America (117)
Raspunsuri - Pagina 8
Ramona J spune:
Alintaroma, ati vazut ceva la NY! Mai, mie mi se pare locuibil. E drept ca majoritatea sint cam ca sardinele.
Ca intrebati de Dolly, la noi e pace si liniste. Dupa-masa cica e sansa de thunderstorm, dar la 30% nu-mi pun mari sperante. Ne asteapta un weekend cu temperaturi peste suta, nu stiu unde sa ne ascundem.
The best thing you can do for your children is to love your wife.
Oana_B spune:
LolCorina, de cand am fost in California sota-miu m-a capiat cu Del Tacos. Cred ca sunt asa de cunoscuti ca in avion una l-a auzit pomenindu-i si zice "you guys are from California". Nope, doar ce fuseram in vacanta acolo.
Ce mi-a placut in Ca, dimineata pe la 7 erau o multime de oameni iesiti la jogging si erau de toate nationalitatile, mexicani, asiatici, caucazieni si ziceam uite domle ce health conscious sunt p-aci oamenii.
Lol si in masini aratau toti ca niste aliens cu bluetooth la urechi din cauza legii aleia noi cu netinutul celularului la urechi while driving. La noi nu e legea asta da' Ovi are si el unul da' am uitat sa ii zic sa il ia pe al lui de acasa.
Si sa va mai zic de GPS ca l-am avut cu noi da' imi venea sa-l arunc pe geam ca mai mult incurca, adoarme creierul.
Sota-miu e un tip care are bun simt de orientare da' statea sa asculte la tanti aia din GPS si nu mai era atent la drum, drumul catre Long Beach acolo de unde se pleca spre Catalina Island l-am facut de 4 ori si tot nu-l stia, a trebuit sa inchid masinaria ca sa retina traseul. Plus ca tanti aia e annoying rau de tot si insistenta: "in .2 miles keep left and then turn left...turn left...turn left...when possible turn left...recalculating". Cand o auzeam cu recalculatul ei, shut up bitch.
Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!
Ramona J spune:
Asa e cu GPS, noi sintem brainwashed si nu mai putem fara tanti aia!
alintaroma spune:
Mai noi avem GPS necuvintator am venit cu el din ro si e de moda mai veche dar ne-a prins numai bine cind am descoperit america . De citeva ori doar el ne-a scos din impas , cu ajutorul husbandului care-l si intelege ca eu ma uit ca mitza'n calendar.
Eu sunt genul practic care invata traseul ca altfel imi prind urechile in tehnica ...
Ramona nu ziceam ca nu-i de locuit la NY , mey ci doar ca inclusiv tu poti vedea difenta intre NY si Texas par example . Ca ritm de viata... Si mie mi-a placut ca era plin Central Parkul de alergaleti, biciclisti, yoga grups care mai de care avind grija de body&soul si e ca la Turnul Babel ... auzi toate limbile pamintului .
Am facut mii de poze (and I mean it!) cind voi avea timp sa le fac resize le pun pe net si dau link Ramona ...
Happiness keeps you Sweet,
Trials keep You Strong, Sorrows keep You Human,
Failures keeps You
Humble,
Success keeps You Glowing,
But Only God keeps You Going
philip spune:
uite de-aia nu luam gps, ca eu-s gps-ul sotului, zice ca-s mai "umana". hahaha, drept ca pe mine se poate si supara daca dau indicatii gresite (si o fac cu mare succes).
philip&andreea
ocebine spune:
Fetele aventuriere din NY, bagati un oki aici:
www.centralparknyc.org/site/News2?page=NewsArticle&id=7320" target="_blank">http://www.centralparknyc.org/site/News2?page=NewsArticle&id=7320
Pe noi ne tenteaza...
Anamaria
"With sufficient thrust, pigs fly."
NewMami spune:
quote:
citat din mesajul lui ANDRUSHKA
Am si io o intrebare: (cum altfel?)
Frate-meu vine in vizita de Sarbatori si ma gandeam, daca tot suntem asa aproape, sa-i trecem si garla inspre Canada, sa vada si Niagara ( o sa ne inghete si sufletul in noi, dar asta e).... Ideea este ca n-am habar daca tre'be viza - banuiesc ca da- si daca trebe, de unde o iei? De la Bucuresti? Frate-meu zice ca sunt cam zgarciti canadienii la dat vize, asa ca nu merita efortul de mers iar la Bucuresti, stat pe la cozi, bla, bla... E vreo posibilitate sa ia viza pe undeva pe aici, pe plan local?
Am trimis deja un email la consulatul nostru, dar nu am prea mari sperante... Apreciez orice idee de la voi. Multumesc
I have two X chromosomes and I'm not afraid to use them!
Andruska, daca fratele are deja viza de USA cu intrari multiple, de obicei Canadienii iti dau viza si ei. Poate aplica la Bucuresti si e bine sa aiba cu el si o scrisoare de la voi prin care povestiti frumos ca vreti sa vizitati orase si zone turistice din Canada. Sa ceara si ptr. Canada viza cu intrari multiple, in caz ca mai vreti sa mergeti. Ziva de la Bucuresti se da in aceiasi zi in care se depune cererea. Nu mai e asa nebunie la vizele ptr. Canada.
De altfel se poate cere si de la orice Consulatul Canadian din State.
acuma depinde ce e mai usor ptr. fratele tau, ce inseamna un drum la Bucuresti.
NewMami spune:
Andruska, si neaparat adeverinta de la serviciu de la tine sau sotul. Ii intereseaza sa faci dovada ca ai bani de facut excursii :)
Ramona J spune:
quote:
citat din mesajul lui ocebine
Fetele aventuriere din NY, bagati un oki aici:
www.centralparknyc.org/site/News2?page=NewsArticle&id=7320" target="_blank">http://www.centralparknyc.org/site/News2?page=NewsArticle&id=7320
Pe noi ne tenteaza...
Anamaria
Eu ma fac ca nu vad.
Alintaroma, bine zici cu Turnul Babel. Mie-mi place si aici si la NY. E imposibil sa compari, de fapt TX e opusul NY-ului.
Asa sint eu in toate, imi place orice fel de muzica, diverse genuri de arhitectura, nu ma pot hotari asupra unui stil anume nici cind e vorba de imbracaminte...
"With sufficient thrust, pigs fly."
corinadana spune:
Nici noi nu avem GPS, scoatem traseul de pe net si l urmarim.
Si n a fost bun Del Tacos? auuu si salsa ce buna e! dar cu acelasi defect...(daca papi cu tortillas)
Musseto
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca