Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (28)
Raspunsuri - Pagina 4
BillyBilly spune:
Salutare tabara draga!!!
Alina imi vine sa-ti mananc dulceata de fetita!! Sa va traiasca si sa va bucurati de ea si de surioara ei din burtika! Zi mai multe despre cherhana aia, ca ma duc intinsa!
Cris bine ca nu s-a intamplat nimic cu bb... Stai linistita, am citit prin mai multe locuri ca se mai pot intampla scurgeri si ulterior in sarcina. Cred ca te-ai speriat zdravan!
Selene si tu ai avut iminenta de avort?? Ce s-a intamplat? Am ratat povestea...
Fetelor, eu cred ca-mi anulez vacanta in Egipt pe care-o programasem pe 10 sept la Hurgada (doar apa si plaja). Dar am tot citit pe net ca sunt temp prea mari acolo 35-40gr si parca mi-e teama sa ma risc. Si am inteles ca pot aparea usor probleme digestive din cauza diferentelor de temperatura si pe langa caldura-caldura, daca fac o indigestie, nu stiu cum ma descurc pe acolo. La noi la mare sunt in jur de 30 de grade si intre 11 si 15,00 deabia poti respira pe plaja...dar la 35-40 gr??? Am sa fiu in 6 luni atunci... Voi ce parere aveti?
Dragalaselor, nu a mai miscat nici un bebe pana acum? Selene, alina, fetele cu burtica mai mare...nimic - nimic? Am fost prima?
Edit: juniorii, anculet bine ati venit burticilor! felicitari pt sarcina!
Catalina
17+
Bebelusa
ioanara23 spune:
neatza burticutzelor!
pt fetele care au facut DD: CAT A COSTAT ANALIZA?
miercurea viitoare ma duc la eco + DD si sa nu ma prinda vor rusine ca nu-mi ajung paralele din buzunar
uf alino si asa stau ca pe ghimpi in asteptarea concediului....acuma parca s-a lungit timpul si mai tareeeee...sa-ti fie de bine vacanta....VLEAU SI IO MAI LEPEDEEEE!
ioana filip sa iti dea DD putere sa treci cu bine peste incercarea asta!
pupicuti la mamici si piticutzi!
ioana
12+
puiutza mica
juniorrii spune:
quote:
citat din mesajul lui BillyBilly
Salutare tabara draga!!!
Dragalaselor, nu a mai miscat nici un bebe pana acum? Selene, alina, fetele cu burtica mai mare...nimic - nimic? Am fost prima?
Catalina
17+
Bebelusa
Ah, ca asta astept si eu, sa miste putin , sa simt ceva, imi vine sa ma duc la eco in fiecare zi ca sa vad daca e bine.
Eva
BillyBilly spune:
Cica iese leul dimineata nervos din casa si da prima data cu ochii de vulpe:
- 'Tu-ti gatu' matii, cine e regele animalelor?
- Tu, tu, tu esti, Maria ta, zice vulpea uda de frica. Mai merge si da peste lup:
- Ia zi ma fraiere, cine e regele animalelor, ca-ti mananc ficatii acu'!
- Maria ta, zice lupul galben de frica. Mai merge el ce mai merge... si intr-o poiana da peste elefant care manca linistit niste iarba:
- Ia zi ma, umflatule, cine e regele animalelor, ca-ti scot inima acu'! Elefantul il prinde cu trompa dupa cap, il izbeste de vreo 3 copaci si-l lasa lat in mijlocul drumului, pascand in continuare netulburat. Leul sta incostient vreo juma de ora, si pleaca schiopatand si mormaind:
- Ei daca nu stii, nu stii si gata, nu trebuie sa devii violent !!
Barbatul: - Nici nu stiu pentru ce porti sutienul, si asa nu prea ai sani!
Femeia: > > - Lasa, ca doar si tu porti chiloti...
Un melc bate la usa unui urs. Iese ursul, se zgaieste, nu vede pe nimeni, dupa care se uita in jos si da de melc. Enervat, il ia pe melc de guler si-l azvarle cat poate de departe. Dupa 6 luni se aud iar batai in usa ursului, care iese din casa si da cu ochii de melc. Melcul, nervos: "Ia asculta, ma, ce-a fost faza asta de adineauri? "
Politistul catre fiu-su:
-Ma, nu mai fuma! E prea devreme la varsta asta sa te apuci de fumat!
