America (117)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lexi spune:

pai ca sa vada si ei cum arata

Laura, bine (c)-ai mai venit. te pandeam de multisor sa te chestionez cum de ti-a iesit prajitura krem, ca mie mi-a fost jena sa intreb pe subiectul cu pricina, dupa ce am incercat-o de trei ori si de doua ori jumate am ascuns-o pe fundul sacului de gunoi (din jumatea aialalta m-am tot intrebat, ca-n bancul ala, o fi prajitura, n-o fi?).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

Miere si Windy City, vin si eu cu citeva "sugestii" din experienta, pentru perioada de dupa nastere.
Cautati si interesati-va de pe acum grupuri de suport pentru mamici cu bebelusi in zona voastra. Multe spitale mari, unde se nasc bebelusi, au grupuri din acestea free (mommy si bebelusul mic). O sa va fie foarte bine sa vorbiti cu altcineva care este in aceeasi situatie (in afara de sfaturile atotstiutoare ale diferitelor rude care au crescut copii acum 30'j de ani). In plus, grupurile acestea ofera ajutor cu alaptatul, au tot felul de discutii, sfaturi, experiente ... Si o sa va faceti prietene, copilasii sint de obicei de aceeasi virsta, playgroups, vorbit la telefon cind nu stiti ce sa faceti, plus nelipsitele meeting-uri (mamici cu bebelusi), care probabil vor fi singurele momente de socializare in timpul zilei, in primele luni. Mai sint si grupuri gen stroller walk pentru mamici si bebelusi, tot felul de alte exercitii (yoga, fitness) pentru mamici si bebelusi ... (am descoperit si eu astea, dar cam tirziu)

Plus, probabil ca stiti deja, cautati un pediatru foarte bun acum, inainte de a se naste bebe. Vizitati mai multi pediatri recomandati de alte mamici si pastrati-l pe cel cu care sinteti cel mai comfortabil. In plus, cind vizitati pediatrul, cereti sa fie vizita face-to-face, adica sa nu fie cine stie ce nurse care va arata prin imprejurimi si va baga in cap tot ce vreti sa auziti. Trebuie sa vorbiti cu pediatrul, sa intrebati tot felul de practici (ce parere au despre alaptat, medicamente, cit de repede raspund la tel in orele de dupa program, la ce spitale sint afiliati, cit de repede vin la voi la spital dupa ce nasteti, citi alti pediatri sint in practica lor ...). Nu va lasati impresionate de tot felul de cadouri pe care vi le dau cind mergeti sa vizitati si continuati sa vizitati si alti pediatri, pina va simtiti linistite sufleteste cu alegerea facuta. (va spun asta din experienta, pentru ca am facut prostia sa aleg o pediatra dupa prima vizita, si am avut de suferit dupa aceea, pina cind am schimbat-o)

La (ne)cumparat ... spor inainte, pentru ca probabil ca toate vrem ca puiutii nostri sa aiba de toate, asa ca niciodata nu ne vom opri din shopping-ul pentru bebelusi ... Eu am folosit la greu bouncer-ul in primele luni si sigur o sa-l folosesc si la al 2lea copil (probabil nu asa de mult). Singurul lucru pe care nu l-as cumpara (dar m-as informa despre asta) este pompa de sin. Eu am avut nevoie de ea, nu am cumparat-o inainte, dar l-am trimis pe sot imediat la Babies R Us si mi-a cumparat-o.

Oana si Eva (29 iunie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

quote:
citat din mesajul lui lexi

Cautasem acu ecva timp ptr mama chestia cu Canada ca ea mai vrea odata la Niagara si pe partea noastra m-am jurat ca nu mai stau. Niagara asta e ca zidul Berlinului, noi stam la aia amariti.
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Lucasmom de aia si diferenta uriasa de preturi intre vale si aici la ocean, asta si cum arata zona aici si cine sunt locuitorii...

