America (117)
Raspunsuri - Pagina 4
corinadana spune:
La heater Ramona! se face f rece. Eu anul asta AC ul cred ca l am folosit de doua ori pana acum a cate 2-3 ore de fiecare data. In rest nu este nevoie.
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
LucasMom spune:
corinadana, pe partea astalalta a muntilor, in vale, sunt peste 100 in fiecare zi. cam ca'n Texas, asa...
ANDRUSHKA spune:
Am si io o intrebare: (cum altfel?)
Frate-meu vine in vizita de Sarbatori si ma gandeam, daca tot suntem asa aproape, sa-i trecem si garla inspre Canada, sa vada si Niagara ( o sa ne inghete si sufletul in noi, dar asta e).... Ideea este ca n-am habar daca tre'be viza - banuiesc ca da- si daca trebe, de unde o iei? De la Bucuresti? Frate-meu zice ca sunt cam zgarciti canadienii la dat vize, asa ca nu merita efortul de mers iar la Bucuresti, stat pe la cozi, bla, bla... E vreo posibilitate sa ia viza pe undeva pe aici, pe plan local?
Am trimis deja un email la consulatul nostru, dar nu am prea mari sperante... Apreciez orice idee de la voi. Multumesc
Andrada spune:
VISA INFORMATION
Persons wishing to travel to Canada whom are not U.S. citizens may be required to get a "tourist visa" from the Canadian consulate in the country from which they are arriving from. If you are in the USA on a visa and wish to visit Canada while in New York there is a Canadian consulate located in Buffalo New York. YOU CANNOT OBTAIN A TOURIST VISA AT ANY OF THE BORDER CROSSINGS. When contacting the Consul, inform them that you wish to obtain a "temporary resident visa". As of August 2007 the cost was $160.00. To contact the Canadian consulate in Buffalo call 716-858 9591 Fax: 716-852-2477. For online information visit the Canadian Consul Website
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
ANDRUSHKA spune:
Andrada, nota 10 ptr promptitudine! Nici nu mi s-a racit butonu' "send" ca tu erai gata cu raspunsul. Ma duc sa caut consulat canadian pe langa Detroit. Multumesc mult! ( off topic si nu prea: 160 de dolauri viza de Canada? de banii astia le arat pozele mele de la Niagara... si le arat Toronto pe Google Earth...)
ANDRUSHKA spune:
Uitandu-ma pe lista cu tarile care NU au nevoie de viza ptr Canada, vad Ungaria, vad Polonia, Cipru, Grecia... astia de ce nu au nevoie de viza? Asta asa, pentru cultura mea generala....
lexi spune:
lasa, Andruska, ca nici bulgarii nu-s mai prejos
din ce-am inteles eu din balbaielile diplomatice la intrebarea asta, cica nu se indeplinesc niste conditii tehnice () si tre sa se mai modifice rata de refuz, care acum e pe undeva pe la 5%.
Ramona, citii la gazeta ca va viziteaza madmoazel Dolly prin sud, poate se racoreste de-o ploicica macar si pe la voi, sa se mai hodineasca AC-ul.
edit ca am uitat: Ciuf, ce ziceai de fetitzul cu pricina, cum strica ea linistea de pe strada?
Ramona J spune:
Lexi, noi sintem prea la nord pentru Dolly. Cica joi avem sanse de ploaie 30% (adica nu ploua!) si intr-adevar se mai racoreste - 96!
Eu am inteles ca-i mare LA, dar lamuriti-ma please cum la LucasMom sint 100 de grade si Corinadana da drumul la caldura! Ca-s nedumerita rau de tot!
The best thing you can do for your children is to love your wife.
Laura Takacs spune:
Ma bag si io in seama, ca oricum n-am mai dat pe la voi de mult . Acum 2 ani am luat noi o viza de Mexic pt matusa-mea, de la Consulatul din NYC. Viza plus amenda de parcare au fost ceva la $130 (amenda mai mare decat viza). Dar chiar $160 mi se pare ridicol. Mexicanii au cerut si ei niste hartiute acolo si dovada de employment, deci Andrushka daca o iei de aici banuiesc ca si canadienii iti vor cere ceva.
Ramona J spune:
Wow, mexicanii au cerut dovada de employment!
The best thing you can do for your children is to love your wife.