-Da tati, da` si tu fumai cand erai in clasa a 5-a!
-Da, dar eu aveam 17 ani!
Catalina
17+
Bebelusa
tuchi123 spune:
Buna dimineata mamici,
Ioanafilipescu...nu exista cuvinte pt. ceea ce s-a intamplat, imi parefoarte rau, tr. sa ai incredere in Dumnezeu.
Criss, draga de tine...Doamne fereste, tr. sastai cuminte si mult optimism, din partea noastra tot binele din lume
Am inteles ca au miscat deja bb-ii BilyBily vrem amanunte, sau am pierdut eu prea mult din ceea ce s-a mai intamplat
Maine seara am programare la eco. la Dr.POP si am emotii cat casa, sper sa fie bine si cine stie...poate se schimba culoarea la carucior
Doamne ai grija de bb-ii tuturor viitoarelor mamici
Va pup pe toate si sunt aproape
15sDoamne ajuta
Leditia spune:
Ioana,n-am cuvinte..
Alina,bine ai revenit din vacanta.Eu n-am aflat ce este pt ca nu a vrut sa-si desfaca picioarele.Pt o secunda i-a vazut nush ce os sau nu tin minte cum se numeste,ca eu eram concentrata pe imagine si zicea ca la fetite e diferit fata de cum este la baieti..si ca ar fi baiat,dar nu se pronunta!A incercat ea sa-l faca sa-si desfaca picioare da n-a vrut!
Insa sambata,de ziua mea, mergem la eco iar dar nu e 3D/4D insa stiu ca la varsta asta se vede si cu cel normal..numai sa vrea el sa ne arate..
Billy zici ca la tine a miscat bb..cum?Ca si eu l-am simtit,dar asa slow,parca merge ceva prin burtica..habar n-am sa explic.Astept sa creasca mare si sa-i simt piciorusele si manutele ..
Anculet ,bine ai venit!Sarcina usoara si un bb sanatos.
Tuchi,te asteptam cu vesti.
Stiu ca mai voiam sa scriu unor fete,dar am uitat intre timp ce...revin.
POZE
Minunica mea
15+
BillyBilly spune:
pai fetele la mine a fost ca o miscare de organe...stateam intinsa pe sezlong pe plaja, cand asa din senin, in burtica mea, intre pubis si ombilic, s-a miscat ceva! brusc si destul de tare, ca am tresarit... dar pt ca nu m-a durut nimic, m-am gandit ca treb sa fi fost BEBE. Am intrebat-o si pe mama-soacra care era cu noi si mi-a zis ca asa se simte cand misca, ca si cand organele ti se aseaza... De atunci n-am mai simtit nimic asa sugestiv. De-asta va intreb si pe voi, daca s-a intamplat minunea...ca eu nu sunt f sigura
Catalina
17+
Bebelusa
Michelle81 spune:
Imi pare atat de rau sa vad cate fete au pierdut sarcina,este atat de trist!!!
16+ Doamne ajuta!
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev004pp_.png
http://tickers.baby-gaga.com/p/boa004pb_.png
Michelle81 spune:
Sper ca nu ma uitati fetelor doar pentru ca nu prea am timp sa scriu o perioada!
Billy billy-asa simt si eu dar de acum cateva saptamani cand v-am scris eu prima data,chiar asa am descris si eu ca am simtit asa de tare ca am tresarit,nu simt in fiecare zi dar cand simt simt de cateva ori pe zi.Doctorita mea mi.a spus ca DA este bebika ceea ce simt eu ca fiind mai slabuta(nu stiu unde ma vede ea slabuta acum) se simte mai repede.Am intrebat luni cand incep miscarile zilníce si mi.a spus ca pe la 20-22 de saptamani.E o senzatie atat de minunata cand il simt de radiez toata!
Nu am putut vedea sexul copilului caci nu statea o secunda intr-o pzitie,se tot intorceam,dadea din picioare ,din maini,abia a reusit o poza sa ii faca intr-o pozitie mai ca lumea.Doctorita ne-a spus daca sa insiste sa vada ce este dar noi am spus ca nu,oricum la controlul urmator sigur vom vedea.Dar eu si sotul am vazut o putulica cand s.a intors odata deci sanse mari sa fie BAIETEL!!
16+ Doamne ajuta!
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev004pp_.png
http://tickers.baby-gaga.com/p/boa004pb_.png