America (117)
Raspunsuri - Pagina 6
Andrada spune:
Cica mai jos a fost grindina cit mingea de golf. Sper sa fie mai usurel pe aici.
Tornada Heard:)) alea nici nu mai are rost sa le anunte:)
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
blackpanterro spune:
Ciuf, multu, gradinuta e meritul meu si al sotului(el a sapat santul la braduti :)) .Uite aici am pus si poze inainte de a reamenaja noi, arata groaznic, ghena cu gunoi :(
http://picasaweb.google.com/blackpanterro/FlorileMele
Cu camera lui Aidan a fost chinuiala cu posterele alea ca sunt din celofan subtire si se rup usor.
Oana, cuscra, sa nu imi spui ca esti gravida ca si dau pe spate! :) Noi mai ajungem sa givanim la telefon?
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier
"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner
Hilde spune:
Noi suntem obisnuiti cu ele, Miereamara. Bem cafea dimineta cu putina tornado pe paine.
Eu tot nu prea stiu ce sa fac in caz ca ma prinde pe highway. Daca ies afara din masina, unde sa ma duc? Ma bag sub asfalt sau ce?
miereamara spune:
Trebuie sa cauti un sant, ceva si sa-ti pui mainile in cap
Lie flat in a nearby ditch or depression and cover your head with your hands. Be aware of the potential for flooding.
Do not get under an overpass or bridge. You are safer in a low, flat location.
Never try to outrun a tornado in urban or congested areas in a car or truck. Instead, leave the vehicle immediately for safe shelter.
Watch out for flying debris. Flying debris from tornadoes causes most fatalities and injuries
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
My baby
Andrada spune:
Bei e fantastic! La nord orashul vecin a fost ditamai furtuna! La vest nebunie! In sud orasul vecin cu piatra d-aia imensa si aici nici macar o picatura de ploaie! Nimic! Io stiam ca avem orasul protejat de la alte flooduri taifune..etc dar chiar asa???
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
Oana_B spune:
Acu' cateva zile la noi a fost tornado alarm sunau niste sirene p-afara de ziceai ca e razboi. Si n-a fost nici un vantulet nimic, iar acum cateva saptamani nu era nici un warning nimic si-a plouat cu galeata, furtuna d-aia cu bucati de gheata de mi-a stricat toate florile. Noa, uite asa pentru aia de la city ca nu stiu de capu' lor.
Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!
wndyctygirl spune:
Hola fetele! sper ca nu da nimeni cu pietre ca ma fandosesc in spaniola...la noi in Chicago e plin de mexicani asa ca vrei nu vrei, voi haliti tornade pe paine, noi mancam tacos dimineatza , la pranz si seara...ei hai, sa nu exageram , sunt oameni muncitori si simpatici, da' tot m-as muta de aici, de fapt asta era planul inainte sa apara bebelica...
Intentionam Texas( Houston, sau mai degraba Austin) , Nevada, de California nu credeam ca ma pot atinge din cauza pretzurilor da' vad ca-s comparabile cu Windycity mai nou...unde-i locul ala unde deschizi geamul si simtzi oceanul?????Wowwwwwwwwww....cat noroc, eu zau nu stiu cum mai trec printr-o iarna in Chicago, tine cam 5-6 luni si e cumplit....pe de alta parte acum la noi sunt vreo 75 de grade( bine, regula e de 85-100 vara de obicei) so incerc sa ma bucur de vreme...
Ramona, Musetto, LucasMom, Oana....sper sa nu fi uitat pe cineva...mii de multumiri pentru sfaturi, ajuta mult, sa stiti si sunt extrem de pertinente si la obiect...va rog nu va sfiiti sa ne mai bombardati cu ele!
Ramona eu as cam sta acasa cu bebelina insa nu cred ca ne vom permite, vorba MIEREI, inca ne mai plac credit cardurile si masinile. UFFFFFFFFFFF iar dau in benga caci taman aseara ii i-am facut urechile zdrentze soatzei ca n-avem un exit plan ceva, nu tu camera copilului, nimic...dar mi-am mai revenit intre timp la gandul ca cel mai important e sa fie bebe sanatos ca restul se aranjeaza...
Cat despre spital si cursurile organizate...asta este inca o dilema, caci eu muncesc la 50 de mile de casa( stam in Naperville, suburbie faina) si deocamdata sunt la o doctoritza romanca la un spital aproape de munca ( in Chicago)...si zau ca nu stiu daca sa schimb spitalul si doctorul sau nu...
Gagica e chiar Ok, singurul meu of ar fi ca nu e chiar ginecoloaga, ci medic de familie care efectueaza si nasteri, si mi-e ca daca am o problema la nastere..uite vezi, iar dau in paranoia....
