Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (7)
Raspunsuri - Pagina 14
cleo78 spune:
quote:
citat din mesajul lui kristinik
Simonacip asa ma gandeam sa fac, iti dai seama. Doar no sa las fata flamanda. Doar ca nu inteleg de ce s-a putut sa doarma aproape toata noaptea atata timp - deci avea deja program si acum nu se mai intampla chestia asta. Bine ca oricum si asa imi tot fac probleme daca manaca suficient. Am vazut si formula de calcul de aici - scuze nu mai stiu cine a dat-o - o stiu si eu si cf ei papa bine, insa tot ma stresez . Asta e sunt eu o sresata - poate de aia e si buburuza mai agitata.
Eu ma gandesc sa nu aiba ceva... caci de exemplu azi mi se pare ca a regurgitat cam mult....si parca si ieri cam tot asa la unele mese.
Cristina, de Diana Maria
atat timp cat nu da afara toata mancaraea, stai linistita. E normal sa aiba retur, daca mananca pana e plin
Si sa bag si o . Mai nou, dupa alaptatul nr 2 de peste noapte (asta e pe la 4-5), nu mai dorm. Deloc.
simonix, vazui pozele! Ce scumpel si mare e Robertel! Sa va traiasca, si sa fiti toti sanatosi! Unele poze sunt de catalog...
fetele, voiam sa pun o tema de discutii: cum faceti masajul, ce fel de mishcari faceti? ce exercitii faceti cu bebe? in afara de masajul de 3-4 ori pe zi la piciorushe, si ceva mishcari care mi le-a aratat asistenta, anume membrele se maseaza in sus, fatsa si spatele cu miscari circulare, altceva...ce mai putem sa facem la bebei? Io ma abtin cu pedalari si exerciti la picioare, cel putin pana la 4-5 luni cand a zis ortopedul ca va se pooa confirma/infirma diagnosticul de displazie de shold (bine, el a zis ca din ce vede, nu i se pare, dar a venim la control mereu pana atunci), mai fac la manutse, un fel de miscari gen forfecari, ridicari/coborari, dar nu prea coopereaza bebe la sport dupa baitsa si dupa masaj....sa ii fac exercitiile separat?
camiM, dupa ce ti-am admirat piticania cum sta grumos cu capul sus in asteptarea dr-ului, am pus mai des pe fiica mea pe burtica si am realizat ca si ea sta!! nu aveam io ochi pt vazut bine, nici ea nu prea are rabdare sa stea cu fundu la soare, se enerveaza/plictiseste repede, dar daca o basculez de cateva ori pe zi, cate putin, cred ca tot e bine.
o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii
CamiM spune:
numai un lucru: Daria imi pare tare rau ca a trebuit sa treci prin asa stari...ma bucur ca le-ai depasit cu bine si felicitari pentru baietel!!
Bine ai revenit la mladite!
Cami - mami de de mai: Sofia Alexandra - 2006 si Sabina Adriana - 2008
cleo78 spune:
ia uite, cat am scris io mesaj, hop si voi .
CamiM, e problematica asta cu lumanarea.... nu gasesti deloc lumanarea? ca o funda si nishte flori hai ca poate iti iese sa le pui...daca ai timp
aveti biserica ortodoxa acolo? daca da, mergeti si intrebati acolo; au mai 'efectuat' botezuri si cunosc probleme si solutii logistice
povestea nashterii
CamiM spune:
Cleo cat de putin sta pe burtica sa stii ca ajuta. Sofia mea nu statea neam - ma puneam si eu si ma scalambaiam la ea si ii faceam goange si abia de statea cateva minute.. si mai nou nici conita Sabina (o pun pe burta si ea se rostogoleste pe spate..)
De gasit lumanari se gasesc dar nu cum stiu eu ca erau cele din Romania( mai groase si mai lungi..suna ).. lumanarile.. mey!!!! ca apoi iau eu niste floricele si niste funda si cu nasa le impodobim. Timp ar fi ca botezul e pe 10 august.
mai da voi nu aveti somn? ca daca la mine e 12 la voi e...7?!
CamiM spune:
avem biserica .. de la greci.. si ei au lumanari dar unele lungute si subtirele si fara flori/funda.. ma duc duminica sa ii intreb daca n-au si magazin cu articole bisericesti in zona.
cleo78 spune:
CamiM, in Ro , lumanrile de botez sunt de maxim 50cm. Asta e moda acu , si mai nou se aplica si la alea de cununie, cica, sa nu mai fie lungi de 1 m.
Somn? la 4-5 ne trezim. La copiii alaptati la san (dr zic f. frumos: alaptat la cerere...), te trezesti de cate ori vrea bebe. si cum oboseste usor la san, poti sa ai bucuria sa se trezeasca la fel de usor! Asha ca... dupa baitsa de la 9, incununata cu un alaptat cu zbateri,pedalari, tras de san, noi ne mai trezim pe la 1-2 nmoaptea, si apoi pe la 4-5. Cand s-a dus somnul meu. Piticania mai doarme intr-un fel pana pe la 7, adica asha,a gitat, cu intins, impins, agitat, pufnit etc. Io...adio somn.
Am avut si zile mai fericite, cand mai adormeam 1 ora peste zi, de vreo 2 ori m-a fericit piticania si s-a trezit o data pe la 3, si apoi la 6 de tot... dar NU AVEM REGULI si nici mami somn.
povestea nashterii
cleo78 spune:
quote:
citat din mesajul lui CamiM
avem biserica .. de la greci.. si ei au lumanari dar unele lungute si subtirele si fara flori/funda.. ma duc duminica sa ii intreb daca n-au si magazin cu articole bisericesti in zona.
cred ca poti sa intrebi la ei, daca ei nu stiu, atunci .. lasa-te pagubasha!
povestea nashterii
CamiM spune:
Ahaaa.. sar'mana Cleo!! m-ai lamurit cu lumanarile..
cat priveste alaptatul la san si dormitul .. eheee... succes.. de data asta eu am noroc(se pare ca cererea d-soarei Sabina nu e mare pe timp de noapte - e drept ca de data asta am si mai mult lapte) cu Sofia in schimb nu am dormit o noapte intreaga pana... aproape la doi ani (cand am taiat-o de la portia de lapte de mami). pana la un an nu dormea noaptea mai mult de doua ore legate.. eram ca zombie.. am si acum cearcane..
cleo78 spune:
quote:
citat din mesajul lui CamiM
Ahaaa.. sar'mana Cleo!! m-ai lamurit cu lumanarile..
cat priveste alaptatul la san si dormitul .. eheee... succes.. de data asta eu am noroc(se pare ca cererea d-soarei Sabina nu e mare pe timp de noapte - e drept ca de data asta am si mai mult lapte) cu Sofia in schimb nu am dormit o noapte intreaga pana... aproape la doi ani (cand am taiat-o de la portia de lapte de mami). pana la un an nu dormea noaptea mai mult de doua ore legate.. eram ca zombie.. am si acum cearcane..
brrr, atunci io is norocoasa!! sa ma duc sa pup mana fetei. Si un picior.
Wow, mai cetesc o data, ai alaptat-o pana la 1 an si 8 luni??? SUper mama!
povestea nashterii
simonacip spune:
Neata fetele, am pierdut de 2 ori mesajul, inebunesc
Cleo, cu dieta si io sunt dezamagita. M-am oprit ca mi-era ca-l privez de prea multe pe bb..Sa vedem rochita! sa vedem rochita!...Si fiia tenta, decolteul cit mai mare, ca-ti spun eu nu se mai vede nici burtica, nici 2-3 kg in plus
Cami, scumpa cred ca ti-e tare greu sa te ocupi d etoate singurica..Vrei tu neaparat o luminare d'aia groasa, colorata?? Sa stii ca soacra lui Sis a nasit in primavara si a avut o luminare simpla, un pic mai groasa decit una normala (cam cit 2-3 normale puse una linga alta, simpla, de culoare obisnuita...cu multe floricele mici ...a fost super!
Kristinik, david al meu minca si formula cind era mic si a regurgitat multa vreme si mult cantitativ, chiar si dupa diversificare regurgita..Atita vreme cit ia in greutate e ok..
Simonix, ce poze frumoase si ce bulanos s-a facut fiu-tu..Se vede ca-i merge tare bine..
Simona, mami de baieti
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."