Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (28)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crisspoliss spune:

Vai Alina, ce AnaIsabela frumoasa foc ai! De-abia astept sa-mi vad si eu pruncul si sa ma mandresc cu el/ea. Sa stii ca nici mie nu mi-ar parea rau sa stau acasa si sa ma joc cu asa papusa:)
Miereamara, si mie imi place Fowles, dar n-am citit decat 3 romane scrise de el. Mi se pare ca Magicianul era cel mai bun. Am citit nu demult ceva ce cred ca v-ar placea la toate, ii zice "The Hindi Bindi Club", un roman scris de o indianca care locuieste cred ca in State, foarte simpatic si plin de retete de mancaruri indiene :) In genul romanului aluia dupa care au facut un film tare bun, "The Joy Luck Club"-doar ca asta e despre niste mame din China, care locuiesc in State, iar celalalte erau niste mame indience care incearca sa-si pastreze cultura si sa-si creasca copii in societatea asta americana...

Criss 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Criss... foarte off-topic.. si eu am terminat Literele la Cluj (da' in 1996), sectia engleza-romana. Tu la ce sectie ai fost?

Acum on-topic... mai nou ma delectez cu The Clan of the Cave Bear din seria Earth's Children a lui Jean M Auel (actiunea se petrece in vremurile imemoriale, cu mamuti, neanderthalieni etc - este o serie celebra) dar si eu mi-am tot adus carti romanesti aici... de cate ori merg in Romania imi mai aduc: Rebreanu, Camil Petrescu, George Calinescu, Caragiale, dar si Ciresarii, Toate Panzele Sus... si of course iubita mea Rodica Ojog-Brasoveanu... am vreo 30si ceva de carti de-ale ei pe care le recitesc cu drag)

Cat despre potol... nu vorbiti de lucruri sfinte... maine ma duc la control la moasa si parca vad ca ma suie pe cantar Si eu am cartea lui Radu Anton Roman... retetele-s super si prezentate asa de frumos...

O seara faina de tot

Dark Bendis

15+

http://bd.lilypie.com/gSJep1.png

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Dark Bendis, tot engleza-romana si eu, dar am terminat-o in 2000.

Criss 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris30 spune:

Va multumesc din suflet pentru cuvintele frumoase de sustinere .Eu inca nu am nici o noutate de azi dimineata, am reusit sa dorm o ora ca mai mult n-am putut fiind stresata ca ma suna doctorul si nu aud.Acum astept sa ma sune, am inteles ca a avut o nastere si nu avut timp sa se ocupe de mesajele pacientilor.Scurgeri parca nu mai am asa ca ieri, acuma parca au o culoare bejulie spre galben, nici nu stiu ce sa mai cred.A inceput sa-mi creasca burtica cam de 3 zile o simt ceva mai umflata, dar tot nu ma pot bucura pana nu vad ca totul e bine.Si vroiam sa va spun ca Betahcg-ul facut ieri la urgenta mi-a iesit in valoare de 93.707 care am inteles ca e normal pentru perioada asta.

Am reusit sa citesc ceva mesaje din urma.

Ioanafilipescu sa-ti dea Dumnezeu sanatate si putere si sa te refaci cat mai repede.

Anculet bine ai venit printr-e noi, sarcina usoara si bebita sanatos.

Anca parca tu intrebai cand sunt gata rezultele pt.cmv, cam intr-o saptamana maxim trebuie sa fie gata.

Crisspolis si Roxanaz, foarte bune rezultate, felicitari.

http://bd.lilypie.com/cmePm4.png
14+ Doamne ai grija de bebeii nostri

Mergi la inceput

Cris, tine-ne la curent cu ce ti-a zis doctorul..si chiar, incearca sa te relaxezi, sa vezi cum o sa fie si bebele mai bine.

Criss 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_ spune:

Vesti bune, tocmai m-au sunat cu rezultatele finale la dublu test:

risc Sindrom Down si trisomia 13: 1:16811
risc Trisomia 18: 1:26200

Acum macar cu astea rasuflu usurata, mai urmeaza testul pt spina bifida, cred ca cam in 1-2 sapt.

Sper sa vina toate fetele cu rezultate macar la fel de bune!

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_ spune:

Alina, am vazut si eu pozele...ai o fetita superba!!!

13+

Mergi la inceput

Anca, ce vesti bune, tare ma bucur pentru tine. Si eu urmeaza sa fac testul ala, mi-a zis doctorul ca se face intre saptamana 15-20. Succes si sanatate!

Criss 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris30 spune:

Anca felicitari pentru rezultatele foarte bune, acuma ne-am linistit mai toate cu testul asta, urmeaza si la mine Quad testul pentru spina bifida.

http://bd.lilypie.com/cmePm4.png
14+ Doamne ai grija de bebeii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neata mandrelor!
Cris30 bine ca a fost doar o sperietura! pupici!
Daiopri hihi ai fost suuper cu sarmalele!
Alina bine ai revenit! cine mai are baieti ca eu nu vad decat 4 carucioare albastre in listuta? spune-mi ca sa trec si in dreptul fetelor. la ce cherhana ati fost, la cea dinspre Olimp? dupa calea ferata? daca da.... ati nimerit locul perfect, e intr-adevar super acolo! ma duc sa ma uit la pozele voastre. dar mai pune si din concediu....
Anculet bine ai venit printre noi! in mod sigur sarcina asta va fi cu noroc!
crispoliss esti super cu cartea lui Radu Anton Roman. eu recunosc ca o citesc cu mare placere este atat de savuros scrisa!!
anca_ imi pare bine ca si rezultatele tale sunt ok
veronica sper ca esti ok!!
ma duc la trebi.. sa avem o zi buna de tot!

Mergi la inceput