Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (7)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kristinik spune:

quote:
citat din mesajul lui cleo78

quote:
citat din mesajul lui inais

Matei si Teodora Maria!! Simona si Dana sa va traiasca comorile, sa creasca mari si cuminti si sa va aduca numai bucurii!!

maitreyi botez reusit si binecuvantat va doresc!

Eu m-am intors de la coafor! Alta viata...uraaaaa!

Am trecut si pe la Howard Johnson sa-mi comand tortul nostru preferat pentru sambata...si pe la Dika sa-mi cumpar cadourile...ma organizez singua!
La Dika haos dom'le!! Ziua-n amiaza mare magazinul full!! Nu mai lucreaza nimeni in tara asta. Toti sunt in magazine, disperati dupa reduceri.
Asa as mai fi mers si in alte magazine...dar aveam 2 probleme: sanii se cam intarisera, in cabina de proba observ ca mi se rupsese crapatura de la fusta!! Ma intreb de cat timp umblu asa, ca prin cartier la plimbarica nu dau prea mare atentie hainelor. Da' nici sa ajung sa umblu rupta!!!!!!! Offfff, ma salbaticesc de tot cu bb in casa.
Noroc ca m-am desteptat. O sa mai am nevoie de zile (a se citi ore) de pauza, ca azi!

Aaaaaa, noi cred ca trecem prin puseul de 8 saptamanni ca altfel nu-mi explic. Plange (urla) ff mult, fara motiv. In brate se mai calmeaza, cu suzeta iar se calmeaza, la san ce sa mai vb!
Fir'ar ele de pusee!!

Esme unde esti??? Sa ma mai consolezi si pe mine!!

mamica Iasminutzei...adica lui mami si a lui tati

Povestea nasterii

Cat de maaaare sunt!!

uu? gata? esti frumoasa? pai hai sa impingem la caruts .
io realizam ca abia ma pieptan, de spalat pe dinti mai uit, si ca noroc ca m-am obisnuit ca dupa plimbarea afara sa fac dush, altfel nu imi trece prin cap decat sa spal tsatsele deprimant, halal femeie sunt, nu ca ash fi fo prea feminina de felu meu, dar nici asha, numai in colantsi!!

gata, sap pe net dupa un model de rochie. Nu ma deranjati, sap! Acum am fixatia anii 1930. Sa vedem ce am peste 2 ore

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

Oooo stati linistite! Si eu patesc la fel.... Sa va zic ca de sapt trecuta vreau sa ma depilez si de luni am umblat depilata pe 1 jumatate de picior, iar azi am reusit sa depilez inca o jumatate din celalat.....Iar de pieptanat... noroc ca am parul destul de lung sa il prind in coada, iar cand nu apuc sa fac altceva... e cea mai buna solutie...Nu uneori e destul de cumintica, iar in unele zile parca sunt toate puseele de crestere impreuna pe capul nostru. Ce sa zic :"noi o iubi, noi o iubi, noi o iubi" e fraza de incurajare a mea si a lui tati (in masura in care tati mai ia si el parte la zile din astea mai rele).

Cristina de Diana Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Alysh, CLAR ca iesim!!! Abia astept!
Cleo succes la sapat!
Imi pare rau ca nu am ajuns si eu la DIKA anul asta...in fiecare an reuseam...si ce ti-ai luat, Inais??? am pierdut ceva misto?
mi-bebelina, ma bucur ca piciorusul e mai bine!!
Fugim si noi afarica e soare si bine!!

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE MIRCEA
ALBUMELE MELE

BURTICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Inais merci de griji!!Eu cum mi-am dat seama ca are ceva pt ca la masa nu putea manca de durere ,sugea putin si se scrancea,iar kk facea din ce in ce mai des!El a facut infectia din cauza ca i s-a facut o ciperca pe limba care i s-a tras rapid pe tubul digestiv,cu toate ca l-am facut cu glicerina boraxata si cu bicarbonat!Uite-te pe limbuta lui Iasmina sa nu fie alba,asta inainte sa ii dai sa pape!!Sper sa nu aiba nimic!!!

Poze

Andreea , de un Bondarel !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vianne spune:

Cleo, povestesc cum a fost, cum sa nu! Scaunul de masina e peg-perego, parca. L-am primit. Stii ca aici nu te lasa sa pleci din maternitate daca nu ai scaunul.. In alta ordine de idei, mi-a placut cum ai zis “sunt ortodoxa, nu cred in superstitii”.. Bravo!

