America (117)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Deloc, pai intr-o luna cat le-a luat el nu avea cum sa se vada efectul.Poate daca nu avea asa efecte secundare continua si vedea vreun rezultat.El nu a mai putut sa continue and who can blame him? :)

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier

"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Lol yap, corect.
edit: funny poza din semnatura uaaaaaaai,em, si, ei
Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!

Mergi la inceput

Si pe mine ma amuza teribil de cate ori ma uit la ea

"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Eu am luat odata mai demult, Xenical, care e varianta "prescription" a lui Alli. Ca sa nu ai "anal leakage", trebuie sa mananci fat free. De fapt cica asta face Alli, te obliga, prin efectele lui neplacute, sa mananci absolut fara grasimi, ca sa nu patesti chestiile alea nasoale. Nici eu nu m-am putut tine de Xenicalul ala.

Mergi la inceput

Sota-miu nu prea mananca gras, el e stilul ala care mananca 5 lbs de vita cu salata :), breakfast-ul lui e 8-10 oua fierte sau omleta cu yucca si peste zi mananca whole grain crackers.Pacatul lui cel mai mare era berea de care s-a lasat :).Mai bea si mate care ii face extrem de bine la toate, are colesterolul perfect!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenbr spune:

ok, nu Alli, dar mai sunt o groaza de minuni pe piata pt slabit. N-ati incercat nimic? Eu nu vreau sa slabesc mult, doar vreo 5 kg, dar uite ca nu merge fir-ar sa fie. Ma gandeam sa cer sa-mi aduca din Ro Reductil. De ala a auzit careva ceva?
Si cum se calculeaza BMI-ul ala?

Panteruta, 8-10 oua o data? Nu sunt multe mama? 5 lb de vita o data? Nu am vazut poze cu sotul tau, dar mie cantitatile mi se par mari. Si de la atatea oua nu are colesterolul mare? Sa nu te superi, ca nu critic, doar ma mir.

4 anisori...uraaa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadm spune:

Fetelor scrieti cu o viteza naucitoare! Nici nu mai siu bine ce am citit...
Corina eu sper din tot sufletul ca or fi niste gize ratacite! Imi amintesc ca atunci cind Andreea a mers la kindergarten asta a fost frica mea cea mai mare. Eram asa de stresata ca o cautam in cap in fiecare zi si mi se parea ca ma maninca pe mine capul .

Carmen eu zic ca esti bine la kg! Eu pina acum o saptamana am avut 61.4 kg la 1.72m. Dar mergem acasa acusica si suntem si nasi asa ca am zis sa ma alatur sotului la dieta si sa mai scap de vreo 2kg. Asa ca am tinut dieta daneza (gasesti subiectul la femina intim) si am dat jos 2.6 kg intr-o saptamana. E drept ca dieta e cam stricta si m-a cam suparat ca nu prea am avut voie la fructe. Dar cu ocazia asta am realizat ca desi credeam ca nu prea ma omor cu snacurile mereu ciuguleam ce ramanea de la fete...

In alta ordine de idei, azi am mers prin magazine si am constatat ca la Steve & Berry totul costa $8.99, iar pe la Sears sunt o multime de tricouri la $3.50 (am luat o multime pentru mama mea).

Anca, Andreea (7 ani) si Monica (9 septembrie 2005)

Mergi la inceput

Mai am o intrebare la fetele care au contact cu universitatile si cu doctoratele. Am aplicat in decembrie 2007 la doctorat la University of Minnesota si inca nu am primit nici un raspuns de la ei. Dupa telefoane repetate si e-mailuri mi-a spus secretara ca dosarul meu ar fi inca la comisie, ca inca se discuta si s-ar putea sa am un raspuns in 2 saptamani. E normal sa se intimple asa? E de bine sau de rau?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musetto spune:

Si mie imi pare rau de Pausch :(

Carmen, eu nu te-as sfatui sa iei pastile pt slabit, inca nu am auzit persoana multumita de ele, decat pe aia care le fac reclama . Mai bine alearga in fiecare seara cam 10 minute si ai sa vezi ce repede scapi de kg. Ce bine ar fi daca as avea si eu nr tau de kg! Da eu am de slabit cu zecile :(

Anca, se mai intampla si asa ceva cu dosarele. De obicei lumea primeste raspunsul mai devreme, prin primavara. Dar daca ti-au zis ca inca se mai uita la al tau e posibil ca nu le vin toti care au zsi ca vin initial si atunci se uita la restul de dosare. Iti urez mult succes, sper sa te admita, pt ca Univ of Minessota e o univ buna, cel putin la stiinte exacte, din cate stiu eu.

Mergi la inceput

Musetto multumesc pentru raspuns! Si eu stiam ca raspunsurile vin pina prin aprilie, de aia mi se pare atit de anormala situatia. Ce fac, iti spun in august ca incepi scoala in sept-oct? Faza e ca proful care e sef de comisie mi-a mai spus odata, in mai, ca imi da raspunsul intr-o saptamana .

edit ca sa completez ca si eu sunt ieseanca

Mergi la inceput