Despre credit card fraud nu stiu ce sa zic ca n-am experientze de genul asta, dar tocmai mi-a venit ideea salvatoare...am sa-i sunt si am sa le comunic ca de vreo 9 ani cineva imi foloseste cardurile fraudulos asa ca sa faca bine sa ma scuteasca de datorii...('')
zzbezzbrzzzzz
23+ cu
alintaroma spune:
[quote]citat din mesajul lui blackpanterro
Ciuf, multu, gradinuta e meritul meu si al sotului(el a sapat santul la braduti :)) .Uite aici am pus si poze inainte de a reamenaja noi, arata groaznic, ghena cu gunoi :(
http://picasaweb.google.com/blackpanterro/FlorileMele
Cu camera lui Aidan a fost chinuiala cu posterele alea ca sunt din celofan subtire si se rup usor.
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier
Si eu am vrut sa te felicit pentru casa si gradinuta oricum eu sunt indragostita iremediabil de stilul nemtesc/german , cred ca am emigrat in tara in care nu trebuia
Ah, sa nu uit, tu scriai de un marinade odata si nu mai tin minte ce brand ziceai ca-ti place. Am vrut sa iau deunazi dar nu am mai tinut minte si am zis pas.
Eu acum ma stresez cu ce modificari in dieta sa aplic ca i-a iesit colesterolul marit (162) la consort si cum eu sunt responsabila de ce baga el in gura ma tot gindesc ce ar trebui redus (smintina si ouale le stiu deja) ca numai cu orez brun nu-l poci tine ...
Happiness keeps you Sweet,
Trials keep You Strong, Sorrows keep You Human,
Failures keeps You
Humble,
Success keeps You Glowing,
But Only God keeps You Going
musetto spune:
Andrushka, noi am luat in 2006 viza de turist pt ai mei, care ne vizitau in State, de la consulatul roman din Detroit (e situat intr-unul din blocurile alea inalte, cilindrice, chiar langa tunelul de la granita cu Canada). Le-a dat viza f usor. Cred ca pretul de 160$ e pt intrari multiple, dar pt o singura intrare ar putea fi doar vreo 75$.
Alintaroma, multa sanatate sotului. Daca reusesti sa gasesti niste retete dietetice gustoase (oare exista asa ceva?) posteaza-le la subiectul de bucatarit, ca ma intereseaza si pe mine. Eu cica m-am apucat de dieta acum cateva zile (dimineata o cafea si niste cereale cu lapte sau iaurt, la pranz supa si/sau leftovers de cu o zi inainte, iar la cina peste cu orez sau gratar de pui/vita cu salata si cartofi facuti la steamer. Si seminte/fructe ca snacks. Sa vedem cat ma tine, ca deocamdata mi s-a pus pata sa fac o varza calita cu carne de porc (!!!) Noroc ca habar nu am cum se face, noi porc nu mancam nici de doua ori pe an si nici maestra la bucatarit nu sunt. Chiar nu stiu ce-mi veni, cred ca e efectul halucinant al dietei .
Corinadana, imi pare bine ca i-a placut Ralucai la concert si cred ca daca o vede Julie Andrews ii da sigur autograf :) Vacanta placuta in Romania!
Am vazut si eu pozele lui blackpanterro, felicitari! Am facut si noi o excursie prin Germania (de sud) acum vreo cativa ani si m-au omorat nemtii astia cu ce flori frumoase si colorate puteau sa aiba pe la ferestre si in curte. Si niste perdelute la geamuri, albe ca spuma laptelui. Ne-a placut mult, mai ales intr-un orasel numit Rothenburg.
Fetelor care locuiti in Texas, sper ca v-a ocolit Miss Dolly!
Hilde, tu vorbesti serios? Sunt tornade in Montreal???? Noi tocmai ne pregatim sa plecam acolo pt vreo 3 saptamani si numai la tornade nu ma gandeam ca am sa dau nas in nas cu prin zona aia...
arminad spune:
quote:
eu zau nu stiu cum mai trec printr-o iarna in Chicago, tine cam 5-6 luni si e cumplit....pe de alta parte acum la noi sunt vreo 75 de grade( bine, regula e de 85-100 vara de obicei) so incerc sa ma bucur de vreme...
Hai mey ca iarna trecuta n-a fost asa rea .Prinsei eu acu 5 ani cind am aterizat aici o iarna ca m-am jurat ca daca ies din ea plec si nu ma mai intorc ,Si iote ca tot aici sunt.Sa nu zic intr-un ceas rau dar parca vremea devine mai normala ,ori m-am obisnuit eu.In vara asta n-am deschic aerul conditionat decit citeva zile si noi stam si la etjul 3 unde e destul de cald.
Cu doctorii romani eu am o problema ,nu ca sunt mai putin profesionisti ci doar ca se sta pe la ei pe la usi ca si in Ro.
Am mers si eu pe la inceput la ei ca nu stiam limba dar am renuntat imediat ce m-am simtit in stare sa leg doua vorbe in engleza.Plus ca nu imi inspira incredere un medic care face pe moasa comunala adica nasteri ,interne ,pediatrie toate de-a valma .Parerea mea !