Ramona L.A. ul este uuuuuuuuuuurias si este partea de vale si partea de la ocean. Diferente de temperatura maaaari, cand in vale mori de cald aici este placut. O casa in vale este sa zic 300,000 muti aceeasi casa aici valoreaza peste 1 milion. Chiria la ei e 1200-1300 un bedroom aici 1700-1800. Dar zona e ff frumoasa, vecinii vorbesc engleza, scolile cu mai multi copii albi, profesorii nu vorbesc spaniola in scoli ci doar engleza. Oceanul aici, briza aici. In vale NICI o briza doar caldura si gaze de la masini.
Doar conducand masina pe sosele cand ajungi aici iti dai seama de diferenta!
Este ca si la mare, ziua cald placut iar seara briza marii. De asta folosesc eu heater ul. Sa stii ca, cladirile chiar de langa ocean nu au AC uri. Ptr ce?! doar deschizi geamul larg si miroase frumos a ocean.
Mai buna clima ca si aici doar San Diego o are. Atat!

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Takacs spune:

quote:
citat din mesajul lui Ramona J

Wow, mexicanii au cerut dovada de employment!

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Dovada de la mine nu de la ea, desigur, eu garantam ca nu ramane in Mexic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Takacs spune:

quote:
citat din mesajul lui lexi

Laura, bine (c)-ai mai venit. te pandeam de multisor sa te chestionez cum de ti-a iesit prajitura krem, ca mie mi-a fost jena sa intreb pe subiectul cu pricina, dupa ce am incercat-o de trei ori si de doua ori jumate am ascuns-o pe fundul sacului de gunoi (din jumatea aialalta m-am tot intrebat, ca-n bancul ala, o fi prajitura, n-o fi?).

Cu care parte din Krem ai intampinat dificultati tehnice? Sau e vorba de toata capodopera? Daca ai folosit Jell-O teoretic trebuia sa-ti iasa, cu exceptia blatului maro care dupa ce-l scoti din cuptor infoiat si pufos, se cam dezumfla. Dar mai bun iasa cu Dr. Oetker, Crem Ole din parti pe aici. "Pemeste-ma" (de la PM) si spune-mi exact ce s-a intamplat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Laura avem tornada watch!!Fugi acasa daca mai poti.

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LucasMom spune:

quote:
citat din mesajul lui corinadana

Lucasmom de aia si diferenta uriasa de preturi intre vale si aici la ocean, asta si cum arata zona aici si cine sunt locuitorii...

corinadana, diferenta de preturi nu mai e demult uriasa intre West Valley (partea de langa 101) si orasele dinspre ocean, nici proprietati, nici chirii. Poate daca compari cu San Bernardino sau East LA sau Lancaster vezi diferenta, altminteri, nu cred; cel putin nu in zonele alaturate 101 pe unde stiu cam cum sunt preturile de cand am cautat noi casa.

Ramona, valea e o zona cam cat un oras mai mare, inconjurata de munti spre sud si spre nord si din cauza asta curentul dinspre ocean nu ajunge prea usor si e mereu soare si cald.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hilde spune:

quote:
citat din mesajul lui Andrada

Laura avem tornada watch!!Fugi acasa daca mai poti.

L’amore che move il sole e l’altre stelle.

Nu aveti basement?
Tocmai ce a trecut prin Montreal. Vorbeam cu o prietena la telefon si imi zice ca toata lumea de la serviciu e la geam ca sa vada tornada.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Mai, aici sunt tot timpul tornadoes watch! E diferenta intre tornado watch (cand exista posibilitatea de a se forma o tornada) si tornado warning (cand deja a fost observata in area respectiva). A doua e cea mai grava, asa ca stati linistite daca e numai tornado watch.
Si mai e si tornado heard, da cica atunici nu mai ai timp de nimic, ca e chiar langa tine

OanaC, multumesc mult pt sfaturi, cred ca o sa-mi fac o brosurica cu sfaturile voastre!

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

My baby

Mergi la inceput