Andreap, multi ani fericiti si voua, plini de bucurii!

Inais, plecam pt 2 zile. Mergem la o biserica ortodoxa romaneasca, e hramul bisericii.
Imi pare rau pt noaptea agitata, stiu cum e…

Daria_Ioana, bine ai revenit! Ce bine ca ti-ai deschis sufletul… nu-i asa ca te simti mai bine? Eu cred ca toti avem moment in viata cand vrem altceva, cand ni se pare ca nu e pt noi experienta prin care trecem..Dar trebuie sa avem rabdare pt ca Dumnezeu are socotelile lui care nu coincide intotdeauna cu ale noastre.. Fruntea sus!

Simonacip, La multi ani pt Matei!!!!!!!!! Sa fie sanatos si vesel!

Andree27, off… Sper sa raspunda bine Eric la tratament si sa se faca bine!

Ylari, tb sa recunosc ca si eu am ras, cu toate ca stiu ca e serioasa treaba cu motanul ala…draga de tine…

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
http://community.webshots.com/user/alinavillanova

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Vianne, am vazut si eu pozele din Brazilia, su-per-be! Am si eu o curiozitate, cum se urca pina sus la statuia lui Isus?
Si am vazut si lucrurule facute de tine, sunt adorabile, le faci pentru tine sau si pentru prietene? Esti foarte talentata.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05) si puiul mic Raducu(06.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vianne spune:

quote:
citat din mesajul lui gabitzam

Vianne, am vazut si eu pozele din Brazilia, su-per-be! Am si eu o curiozitate, cum se urca pina sus la statuia lui Isus?
Si am vazut si lucrurule facute de tine, sunt adorabile, le faci pentru tine sau si pentru prietene? Esti foarte talentata.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05) si puiul mic Raducu(06.06.2008)

Gabitza, Rio e un oras superb... La statuia lui Iisus, Corcovado se numeste muntele, se urca cu un trenuletz. E foarte fain urcusul, numai prin padure, cu tot felul de ciripituri de pasari si copaci care la noi nu sunt..O sa ma uit sa vad daca am poze cu trenuletzul.

Multzam de complimente... Le fac si pt mine, si pt prietene, le si vand..

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
http://community.webshots.com/user/alinavillanova

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inais spune:

Raspund rapid ca ne omoara puseul! Peri albi ne scoate! Ar suge non-stop...nici sa doarma nu are rabadare! Vrea sa pape si sa pape si sa pape...si sa suga ceva! Orice!

Deeeci...Andree Iasmina are limba alba. Ea papa si lapte praf si deci nu stiu cat de relevant este. La voi cum este? Doar san? Ca bb alimentat la san are voie la oricate scaune pe zi. Scaunele lui Eric erau modificate in vreun fel...adica alta consistenta, alt miros/culoare?

reallaura mi-am luat 2 perechi de pantaloni de vara si o fusta scurta. Depinde ce cautai, asa ca nu stiu ce sa zic referitor la ce ai pierdut. Eu in Mall as vrea sa ajung. La Promod (favoritii mei, descoperiti prin alte tari) si la Debenhams. Am inteles si ca in Mall-ul ala din Baneasa e un magazin gen outlet cu produse de firma, la preturi mai mici. Nu-mi mai amintesc numele. Ar fi interesant...dar cand?????

mamica Iasminutzei...adica lui mami si a lui tati

Povestea nasterii

Cat de maaaare sunt!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Se vorbeste de epilat, de coafor, hehehe… eu azi am reusit dupa 13 zile sa ma spal pe cap. Nu-i vorba, ritmul meu obisnuit este de o data pe saptamana, insa mai aveam putin si ma gandeam ca fac paduchi… nemaivorbind ca ma simteam ca ultima cersetoare de pe strada... De epilat pe picioare nici vorba (abia am reusit sa o coafez alaltaieri pe doamna Pasa pt. vizita la ginecolog), de pensat pe apucate, unghiile nu le-am mai lacuit, sunt multumita ca apuc sa le mai pilesc ca sa le scurtez si tot asa…

Azi la 5 a venit prietena mea cea mai buna si am iesit in parc la plimbare. A trebuit sa ne intoarcem mai repede decat planificasem, Daviducul era insetat, fiindca s-a facut si la noi mai cald. Maine s-au anuntat 30°, poimaine 32°, ma ia groaza de pe acum. O sa aerisesc dimineata si apoi las ferestrele inchise, caci am observat ca asa am in casa numai vreo 27° ziua… Deja lui David i-au iesit bubite pe fata si la ceafa… Ma intreb cu groaza cum o fi la voi, la Bucuresti, in zilele cu arsita din aia cumplita… Doamne, urasc canicula! Maine si poimaine, daca va fi f.f. cald, ii fac de doua ori baita ca sa-l racoresc…

Daviducul a urlat dupa alaptarea de seara vreo 15’ la Bogdan in brate, se vedea clar ca avea dureri cumplite de burtica, nici suzeta n-o lua, dar i-a trecut, iar acum doarme frumos in patut; l-am pus pe burta sa se mai aeriseasca putin la ceafa. Of, sper sa avem o noapte la fel ca cea care a trecut, cand s-a comportat exemplar…

inais, azi am vorbit la telefon cu fecian si am ajuns si noi la aceeasi concluzie: ‘tu-le mama lor de puseuri, ca apar mereu pe neasteptate si sunt asa frecvente de nu mai stii ce sa faci… Da’ las’ ca trecem noi peste toate impreuna, nu-i asa?

esme, mai baga o incurajare, o informare, ceva sa ne dai speranta!

Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Seara buna
Multumim pentru urari, fetelor.
Alysh, cum a fost controlul? Ce ti-a spus dr ref la dereglarea cu cm?

Mi_bebelina, ok nu bagam la reactii adverse, desi nu e de glumit nici cu intaritura din jurul intepaturii.Dc e pronuntata se poate ajunge si la incizie.Noi am tras din cauza asta cu dav la vaccinul de 2,6 ani.Comprese reci o zi intreaga, rivanol rece, drumuri la Grigore Al..hehe...nasol de tot!

Cory pe mine m-a costat 3 mil vaccinul, poate la voi e mai ieftin, oricum nu conteaza banii cind e vorba de bb, dar de ex dc ii faci 2 odata (cu prevenarul sa zicem), se duc 5 mildintr-un foc...Iar eu vreau sa-i fac si lui daviduche prevenarul..deci 7 mil..

Inais, sa-ti fie de bine coaforul,..Ce misto ca ai ajuns prin Dika..Oare in we e deschis?Simbata?Mai ca as trage o fuga..By the way..si eu sunt nebuna dupa reduceri

Andreea, sper sa se rezolve repede problemutza lui Eric...ofof...Sa stii ca m-ai confundat cu SImonix intr-un mesaj anteriorDar nu ma supar

Kristinik, sincer eu nu mi-am dorit niciodata sa nu se scoale toata noaptea, adica s-o doarma legat. Nici la David, nici acum .David se trezea de citeva ori (multe), era parfum pentru mine sa se fi trezit doar o data..Ma gindesc ca totusi sunt inca mici si daca au nevoie de masa aia chiar au nevoie...nu se scoala ei degeaba. EU zic sa o lasi asa si cind o fi sa nu se mai scoala, atunci sa vina tot d ela ea..

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Fetelor, de cand am venit la Breaza nu mai am timp nici sa va citesc, nici sa mai scriu, decat asa..pe fuga.. Este tare bine la curte, iesim cand vrem, ne plimbam cat vrem..doar sa ne ajute si vremea si sa nu mai ploua...
Va puneam ca Sara a dormit marti noaptea 9 ore. Ei bine, azi-noapte a dormit 10 ore!!!!!! Deci am gasit reteta succesului!!!! Adica: dupa masa de la ora 7 seara nu o mai lasa sa doarma, ne jucam, ne plimbam, gangurim, mai si plange, dar important este sa nu adoarma. Apoi, pe la 9.30 ii fac masaj, baita, apoi putina gimnastica si ii dau sa pape san . Nu rezista sa suga mai mult de 15 minute pt ca adoarme profund. Si asa doarme de la 10 seara pana la 7-8 dimineata. Am vorbit cu dr si mi-a spus ca e ok sa doarma asa pt ca ei cresc si prin somn, asa ca nu-mi fac probleme.

La multi ani Matei si Teodora!!

Merg sa-i fac baita!! Va pup pe toate

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/ScortisoaraSaraLaBreaza

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/SaraMariaScortisoaraCuGeneLungi

Alina SARA-MARIA - Scortisoara cu gene lungi!

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/BotezBaitaSaraMaria

Mergi la inceput