Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (7)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Alysh, draga de tine, imi pare tare rau de ce aud...sper sa fie totul bine pina la urma..de fapt sunt sigura ca asa va fi, si sa-i faci un fratior /surioara lui Vladut repejor...Si eu si Sis ne luptam cu ovare polichistice, ciclu neregulat...ooof, tare nasol e!

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Ah, da, noi azi avem puseul de 4 saptamani si 3 zile, se pune?

Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melly23 spune:

buna seara si de la noi!!!am intrat sa va salut si eu ca altceva nu prea am ce sa va zic!!!bebeluna mea e cuminte foc azi a inceput sa gangureasca si ea cate ceva sa mai zambeasca, de plans plange doar noaptea inainte de somnic faramotiv...acu sta cu tat'so si ii mai trage o gangureala si el e in culmea fericirii...e cu aparatu pe ea.... de dormit tot asa doarme de la 23 la 5 30 dimineata baga umpic de tzitzi si gata somnic pana la 8 30, 9.doamne ajuta sa o tina tot asa!!!

miss lasa ca o sa vina si vremea cand o sa simti ca te bucuri cu adevarat de bebelul tau!!!stiu ca acu ti-e si greu si parca vad ca atunci cand vine ora de alaptat te dai cu capu de pereti!!!cel putin eu asa faceam din cauza durerilor de sani!!!dar cu timpul trece si nici nu o sa mai iti amintesti de ele!!!noi nu avem decat 7 saptamani si bebeluna mea nu mai e genul ala care sa urle asa cum urla la inceput!!!uite o
de la noi pentru tine si daviducul tau!!!

cat despre chisturi mie mi s-o zis ca am chist si nu o sa pot face bebel si iata-ma fara chist si cu bebel, si nu am avut niciodata chis deci dupa mine va sfatuiesc sa va faceti o consultatie mai amanuntita!!! si pentru voi !!

no bun merg si eu la baita cu fetita !!!va pupicesc pe toate!!!si va doresc o noapte cat mai linistita!!!

Mamicuta de fluturas Amelia Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Miss o sa vezi tu cum trece si uiti de nu-ti mai amintesti ca te-ai chinuit vreodata. Pai eu in prima luna numai cu el in brate stateam, noapte si zi. Si uite ca a trecut de nnu se mai pune.
Profita de Mutti cat poti, e tare bine sa te ajute cineva.

Eu am gatit iar astazi, dupa masa si am spus ca nu mai fac niciodata, decat chestii simple si daca imi permite el. Imi pare rau ca ta-su nu are atata rabdare sa stea cu el si sa vorbeasca cum am eu si mi se pare nedrept pentru bebe.

Iar maine mergem la concertul lui Lenny Kravitz- eeeei, e printre primele casete pe care le schimbam cu Bogdan pe cand eram in clasa a 10-a!- si iar o sa ma simt tare vinovata fata de bb. nu-mi place nimic daca ne scoate din ritmul nostru..
VA pup. ma duc sa mai ganguresc cu el ca nu doarme inca. isi soge degetele.

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE MIRCEA
ALBUMELE MELE

BURTICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

lilly, si io o iau razna cu cantarul. Am ajuns la concluzia (dada, ma mint singura) ca in momentul cand nu ia in greutate, cxreshte in lungime. Asta am realizat dupa ce...10 zile de la vaccin nu a mai luat in greutate, apoi a luat in 4-5 zile 250gr, apoi iar a stagnat, dar nu m-am mai agitat. A, si la un moment dat a mai luat 250 gr, dar nu se cacase 3 zile , si dupa un pishu si 2 runde de kaka, s-au dus alea 250gr. Sa nu zic ce panica m-a luat cand am vazut ca scade... dupa aia am sinapsat ca sa ma uit si in pampers ca e ceva acolo.

Pana la urma, fieracare copil creshte in ritmul lui. Si cu cat trece timpul, vor fi si perioade de stangnare, si perioade de creshtere mai lenta. Sanatos sa fie.

Esme, si io am gasit vinovatul: PUSEEELEEEE.

Despre 'entertainment', dimineatsa suntem in verva, vorbim, explicam, ne jucam, radem. Apoi iesim la impins carutul. Mai chiraie etc. Dar o las si mult timp singura, mai vin la ea, o intreb ce face, las un radio, dar am si io treburi cacalau de facut. A, mai cetesc in pat langa ea, si ii cetesc cu voce tare. Stie si ea de Oda Nobunaga (si pe ratsoiul poosac l=-am botezat asha...).
Ieri am avut de calcaut cateva camashi lui tati & co, si am gasit fata certandu-se cu ursul mare primit cadou .. l-a prins de o laba, ii zicea si reprosha cu foc, etc.

Alysh, imi pare rau ca nu a putut salva ovarul. A fost asha de mare chistul? Despre ovare polichistice, io am luat 6 ani contraceptive pt ovarul drept polichistic. Acum... ghici ce ovar a ovulat? Dr zice ca dreptu . Si ani de zile ma gandeam ca nu mai e valabil...si ca o sa fac copil din 2 in 2 luni, ca dreptul isi sare runda de ovulat si lasa pe stangul sa isi faca treaba.

melly, felicitari bebelunei cooperante! Sa zici la toti ca seamana cu tine

gata, fug la culcare.

