America (117)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Muama ce temperaturi naucitoare aveti voi. In California nu-mi venea sa cred cand vedeam in bord temperaturi de 107, 108, la ora 7 seara 101. Cand erau la 90 ziceam "hei, s-a racorit".lol

Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Adica se poate si mai cald?!

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Eu fac friptura mea de vita la cuptor. Am pus cimbru primit de la prietenii nostri din Denver (aveau citiva saci de cimbru uscat!). Miroase atit de bine! Dar cu ocazia asta s-a facut mai cald in zona aia si AC-ul nu mai razbate sa ajunga la 78, cum ii spusei eu!

Mergi la inceput

Hai ca s-au facut 103! Si aici e foarte cald seara, chiar si la miezul noptii temperaturile sint inca aproape de maxima zilei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Avuseram si noi ieri record: 93 grade. Dar nu le-am simtit asa de rau datorita uscaciunii. Sunt convinsa ca daca era umiditate pai le simteam bine de tot, cu transpiratii, tot tacamul.
Eh, si dupa ce ca ieri fuse cald ma lovii asa o harnicie si facui muraturile. Adica castravetii. I-am cumparat de la o ferma si i-am nimerit si micuti, asa pe placul nostru. Mi-au iesit vreo 37 de borcane care a trebuit sa le sterilizez.
Azi avem 89 de grade. Rezonabil.
In rest, mergem la piscina o data la doua zile. Luca isi da drumul la inot, iar Eva sta lipita de mine precum un scai.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

quote:
citat din mesajul lui Ramona J

Hai ca s-au facut 103! Si aici e foarte cald seara, chiar si la miezul noptii temperaturile sint inca aproape de maxima zilei.

Ramona, la noi, pe timpul noptii scade temperatura cu aproape 20 de grade.
Blackpanterro, am uitat sa iti spun ca mi-a placut foarte mult camera lui Aidan. De asemeni curtea ta, e superba. Meritul e al tau sau al fostului proprietar? Oricum, mi-am bucurat ochii cu o asa gradina.
Arminad, felicitari pentru cetatenie. Sper sa nu te fi confundat.
In rest ... ne confruntam cu o mica problemuta in cartierul nostru. A aparut o noua fetita, de vreo 8 anisori, care ne strica armonia creata. E un fel de influenta proasta asupra copiilor. Mamicile deja incep sa susoteasca. ca nah ne adunam in fiecare seara sa ne supraveghem copiii si mai trancanim de una-alta. habar nu am cum sa procedez intr-o asa situatie. Ca eu sunt din aia care ma ia gura si nu prea stiu ce e aia diplomatie. Nu imi convine ceva, apai spun.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

ciuf- si noi avem 84grade, acum la ora 4 si ma tarasc de colo- colo de cald

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Si eu noaptea dau drumul la heater!!! e receeee. Si ziua cald si frumos!

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

La heater? La noi abia daca mai ia cite o pauza scurta AC.
Ciuf, noua ne-a fost cam racoare la Denver. Intr-o zi Anuta a spus ca-i iarna.
Aici daca vrei sa stai pe afara, numai in piscina se poate! Si acolo sta apa sa dea-n clocot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Salut fetele

sta cineva in Reno, NV? Aveti idee de preturi, chirii, temperatura, orice?
Apreciez orice info...

Mergi la inceput