc maine la o pediatra din cartier.
Merci de informatiile legate de pompa.Eu am de la primii pasi si nu e buna de nimic.
Am gasit acuma pe forum ca diana_d a scris acum 3 sapt la Mamici prin Fiv(3) ca se lupta cu colicii baietelului
andree27 multa sanatate pt micutul Eric.Bine ca ati descoperit ce are si raspunde la tratament.
gabitzam ce scump e Raducu si ce interesat e de carusel.
Ylari si eu am fost intrebata daca e baietel. Are carucior rosu si era imbracata in roz Ce trebuia sa-i mai fac? sa-i pun o hartiuta pe frunte pe care sa scrie: "sunt fetita"? Cerceii ii voi pune cand va fi mai marisoara.
La multi ani! Vianne si multe lunite si sanatate Edvin Sebastian
Acum imi dau seama care e problema daca scriu asa rar.Uit tot ce-am citit si nu mai stiu ce vroiam sa va raspund.
Poze
Lilly ,mami de Julia (30.05.2008)
YLARI spune:
Fetelor, care e treaba cu kk verde????????????
Eu auzisem ca n-ar manca suficient daca e verde....... Cred ca ne facem prea multe griji....... Sau nu? O sa intreb doctora cand merg cu fata la consultatie. M-am programat pe 8 august.
YLARI
http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png
Reallaura spune:
Vianne, La multi ani si numai fericire si bucurii!
Gabitzam, foarte dragut filmuletul cu Raducu dupa carusel!
Ralu-t, multumesc de informatii. O sa investighez si eu varianta asta... cu Barka. Aaaah si eu innebunesc tot scotind onomatopee si vorbind limba lui bb. noroc ca ne rasplateste cu zimbete...
Esme, multumim iar de info, deci incepe puseul de 11-12 sapt...asa, ca sa stiu, desi nici primele nu ne-au obosit/speriat. am vazut noile pozici cu papusa.
Alysh, imi pare rau ca tr sa intrerupi lactatia...ce sa spun, si eu am ovare polichistice - ini vine CM f rar - 2 luni asa.
dar prefer sa stau departe de AC, Acum, daca asta e singura solutie, merita, pentru bb 2. ne vedem sapt viit.
Ylari, mi-_bebelina, Lily eu am fost intrebata daca e fetitza! si am carut albastru, iar bb are mutrita de baietel si parul lui rebel a la Jack Nicholson numai fetitza nu pare...
fetelor, , vreau sa salvez si eu forumul, odiseea si clubul scutecelor, cum fac??? merci
Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE MIRCEA
ALBUMELE MELE
BURTICA
gabitzam spune:
Laura, m-am apucat si eu sa-mi salvez odiseea, sa-ti zic cum fac eu. Ma duc pe prima pagina a capitolului, undeva sus ai "Versiune pentru imprimanta". Se deschide o alta fereastra in care va fi tot capitolul pe o singura pagina. De acolo ma duc in meniu si la mine in Mozilla am "Save page as...", cred ca si in Internet Explorer este la fel. Ii dau click acolo, la nume pun numarul capitolului si la 'Save type' pun "Web page, HTML only". Asa o sa am fiecare capitol intr-o pagina.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Reallaura spune:
quote:
citat din mesajul lui gabitzam
Laura, m-am apucat si eu sa-mi salvez odiseea, sa-ti zic cum fac eu. Ma duc pe prima pagina a capitolului, undeva sus ai "Versiune pentru imprimanta". Se deschide o alta fereastra in care va fi tot capitolul pe o singura pagina. De acolo ma duc in meniu si la mine in Mozilla am "Save page as...", cred ca si in Internet Explorer este la fel. Ii dau click acolo, la nume pun numarul capitolului si la 'Save type' pun "Web page, HTML only". Asa o sa am fiecare capitol intr-o pagina.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerillawww.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05) si puiul mic Raducu(06.06.2008)
GAbitzule, merci mult si eu tot Mozilla am. Asa ma gandeam si eu dar am zis ca poate stiti voi vreo smecherie Grea treaba cu odiseea...dar cu rabdare...va merge.
Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE MIRCEA
ALBUMELE MELE
BURTICA
MissParker spune:
Azi-noapte dupa alaptatul de la ora 2:30 m-am culcat in sufragerie pe canapea, punandu-mi ceasul sa sune la ora 5, nu mai puteam sa inchid un ochi din cauza frichinitului lui David… l-am lasat pe Bogdan cu el si – brusc – acum ma intelege si el de ce nu pot dormi cand David caraie noaptea, fiindca el de obicei adoarme rapid la loc stiind ca sunt eu langa el, dar acum – ca eu eram in sufragerie – a dormit el dintr-o data cu grija… Mi-a parut rau de el, dar efectiv nu mai puteam… Dimineata l-am alaptat la 5:45 si la 6:25 i l-am pasat lui Bogdan, apoi el a plecat la munca si i l-a pasat lui Mutti, care l-a luat jos pe terasa la ea, in carut… In felul asta a stat si el mai mult la lumina si la aer curat, ca acum e deja arsita si nu-l mai scot afara… Am dormit boiereste de la 6:45 pana la 9:30, nu-mi vine sa cred!! Ma simt deja alt om! Fetelor, somnul asta e aur curat Acum o chem pe Mutti in fiecare dimineata in timpul saptamanii sa stea cu David sau sa-l ia afara, in carucior, la aer curat...
ralu, eu te inteleg perfect, desi la mine Daviducul e treaz mult mai putin timp si totusi ma ia groaza cum sa-i ofer “entertainment” fiindca nu pot sta nici fara intrerupere numai de el si langa el. Si eu sunt curioasa cum procedeaza celelalte fete, ce idei mai au…
esme, sunt verde de invidie pe relatarea vizitei mamei tale!! Si saru’mana pentru informatii ref. la puseuri. Eu acum pun totul pe socoteala puseurilor, mi-e mai usor asa…
gabitzam, super dulce Raducul in video, m-am amuzat tare…