America (117)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Ciuf, si eu cred ca e bine sa vb cu parintii fetei dar numai dupa ce o descosi putin pe fata, sa incersi sa afli ce relatie au cu ea, de ce o lasa afara toata ziua, etc ca sa nu cauzezi probleme.Daca fetei ii e teama de tatal ei poate are bad temper si poate o va bate cand afla ca se poarta asa cu copiii ceilalti.

Ramona, stiu

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier

"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musetto spune:

Tot eu, am uitat ca aveam si ceva amuzant de zis. Noi mergem in septembrie la Florenta. A facut sotul rezervare la hotel si am primit confirmare prin email de la ei. Va pastez si voua randurile care m-au distrat:

"Dear... ,

We have reserved for you and your family a big apartment with a double bad and a single bad. We will be pleased to have you as our guest at Palazzo Mannaioni. "

Si mai jos:

"The studio apartments can accommodate one, two, three or four people. Each apartment has its own style and named after a flower with sizes going from 30 to 44 square meters."

Floarea sau apartamentul? :)

Acuma e drept ca nici eu dupa 11 ani de America nu vorbesc engleza la perfectie, dar ma gandeam ca ei macar "bed" ar tb sa stie, ca vorba aia, is cei mai buni amorezi din lume, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hilde spune:

Multam Miereamara de sfat...stii, citeam si ma gandeam cati or fi supravietuit urmand sfaturile lor. Imi imaginam cum cobori rapid din masina si cauti un sant ca sa te ascuzi. Dar nu trebuie sa cauti orice sant, trebuie sa ai grija ca acel sant sa nu se inunde...ca daca se inunda trebuie sa ridici capul ca sa nu mori sufocat...iar daca trebuie sa ridici capul, sunt sanse sa te loveasca o creanga in cap. Nu e mai bine sa avem o casca de motociclist la noi tot timpul ? Just in case. : ) )

Mi-am amintit acum de sfaturile in caz e cutremur. Multi spun ca nu trebuie sa te ascunzi sub un birou, de exemplu, pentru ca daca pica, te striveste. Si ca este mai destept sa te asezi langa birou, in speranta ca te vei afla in unghiul mort. Pai stateam eu si ma gandeam intr-o zi( ca sa vedeti ce activitate intelectuala intensa am [:D:]) pai unghiul mort ma fereste eventual numai daca nu pica obiectul langa care stau. Si atunci nu este mai bine sa stau sub? V-am spus ca ma chinuie.[:D:]

Ciuf, nu mi-am imaginat in viata mea ca un copilas poate sa perturbe un cartier aproape. Si nu stiu ce sfat sa-ti dau, nici eu nu stiu cum as reactiona. Acum inteleg ce a vrut Ramona sa spuna cand zicea ca-i mai usor sa-i nasti un copil decat sa-l cresti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Bad, big flowers Musetto!

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hilde spune:

quote:
"The studio apartments can accommodate one, two, three or four people. Each apartment has its own style and named after a flower, with sizes going from 30 to 44 square meters."

Daca puneau o virgula rosie :), eu intelegeam ca aia e marimea camerelor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Haha, Musetto, super tare!
Hilde, eu am retinut si treaba cu podul, sa nu te ascunzi sub pod, desi aveam senzatia ca acolo ar fi safe. Mi-am amintit ca am vazut o emisiune pe discovery despre o tornada si cei care se adapostisera sub un pod murisera.

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

My baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Fetele poate ma ajuta cineva! Am vazut la Ralu in cap niste musculite, NU paduchi, negre. Acum cateva zile am crezut ca i vreuna ratacita n capul ei... Nu o mananca si nu au sarit pe noi. Azi am cautat o iar. Erau mai multe, ousoarele sunt maronii si s cumva pe pielea capului, nu pe firele de par.
Stie cineva ceva? am fost la magazin dar aveau solutii doar de paduchi.Musculitele cu pricina nu erau acolo in poze...

Multumim!

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

quote:
citat din mesajul lui corinadana

Fetele poate ma ajuta cineva! Am vazut la Ralu in cap niste musculite, NU paduchi, negre. Acum cateva zile am crezut ca i vreuna ratacita n capul ei... Nu o mananca si nu au sarit pe noi. Azi am cautat o iar. Erau mai multe, ousoarele sunt maronii si s cumva pe pielea capului, nu pe firele de par.
Stie cineva ceva? am fost la magazin dar aveau solutii doar de paduchi.Musculitele cu pricina nu erau acolo in poze...

Multumim!

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Din descrierea ousoarelor, se pare ca totusi sint paduchi (lice). Uite aici:
http://kidshealth.org/parent/infections/common/lice.html
http://www.cdc.gov/lice/head/factsheet.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wndyctygirl spune:

Happy Friday ladies!!!!!
Arminad, Ramona, Lucasmom n-am uitat pe nimeni sper, daca da, miii de scuze..multumesc frumos pentru sfaturi, cam asa ma gandeam si eu dar deocamdata incerc sa imi patrez toate optiunile deschise...
Ciufufffffffffffff...greu de dat sfaturi la capitolul asta, zau ca ma apuc cu mainile de cap la gandul ca voi trece si eu prin chestii de genul asta, si zau ca nu sunt pregatita...dar in principal, subscriu la opiniile care ti-au sugerat vorbitul cu parintzii...pentru ca nu uita , asta e America si nu stii cand te trezesti ca te dau in judecata ca le-ai hartzuit copilul...
A propos de ceea ce conteaza cu adevarat in viatza, a murit Pausch, cred ca ati auzit de el, diagnosticat cu cancer pancreatic si decis sa isi traiasca la maximum ultimele clipe....a ajuns celebru pentru " the last lecture"...
http://news.yahoo.com/s/ap/20080725/ap_en_ot/obit_pausch

23+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wndyctygirl spune:

Musetto dementiala faza cu italienii, pe bune...

23+ cu

Mergi la inceput