Inca o strigare: getutsa81! dar pe ea o gasesc la tel, nu ma las

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inais spune:

Intru si eu la ceas de seara...cand se poate, asa-i?

Vianne La Multi, Multi Ani fericiti alaturi de cei dragi tie!

Andree multumesc muuult pentru detalii! Sa stii ca m-am mai linistit putin. Nu prea avem simptomele de care-mi zici. Uite o si un pentru Eric.
Cert este ca eu banuiesc o chestiune...pe care in treacat a mentionat-o pediatra: refluxul gastro-esofagian.
Am citit si rascitit cele cateva cuvinte spuse de Esme pe tema asta si incep sa cred ca aia a avut dreptate cu banuiala ei. Daca ai timp Esme poate-mi detaliezi putin mai mult de unde v-a venit ideea ca ar avea asa ceva! Aaaaa si pentru info legate de pusee..!

ralu_t cand ai povestit de ce patesti tu cu Tudor, l-am chemat pe al meu sotz sa citeasca. Noi intrasem la idei ca ce are copilu' asta de nu sta locului 5 min fara sa chitzaie! Ca activitati artistice noi avem asa:
Locul 1: statul in brate, pe umar, si suptul umarului celui care ne ia in brate, sau al pumnului propriu...in timp ce privim cu maaaaare atentie tot ce e in jur! Deci cine o plimba trebuie sa-i explice cate-n luna si in stele...altfel nu e cool!
Pe locul 2...caruselul (dar asta e asa...maxim 5-10 min).
Locul 3: ne jucam de-a avionul...adicatelea suntem vanturati cu viteza in toate directiile pe sunete de vajaituri, scoase de cel care ne vantura (tati e mai fortos deci are mai mult elan si e mai cool)! Asta-i foarte interesant!
Locul 4: privim peretii cu stickere...destul de atent! Mai ales cand suntem pe masa de infasat, fara Pampers! Si atunci trebuie sa ii povestesc ce vede ea acolo...interesante stickerele, dar pt foarte putin timp!
Cert este ca isi pierde rapid interesul pentru orice si incepe sa chitzaie!

Asa, ralu_t mai vroiam sa te intreb de medicam. cela pentru lactatie. Numai in Elvetia se gaseste?? Am dat un search pe Google si mi-a gasit alte cele! Similasan se numeste?

Simonacip maaaare noroc ai tu cu Matei! Maaaaaaaaaare!

Alysh ! Tu esti o luptatoare si stii mai bine ca daca-ti doresti cu adevarat ceva...o sa reusesti!

Sper ca am raspuns cuprinzator...vorba lui Lilly, le mai uit si eu!

Noi azi am avut program! Am fost cu bb la manastirea Pasarea...am vrut sa iesim din Bucuresti cat de cat si pentru ca nu am mai fost acolo am zis ca haidem! In afara faptului ca imediat ce am ajuns a facut scandal...lasat cu papat (si san - in masina), a fost cuminte si adormit in carucior.
Ne-a placut ff mult. Era extraodinar de liniste, plin de flori...superb! Lume aproape inexistenta...ne-am felicitat ca am mers si mai vrem sa mergem!

Va las acu'...merg sa mai scot laptic pt bb mic si apoi sa dorm!

mamica Iasminutzei...adica lui mami si a lui tati

Povestea nasterii

Cat de maaaare sunt!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vianne spune:

quote:
citat din mesajul lui CamiM
A!! si mai am un of : nu gasesc lumanare de botez ca in Romania.... ufff

Cami - mami de de mai: Sofia Alexandra - 2006 si Sabina Adriana - 2008

Cami, gasesti lumanare ca in Romania la greci. Noi de acolo am luat, sigur sunt si in zona ta. Da un seach pe google.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
http://community.webshots.com/user/alinavillanova

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maiiunie2008 spune:

va invitit aici
dac-aveti limbrici
sau vreti sa vorbarici
despre bebe mici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Vianne in primul rand la multi ani!! cele mai frumoase urari si un brat de virtuale de la noi!!
Stiu ca grecii mai au (cel putin cand am facut botezul Sofiei - stateam inca in NY State) am gasit lumanare, astia pe aici nu au.. adica au da' nu ce vreau io, e ok rezolv eu cumva. Merci oricum

Simona si Laurita sunteti niste dulci - ce lucrati si voi in tandem... of ca dupa ce va citesc pe voi ma apuca tare rau dorul de surioara mea.. uf.. iar deraiez.., merci pentru foto.. arata bine si imi da idei si mie..
Laura distractie placuta la concert!!

Gabitzam superb filmuletul - adica protagonistul mic... ce energie!!!

Despre activitati cu bebeii mici sunt toate bune si faine ce ati povestit voi numai un lucru vreau sa mai adaug: bebeii mai au nevoie si de timp in care sa invete sa se impace, amuze, etc. singurei. Conteaza mult mai incolo daca vreti sa aveti un moment liber pe timpul zilei. Noi cu Sofia asa am procedat si acum ea stie sa se joace si singurica ( nu toata ziua dar nici nu trebuie sa stau dupa ea non-stop). -- haha acum vad!! cam ce spunea si Cleo..

Inais la multi ani fericiti si sanatosi alaturi de cei dragi!!!

Cami - mami de de mai: Sofia Alexandra - 2006 si Sabina Adriana - 2008

Mergi la inceput