Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (7)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Simonacip, cu decolteul, problema e ca ... tre sa pun sutien. Altfel cule tsatsele de pe sjos. Ca asha, in comerts sunt o gramada de chestii pt tipe cu tsatse, marimi mai mari au, nu e bai! Problema existentsiala e ca nu pot sa pun sutien, si unu zdravan, de alaptat, in care sa mai bag si 2 abosrbante de san. Ca ... dupa 2 ore, la mine incep sa curga, da laptele pe de laturi. Plus ca mai e o treaba, cum alaptez io copchilu? Mergem la restaurant, care nu e langa casa, e prin shentru.. asha ca tre ceva de imbracat dar si de descheiat usor, ma bag intr-o buda/tufish si alaptez !!

despre Cleo& dieta... nu m-am oprit de frica sa nu "sufere" alaptatul. Nici nu m-am apucat!! Singura pers. care sufera la dieta sunt io !! Ca mi-e foame, mai...sunt fomila. Am mancat ieri 3 dupa amiaza castroane de ciorba, 1 cand am facut-o, 1 dupa alaptatul de la 6, si unu dupa alaptatu de la 8 30, dinainte de baie. Dupa baie i-am mai dat o tsatsa, si am bagat un pepene cu inghetsata. Pt ca mi-e foame!!

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Cleo merci ... n-au fost chiar un an si 8 uni ci mai degraba 1 an si 7 luni....si ne-am oprit ca era timpul si eram deja cu Sabina. Pana la 1 an Sofia a dormit cu noi in pat si dupa primele luni se mufa singurica de cele mai multe ori. Dupa ce am mutat-o in camera ei ma chema la apel.. de cateva ori pe noapte.
-lasa ca tu ai boboc de fata mumoasa si cuminte.. am vazut eu pozele..arata a ingeras dulce!!!

ma duc si eu la nani ca ma ameninta huzbandu cu facaletul( daca macar ar sti ce e ala..)
Buna dimineata tuturor!! si .. noapte buna!!!

Cami - mami de de mai: Sofia Alexandra - 2006 si Sabina Adriana - 2008

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui CamiM

Cleo merci ... n-au fost chiar un an si 8 uni ci mai degraba 1 an si 7 luni....si ne-am oprit ca era timpul si eram deja cu Sabina. Pana la 1 an Sofia a dormit cu noi in pat si dupa primele luni se mufa singurica de cele mai multe ori. Dupa ce am mutat-o in camera ei ma chema la apel.. de cateva ori pe noapte.
-lasa ca tu ai boboc de fata mumoasa si cuminte.. am vazut eu pozele..arata a ingeras dulce!!!

ma duc si eu la nani ca ma ameninta huzbandu cu facaletul( daca macar ar sti ce e ala..)
Buna dimineata tuturor!! si .. noapte buna!!!

somn usor, si fara treziri!!

povestea nashterii

Mergi la inceput

Uite cum ma intorc din drum..

Simona alba vreau sa fie...; ai cumva o poza cu lumanarea respectiva?.. sa ma inspir si eu ca am gasit o firma la care cica pot sa comand ce vreau .. si patrata sa fie si ei o fac..

si lasati mai povestile de slabit... am vazut eu ce sexoase sunteti si tu Simona si Cleo..eeeee

Cleo merci

gata acu' chiar plec.. pe cuvant!!!!

Mergi la inceput

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Cami, tu fa nani, vorbesc cu Sis sa-ti pregateasa poza cu luminarica.

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Inais eu numai de la san ii dau papa lui Eric!!!Daca IAsmina are limba alba eu inainte sa ii dai sa pape eu te sfatuiesc sa o faci cu bicarbonat!Pui o limgurita de bicarbonat intr-un pahar cu apa si apoi te badijonezi cu o compreza sterila pe un deget si apoi iti bagi degetul in apa cu bicarbonat si apoi la ea in gurita!Asa faci inainte de masa,nu dupa ce ii dai sa pape!!!!Cat despre kk lui Eric in ultima vreme era tot mai rar,si se chinuia foarte tare pana il facea si de miros nu stiu daca avea miros ca nu am simtit dar de culare sa stii ca avea,avea portiuni de kkacel unde era asa mai verziu!!Eu sper ca Iasmina sa nu aiba nimic!!Iti tin pumnii!!!

Simonacip scuze de confuzie!!!!

Poze

Andreea , de un Bondarel !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

neata

f frumos a fost ieri la botez...de vis...toata ziua a plouat torential insa la 5 a fost si un pui de soare. alexandra nu a plans decat la imbracat ca de acum erau cam multe blitzuri pe ea si ea nu e obisnuita cu atata lume care sa ii dea atentie...deci repet...nu a plans absolut de loc cand a bagat-o in Cristelnita

fetele care ati avut deja botezul sau care stiti de la mame, bunici, strabunici...ce fac cu lumanarea?

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

povestea nasterii - http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124063

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

quote:
citat din mesajul lui maitreyi

neata

f frumos a fost ieri la botez...de vis...toata ziua a plouat torential insa la 5 a fost si un pui de soare. alexandra nu a plans decat la imbracat ca de acum erau cam multe blitzuri pe ea si ea nu e obisnuita cu atata lume care sa ii dea atentie...deci repet...nu a plans absolut de loc cand a bagat-o in Cristelnita

fetele care ati avut deja botezul sau care stiti de la mame, bunici, strabunici...ce fac cu lumanarea?

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

povestea nasterii - http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124063

O pastrezi!!!

Poze

Andreea , de un Bondarel !!!!

Mergi la inceput

io parca imi aduc aminte, de pe la mama, ca se foloseste, nu se arunca.
Da' inainte de 89 era usor si repede de folosit, acu...cand?

povestea nashterii

Mergi la inceput