Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (7)
Raspunsuri - Pagina 13
simonacip spune:
Cleo, sa ne arati si noua produsul finit
Simona, mami de baieti
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
mi_bebelina spune:
Valeu Simonacip ma sperii.......la bebeii vostri nu s-a intarit deloc in jurul intepaturii? La noi e intarit cam cat un varf de deget si cam rosu. eu credeam ca e normal...ma pui pe ganduri.....ce sa fac? Mie dr nu mi-a zis sa fac ceva, ci doar sa nu ii fac baita seara .......nu mi-a zis de comprese, de supozitoare. Jackie, avem aceeasi dr .....tie ce ti-a zis?
gabitzam spune:
Eu ii puneam lui Andrei compresa rece, o discheta demachianta udata si pusa nitel la congelator. Si prinsa cu o fasa elastica de piciorus.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
simonacip spune:
Mi_bebelina, dc e doar atit e ok..nu te speria.Pune-i comprese reci sa grabesti decongestionarea zonei.Uite, Gabitzam te-a sfatuit deja cum sa procedezi..sau un scutecel rece pus intii la congelator un pic...Doar sa nu pui cumva gheata direct pe piele..
Si nu te speria, ca din ce-mi spui nu e grav..
Simona, mami de baieti
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
Jackie spune:
quote:
citat din mesajul lui mi_bebelina
Valeu Simonacip ma sperii.......la bebeii vostri nu s-a intarit deloc in jurul intepaturii? La noi e intarit cam cat un varf de deget si cam rosu. eu credeam ca e normal...ma pui pe ganduri.....ce sa fac? Mie dr nu mi-a zis sa fac ceva, ci doar sa nu ii fac baita seara .......nu mi-a zis de comprese, de supozitoare. Jackie, avem aceeasi dr .....tie ce ti-a zis?
Imi pare rau de ce ati patit!!! Off.. Eu o intrebasem si mi-a spus sa nu ii pun/dau nimic. Pina la urma i-am pus totusi seara un supozitor si a fost Ok. Despre locul cu injectia, nici nu s-a vazut. Am stat sa-mi refac in minte scena, sa-mi dau seama exact in care piciorus l-a intepat, ca abia s-a vazut o urma de intepatura. N-a avut febra, doar ca a fost ceva mai suparacios ca de obicei. Ah, si a luat ceva mai prost in greutate citeva zile, dar acum suntem ok.
Eventual pune o compresa rece pe locul cu pricina, dar nu cred sa fie cazul sa te ingrijorezi..
cleo78 spune:
quote:
citat din mesajul lui simonacip
Cleo, sa ne arati si noua produsul finit
Simona, mami de baieti
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
pana atunci pot sa va arat cum am bobinat juma de pepene galben cu muuulta inghetsata. . Sa vedeti ce o sa rada Danutsa miine la luat masuri!! Ultima data m-a luat peste picior, cu "Cate kile ai, Cleo?? vai... 57 aveam cand eram insarcinata cu a2 a fata ". Bine, ea e mica mica... dar si slaba slaba slaba.
Ma duc la culcare. Mai trec pe langa inghetsata aia...ca cu un 1 kil in plus sau in minus, tot tsatse mari am
Edit: despre piciorushe si vaccin: mie mi-a zis sa pun comprese reci, nu gheatsa direct, si nici sa nu le las mult. Am pus de vreo 2 ori,ca mi se parea mai fierbinte piciorushul, si cand incepea sa se incalzeasca compresa o luam, nu am legat nik.Oricum urla si cu compresa, si fara.
o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii
kristinik spune:
Simonacip asa ma gandeam sa fac, iti dai seama. Doar no sa las fata flamanda. Doar ca nu inteleg de ce s-a putut sa doarma aproape toata noaptea atata timp - deci avea deja program si acum nu se mai intampla chestia asta. Bine ca oricum si asa imi tot fac probleme daca manaca suficient. Am vazut si formula de calcul de aici - scuze nu mai stiu cine a dat-o - o stiu si eu si cf ei papa bine, insa tot ma stresez . Asta e sunt eu o sresata - poate de aia e si buburuza mai agitata.
Eu ma gandesc sa nu aiba ceva... caci de exemplu azi mi se pare ca a regurgitat cam mult....si parca si ieri cam tot asa la unele mese.
Cristina, de Diana Maria
Simonix spune:
Fetelor
Nu am timp deloc - voiam doar sa va spun ca am mai pus niste pozici :)
Pe contul comun e un rezumat - incepand de aici:
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Simonix/photo#5226690546387649586
De asemenea, mai multe poze de la ziua lui bebe si de la plimbari prin parc puteti vedea aciulea:
http://picasaweb.google.com/s.vilau/Robert3Luni
Cu comentarii
Asta voiam sa va zic acush, revin pe maine cu povesti. Pana atunci va si va urez o noapte linistita !!!
Simona cu Robertzel baietzel frumos
Cum a venit Robertzel in viata noastra
Poze cu noi toti si Poze cu bebe
CamiM spune:
Salut!
Doua randuri asa pe fuga ca la mine e ca la balamuc:
multumesc tare mult fetelor pentru urari si nu pot decat sa vi le intorc inzecit: sa aveti si voi parte cat mai multi si frumosi ani alaturi de soti!
Am intrat in febra organizarii cu botezul: pe 5 vine si cumnata-mea cu sotzul si nepotzelul meu de 1 an la noi si la cateva zile dupa ajung si nasii asa ca acum am intrat in priza: caut camere la hotel, curatenie, incerc sa incropesc meniuri si sa caut o firma de catering pentru mancarea de la botez ...o nebunie, si incerc sa fac asta stand mai toata ziua singura cu fetele ca al meu sotz e in sesiune si studentii astia nu il slabesc neam. A!! si mai am un of : nu gasesc lumanare de botez ca in Romania.... ufff sorry ca ma plang dar parca s-au adunat asa multe...
va pe toate si sper sa ma mai calmez si sa intru sa citesc zilele urmatoare.
Cami - mami de de mai: Sofia Alexandra - 2006 si Sabina Adriana - 2008
Reallaura spune:
Neata, fetele!!
Tocmai m-am distrat cu comentariile la pozele lui Simonix. Foarte tare!!!
Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE MIRCEA
ALBUMELE MELE
BURTICA