Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (7)
Raspunsuri - Pagina 11
cory74 spune:
salutare
noi acum am venit de afara, sper sa doarma ca afara a dormit aproape 2 ore.
daria, ma bucur ca ai revenit si tu ca mine dupa o lunga absenta!!!
miss parker, ce bine ca ai lapte, eu l-am alaptat doar 2 zile pe kevin, chiar daca era lapte nu era bun de nimic, am incercat tot ce se putea, dupa care am renuntat.papa saracu nan1, e dolofan.tin minte ca dr mi-a spus in maternitate ca sanii trebuie mulsi si inainte de supt si dupa supt.acum eu nu pot da sfaturi ca din experienta nu am de unde sti.oricum ma bucur ca ti-ai mai revenit de ieri.
fetelor, mie med de familie mi-a spus ca exista 2 vaccinuri la 2 luni, adica ori il fac pe ala gratuit ori pe ala platit.voi pe car l-ati ales?sapt viitoare ne cheama sigur la vaccin.
va pup pe toate si fug sa intind niste rufe!!!
simonacip spune:
Maitrey , sa aveti un botez reusit!!!!!!
Cory, noi le-am facut pe cele cumparate, mai exact Infarix Hexa. Asta pentru c anu am vrut reactii adverse. Matei n-a avut nimic, dar dupa cum vezi difera de la copil la copil, spunea o mamica pe aici ca i s-a intarit piciorusul in zona intepaturii...Deci...Fiecare cum crede, pe de alta parte astea cumparate sunt destul de scumpute.
Simona, mami de baieti
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
cory74 spune:
Simonacip, mi s-a spus ca costa 160ron.sincer, nu ma prea uit la bani , dar sa fie mai bun decat celalat.medicul a spus ca nu exista la asta scump reactii adverse.oricum ma gandeam sa-i pun comprese cand ajung acasa si supozitor, asta am citi la fete.sa speram ca isi merita banii.
YLARI spune:
quote:
citat din mesajul lui cory74
Simonacip, mi s-a spus ca costa 160ron.sincer, nu ma prea uit la bani , dar sa fie mai bun decat celalat.medicul a spus ca nu exista la asta scump reactii adverse.oricum ma gandeam sa-i pun comprese cand ajung acasa si supozitor, asta am citi la fete.sa speram ca isi merita banii.
corina
[http://b1.lilypie.com/lhVIp3.png]
[http://community.webshots.com/album/564206003kiyXrj]
Eu zic ca si-i merita.
Bebeluna era ca si noua a doua zi. In prima zi s-a marait de durere, atat.
YLARI
http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png
Alysh spune:
Hello fetele,
De dimineata m-am apucat de scris mesajul si bineinteles ca a trebuit sa renunt. Bebe de cand e la curte nu mai are deloc rabdare sa stea in casa. Cum il scot afara se linisteste e cel mai fericit. Mai ales in hamac, leneveste toata ziua, stam de vorba, tine pur si simplu conferinte de presa si la sfarsitul fiecarei fraze trage un zambet pana la urechi. Sa nu-l mananci?
Urez si eu La multe lunite si multi anisori! lui Matei de Simo, sa creasca mare, sanatos si norocos!
Cleo, nu poti atasa scoica de masina la carut? Al meu are un sistem de prindere special pt scoica si asa il tin de vreo luna incoace. Practic landoul pe care nu l-am folosit decat 2 luni, a fost inlocuit de scoica. Si cred ca asa o sa-l tin inca vreo doua luni pana sa-l trec in carutul propriu zis.
Lorich, felicitari pentru aniversarea casniciei, sa fiti fericiti iar Robertelul sa nu mai aiba nici o problemioara.
DAria_Ioana imi imaginez ca nu ti-e deloc usor dar timpul trece repede si ne ai si pe noi care-ti suntem alaturi!
Laurita, saptamana viitoare suntem acasa, bagam o intalneala, da?
Alina cu iubirea noastra, Vlad
mi_bebelina spune:
referitor la vaccin, eu eram cu bebelina cu piciorusul putin intarit.....dar doar un pic, ca si cum l-ar fi piscat un tantar mai flamand.......in rest n-a avut nimic. acuma si eu cred ca am exagerat, prea voiam sa nu se cunoasca nimic. deci nu trecem treaba asta la reactii adverse, da? adica vaccinul e bun si eu n-am folosit supozitoare preventiv
Ramona80 spune:
Magnetism, eu am fost la control la 6 saptamani de la nastere si m-a mai chemat doctorul la 3 luni.
Cleo, am reusit azi sa merg cu bebe la doctor. A fost mai acceptabila vremea. Si mi-a spus sa continui sa-i sterg ochisorii cu comprese sterile si ser fiziologic. Mi-a dat si niste picaturi pe care sa i le pun 5 zile de doua ori pe zi. A zis sa nu-mi fac griji, ca e din cauza ca nu sunt formate canalele lacrimale. L-a si cantarit si a zis ca a luat prea mult in greutate. A luat 1 kg in trei saptamani. Are 5.8 kg la o luna si trei saptamani. Dar a crescut mai mult in lungime. Si apoi, nu pot sa tin copilul nemancat. E un copil foarte cuminte mai ales acum ca mai are crize de burtica o data la 3-4 zile, dar daca e vorba de foame nu te mai intelegi cu el. Mananca la 9 seara, la 2 si 6 dimineata si apoi din 3 in 3 ore si ii fac 120-130ml de lapte.
Bine ati revenit Cory si Daria.
Mamica fericita a lui Victor Stefan din 04 iunie 2008
inais spune:
Matei si Teodora Maria!! Simona si Dana sa va traiasca comorile, sa creasca mari si cuminti si sa va aduca numai bucurii!!
maitreyi botez reusit si binecuvantat va doresc!
Eu m-am intors de la coafor! Alta viata...uraaaaa!
Am trecut si pe la Howard Johnson sa-mi comand tortul nostru preferat pentru sambata...si pe la Dika sa-mi cumpar cadourile...ma organizez singua!
La Dika haos dom'le!! Ziua-n amiaza mare magazinul full!! Nu mai lucreaza nimeni in tara asta. Toti sunt in magazine, disperati dupa reduceri.
Asa as mai fi mers si in alte magazine...dar aveam 2 probleme: sanii se cam intarisera, in cabina de proba observ ca mi se rupsese crapatura de la fusta!! Ma intreb de cat timp umblu asa, ca prin cartier la plimbarica nu dau prea mare atentie hainelor. Da' nici sa ajung sa umblu rupta!!!!!!! Offfff, ma salbaticesc de tot cu bb in casa.
Noroc ca m-am desteptat. O sa mai am nevoie de zile (a se citi ore) de pauza, ca azi!
Aaaaaa, noi cred ca trecem prin puseul de 8 saptamanni ca altfel nu-mi explic. Plange (urla) ff mult, fara motiv. In brate se mai calmeaza, cu suzeta iar se calmeaza, la san ce sa mai vb!
Fir'ar ele de pusee!!
Esme unde esti??? Sa ma mai consolezi si pe mine!!
mamica Iasminutzei...adica lui mami si a lui tati
Povestea nasterii
Cat de maaaare sunt!!
kristinik spune:
Buna fetelor
Nu am mai intrat de multisor... Noi iesim f mult pe afara ca acolo suntem si cuminti si dormim. Altfel....
Nu stiu ce sa fac , sunt suparata... Bebelina mea nu se mai trezea noaptea ca sa pape ci doar dimineata pe la 6,30 - 7 asta vreo saptamana jumatate 2. Insa acum iar se trezeste pe la 1,30 - 2 depinde de cand mananca seara ( asta insemnand ca ultima masa acum e in jur de 19,30 seara si nu 21,30 cum era pana acum). am incercat sa ii dau mai mult la o masa in timpul zilei dar nu vrea. In general si cat ar trebui sa manance nu manaca tot...Probabil ca e iar intr-o perioada din asta de crestere....????
Voi ce ziceti?
Cristina de Diana Maria
cleo78 spune:
quote:
citat din mesajul lui inais
Matei si Teodora Maria!! Simona si Dana sa va traiasca comorile, sa creasca mari si cuminti si sa va aduca numai bucurii!!
maitreyi botez reusit si binecuvantat va doresc!
Eu m-am intors de la coafor! Alta viata...uraaaaa!
Am trecut si pe la Howard Johnson sa-mi comand tortul nostru preferat pentru sambata...si pe la Dika sa-mi cumpar cadourile...ma organizez singua!
La Dika haos dom'le!! Ziua-n amiaza mare magazinul full!! Nu mai lucreaza nimeni in tara asta. Toti sunt in magazine, disperati dupa reduceri.
Asa as mai fi mers si in alte magazine...dar aveam 2 probleme: sanii se cam intarisera, in cabina de proba observ ca mi se rupsese crapatura de la fusta!! Ma intreb de cat timp umblu asa, ca prin cartier la plimbarica nu dau prea mare atentie hainelor. Da' nici sa ajung sa umblu rupta!!!!!!! Offfff, ma salbaticesc de tot cu bb in casa.
Noroc ca m-am desteptat. O sa mai am nevoie de zile (a se citi ore) de pauza, ca azi!
Aaaaaa, noi cred ca trecem prin puseul de 8 saptamanni ca altfel nu-mi explic. Plange (urla) ff mult, fara motiv. In brate se mai calmeaza, cu suzeta iar se calmeaza, la san ce sa mai vb!
Fir'ar ele de pusee!!
Esme unde esti??? Sa ma mai consolezi si pe mine!!
mamica Iasminutzei...adica lui mami si a lui tati
Povestea nasterii
Cat de maaaare sunt!!
uu? gata? esti frumoasa? pai hai sa impingem la caruts .
io realizam ca abia ma pieptan, de spalat pe dinti mai uit, si ca noroc ca m-am obisnuit ca dupa plimbarea afara sa fac dush, altfel nu imi trece prin cap decat sa spal tsatsele deprimant, halal femeie sunt, nu ca ash fi fo prea feminina de felu meu, dar nici asha, numai in colantsi!!
gata, sap pe net dupa un model de rochie. Nu ma deranjati, sap! Acum am fixatia anii 1930. Sa vedem ce am peste 2 ore
o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii