America (117)
Raspunsuri - Pagina 7
corinadana spune:
Wndyctygirl acolo unde deschizi geamul si vezi oceanul este 2000 un bedroom.
Noi azi am fost la o piscina n aer liber intr un parc. Soare si frumos!
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
arminad spune:
Cu mexicanii chiar n-am nici o treaba .Ai si ei rostul lor .Pai la cit ninge p-aici cine mai curata zapada ,ar trebui sa ne luam toti schiuri
corinadana spune:
Nu vreau sa ma intelegeti gresit ca nu i plac dar totusi la scoala as vrea ca Ralucai sa i se predea n engleza, NU ar fi rau sa faca spaniola ca si limba straina insa. Nu prea i deosebesc pe colegii Ralucai intre ei (pe baieti) dar asta i alta problema. Seamanaaaa de zici ca i acelasi. Eu chiar vreau s o inscriu la ore de spaniola.
Mie mi plac tacos urile lor muuuuuuuuuuuuult de tot!si buritos dar fac curul mare
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
LucasMom spune:
quote:
citat din mesajul lui wndyctygirl
Cat despre spital si cursurile organizate...asta este inca o dilema, caci eu muncesc la 50 de mile de casa( stam in Naperville, suburbie faina) si deocamdata sunt la o doctoritza romanca la un spital aproape de munca ( in Chicago)...si zau ca nu stiu daca sa schimb spitalul si doctorul sau nu...
Gagica e chiar Ok, singurul meu of ar fi ca nu e chiar ginecoloaga, ci medic de familie care efectueaza si nasteri, si mi-e ca daca am o problema la nastere..uite vezi, iar dau in paranoia....
wndy, daca o sa nasti natural o sa vrei sa fii relativ aproape de casa. nush cum e traficul la voi insa aici 50 de mile distanta pot insemna si 2-3 ore driving!! Spre sfarsitul sarcinii probabil o sa vizitezi des doctorul asa ca si daca o sa lucrezi "pana nasti" e important sa poti ajunge usor la appointments, deci si aproape de serviciu ar fi ideal! cum sa le impaci pe amandoua...!
Spitalele au tururi o data, de doua ori pe luna cand poti sa vizitezi maternitatea si toate facilitatile, sa alfi detaliile care te intereseaza despre spital. iti recomand sa vezi inainte spitalul unde vei naste ca sa te simti cat de cat confortabil la gandul ca stii unde mergi. Eu am ales pt ca era spitalul unde avea access doctorul meu si cand am fost sa-l vizitam am ramas paf vazand o adevarata receptie pt vizitatori cu food/drinks (even virgin cocktails for preggies) si ne-au dat si cadouri. Atunci am aflat ca de fapt erau persoane care vizitau spitalele si se documentau inainte chiar sa fi ramas gravide.
In fine vroiam sa spun ca doctorul conteaza. Eu am schimbat insurance-ul doar ca sa merg la un anume doctor si bine am facut. Mi-a inspirat multa incredere de la inceput, mi-a raspuns prompt la telefoane de cate ori am avut nevoie sa vorbesc cu el si a fost disponibil la nastere asa cum a promis din capul locului. La office tot personalul a fost foarte friendly si nu am asteptat pe la usa cand eram insarcinata. Sarcina a fost fara probleme dar nasterea nu la fel de usoara si experienta lui a contat. Sfatul meu e sa alegi ce e mai bun pt tine, sa ai incredere ca in caz ca orice neplacere poate aparea pe parcurs o sa ai pe cineva care stie cum sa iasa din incurcatura.
blackpanterro spune:
Musetto, Alintaroma, multumesc si voua de complimentele la adresa gradinutei mele :), asta e pasiunea mea si asa ma scap eu de stres si nervi.Chiar i-am spus vecinei mele ca de fie are data cand simt ca vreau sa omor pe cineva(figurativ bineinteles :)), plantez o floare LOOOOL.
Rothenburg e foarte frumos, am fost acolo.
Alintaroma, marinatul ala e Jack Daniels.Asa scrie pe el.E o punga mare cu zip in care poti baga si un pui intreg.Asa am facut ieri si a iesit foarte bun, ai impresia ca e facut pe gratar desi e facut in cuptor.
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier
"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner
Ramona J spune:
Tornado watch nu se pune. Daca nu-i warning eu imi vad linistita de treaba.
Doar ca am patit si noi ca si Oana, a venit tornado si n-a sunat sirena. Noroc ca a fost vreo mila mai la sud si noi am scapat nevatamati. De atunci suna astia sirena si cind bate vintul mai tare.
Wndycty, eu sint cu Arminad in privinta doctorilor. La primul copil am vizitat si eu spitalul, am facut totul ca la carte. La al doilea copil am tot trecut pe linga spital, dar mereu din sens opus fata de casa noastra. Cind a venit momentul sa nasc nu mai nimeream exitul corect, apoi nu gaseam cladirea...
Primul medic a fost mai aproape de job. A doua oara am ales aproape de casa si in final a fost mai bine asa.
Wndycty, la primul copil noi locuiam in chirie, intr-o garsoniera transformata in apartament cu un dormitor. Pentru noi doi locul a fost potrivit, dar cu copil nu iesea treaba deloc! Copilul n-a avut camera lui, ci un patut intr-un colt al camerei, linga fereastra care nu prea era etansa. Alta varianta nu era!
Am alergat luni de zile sa gasesc un apartament mai mare de inchiriat. A fost aproape imposibil! In final m-am dumirit ca e mai bine sa cumparam si asa am si facut. Mutarea am facut-o cind Alexandru avea sase saptamini, nu mai spun ce chin a fost!
"Povata" e ca bebe ne-a mobilizat si a iesit o treaba buna, chit ca efortul a fost mare.
Blackpanterro, eu ti-am laudat pozele la "gradinarese".
Corinadana, LucasMom, multumesc pentru lamuriri.
Alintaroma, pina la urma ati fost la NY?
Eu sint cam nedormita ca Anuta e mucoasa. E foarte rece apa la piscina (interioara, unde sint cursurile). Azi ar fi fost ultima zi, dar ea e prastie. Am si renuntat la sesiunea urmatoare si am sunat la ei sa ma vait. Azi va fi scandal cind il duc pe Alexandru si pe ea nu...
The best thing you can do for your children is to love your wife.
Laura Takacs spune:
quote:
citat din mesajul lui Andrada
Laura avem tornada watch!!Fugi acasa daca mai poti.
L’amore che move il sole e l’altre stelle.
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
Andrada, daca citeam mesajul la timp imi gaseam o scuza si plecam, dar asa e tardiv . Poate mai vine ceva azi.
alintaroma spune:
Ramona, da am fost la NY e fascinant si coplesitor in acelasi timp prin unicitatea lui. Cred ca e un oras diferit de tot restul Americii , parerea mea .
Dar am venit ruppppti de la NY cred ca am mers in alea 6 zile cit pentru 1 an . Plecam dimineata la 11 din camera si ne intorceam la 1-2 noapte inapoi iar jos stateam juma de ora cit luam prinzul . In medie cred ca faceam zeci de mile la picior zilnic ... ajungeam seara parca eram batuta cu parul , ma durea tot corpul iar dimineata luam Tylenol ca sa o pot lua de la capat. Inspre sfirsit aveam antrenament.
Bianca a fost my hero ca a tinut pasul cu noi la tot desi nu ma asteptam.
In prima seara cind am ajuns ne-am cazat am luat taxi-ul si am plecat la artificii apoi ne-am intors la hotel ca era deja tirziu.
Iar in zilele urmatoare am vizitat/vazut: Muzeul figurilor de ceara "Madame Tussauds", Empire State Building (numai ca am prins o vreme destul de inchisa iar vizibilitatea panoramei nu a fost extraordinara), The Metropolitan Museum of Art, Statue of Liberty, turul orasului cu busul, turul insulei cu vaporasul, Ellis Island, China town (de unde am iesit cu plasa plina de cite chinezarii si-a luat fii-mea ), Little Italy, Wall street, Broadway, Times Square, Central Park & Central Park Zoo, Brooklyn brige, SOHO, "Ground Zero" iar citeva ore la "Toys'R us" - Times Square , plus ca am batut la picior Brooklyn-ul in lung si-n lat si ne-am pierdut pur si simplu prin micile stadute care te farmeca total. Am vazut si doua biserici la care imi scapa numele complet ... Si sa nu uit sa mentionez ca principalul transportator a fost Subway-ul .
Ar mai fi fost atit de multe de vazut dar tot timpul e o data viitoare nu-i asa?
In schimb nu ma vad traind acolo. Fetele de acolo, sunteti my heroes mie mi se pare tare complicat si nelinistit, so to say. Doar e orasul ce nu doarme niciodata
Cit despre inotatori Bianca mi-a facut o mica infectie la urechea stinga (prima infectie la ureche din viata ei) de la cit inot a prestat vara asta deci probabil vom lua si noi o pauza. Ieri am fost la doctor si a spus si el sa faca o pauza de macar cinci zile spre disperarea ei.
Musetto cit despre regimul alimentar nu cred ca voi implementa retete noi ci doar modifica cele existente. Om minca pui (si asa asta faceam) pina ce ne apar pene daca nu mergem la pascut sau mincam pe ascuns ca eu cu fata suntem ok
Happiness keeps you Sweet,
Trials keep You Strong, Sorrows keep You Human,
Failures keeps You
Humble,
Success keeps You Glowing,
But Only God keeps You Going
maru spune:
quote:
citat din mesajul lui Andradaquote:
citat din mesajul lui lexi
pai ca sa vada si ei cum arata
Cautasem acu ecva timp ptr mama chestia cu Canada ca ea mai vrea odata la Niagara si pe partea noastra m-am jurat ca nu mai stau. Niagara asta e ca zidul Berlinului, noi stam la aia amariti.
A
L’amore che move il sole e l’altre stelle.
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
da-ti voie sa:
Doamne'ajuta!
POZE
http://maru-incotro.blogspot.com/
maru spune:
revin sa spun: noi facem 2 ore pana la cascada, si avem aceeasi senzatie, stiind ce preturi mici aveti voi peste garla
Doamne'ajuta!
POZE
http://maru-incotro.blogspot.com/