America (117)
Raspunsuri - Pagina 11
ruxij spune:
Ciuf, in primul rand fetita aceea mi se pare prea mare pentru Luca. Eu nu prea sunt pt. jucatul cu copii semnificativ mai mari ca varsta, in afara cazului in care cunosti bine copilul si stii ca se joaca frumos cu copii mai mici. Copiii la 8 ani nu au discernamant si astia mai mici asculta tot ce spun aia. Cine stie ce ii mai pun sa faca si aia mai mici fac. De ex asa m-au pus pe mine la 10 ani unii de 12 sa merg in costum de baie de la un capat la altul al strazii si eu am facut-o, ca sa fiu si eu cool ca ei As fi facut aproape orice mi-ar fi cerut aia. In plus fiecare varsta cu jocurile ei si nivelul ei de intelegere. Ma mir ca fetita vrea sa se joace cu un copil de 4 ani jumate.
Daca totusi se joaca impreuna, doar supravegheati, in casa la tine sau in curte la tine, cu tine langa ei.
LucasMom spune:
Aveti idee ce inseamna faptul ca la analiza de sange Alkaline Phosphatase a iesit mai mare decat limita normala? Pe net am citit ca alte analize trebuiesc facute pt a determina care organ elibereaza enzime peste limita normala. Poate fi cauza ca in urma cu mai putin de 4 luni am fost insarcinata?
Analizele le-am facut pt life insurance si mi-au fost comunicate rezultatele prin mail. Incerc sa aflu daca trebuie sa ma duc la un doctor sa evalueze mai departe sau ba.
Oana_B spune:
quote:
citat din mesajul lui wndyctygirl
A propos de ceea ce conteaza cu adevarat in viatza, a murit Pausch, cred ca ati auzit de el, diagnosticat cu cancer pancreatic si decis sa isi traiasca la maximum ultimele clipe....a ajuns celebru pentru " the last lecture"...
http://news.yahoo.com/s/ap/20080725/ap_en_ot/obit_pausch
Yeah am citit si eu ca a murit. Am vazut si online the last lecture si m-a impresionat teribil.
Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!
Ramona J spune:
quote:
citat din mesajul lui LucasMom
Aveti idee ce inseamna faptul ca la analiza de sange Alkaline Phosphatase a iesit mai mare decat limita normala? Pe net am citit ca alte analize trebuiesc facute pt a determina care organ elibereaza enzime peste limita normala. Poate fi cauza ca in urma cu mai putin de 4 luni am fost insarcinata?
Analizele le-am facut pt life insurance si mi-au fost comunicate rezultatele prin mail. Incerc sa aflu daca trebuie sa ma duc la un doctor sa evalueze mai departe sau ba.
Fosfataza alcalina e marita in sarcina, totusi ma gindesc ca ar fi trebuit sa scada pina acum.
Sint mai multe posibilitati, ar trebui sa te vada un medic. O varianta care imi trece prin minte ar fi litiaza biliara. Ai pus mult in greutate? Nu e neobisnuit ca dupa nastere mamicile sa faca litiaza biliara.
Nu ai nici un fel de simptom?
The best thing you can do for your children is to love your wife.
Ramona J spune:
Ciuf, nici eu nu m-as complica prea mult cu fetita. Mai bine o ocoliti si gata.
The best thing you can do for your children is to love your wife.
LucasMom spune:
Ramona, am pus aprox 50 lb (am avut retentie de apa de toata frumusetea) si dupa 4 luni am ramas cu aprox 15 lb extra pe care ma straduiesc sa le dau jos.
Nu stiu ce-i litiaza, dar ma simt bine, n-am nici un simptom anormal (cred eu)
Alkaline Phosphatase e 130 U/L si limitele sunt 30-115 U/L
Carmenbr spune:
Pe bune ca nu pot tine pasul cu voi.
Hai ca vin la fix cu un subiect "hot" pt mine.
Ma chinui de ceva vreme sa slabesc si nu reusesc. Nu am decat 2 mese zilnice si cand si cand un snack. Zic eu ca din acest punct de vedere nu sunt motive sa ma ingras. Dar nici nu slabesc si as vrea.
Ma gandeam la pastilele Alli cele noi aprobate de FDA. Ati incercat vreuna, merg?
Cum se calculeaza BMI ca sa stiu cam cat ar trebui sa slabesc? Eu am 63 kg la 1,70 m.
Azi citeam de asta.
http://ccv-products.com.mytempweb.com/Departments/Beauty---Lytess/Skin-Tight-Reducer.aspx
Oare o merge, o functiona?
La voi ce a functionat? Din pacate nu pot scoate definitiv masa de seara, e singura masa acasa cu familia si nu vreau sa o scot.
Hai, sariti cu sfaturi si idei, please!
Ciuf, eu din pacate nu sunt diplomata, evit pe cei care nu-mi plac si gata. Bafta multa si sa ne spui cum ai rezolvat.
4 anisori...uraaa!
blackpanterro spune:
Carmen, pastilele Alli i-au dat sotului anal leakage, pe bune nu glumesc, el o numea "greasy a$$" LOL.Sunt oribile dupa 2 saptamani, la inceput e ok, zice el, te fac sa meri la toaleta dupa fiecare masa.Dar se transforma totul intr-un cosmar asa in cat iti e teama sa tragi un partz LOL.(Scuze de asa descrieri dar trebuie sa sti si de asta :) ca nu e ieftin, sotul a dat 45$ pe ele). Prietena mea la fel a patit.
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier
"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner
blackpanterro spune:
PS.Dupa fiasco-ul cu Alli sotul a renuntat la bere ca sa scada din extra lbs(banuiesc ca nu e cazul :)) si s-a jurat ca nu mai face niciodata tratamente din astea LOL
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier
"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner
Oana_B spune:
Da' a slabit vreun pic cu ele?
Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!