Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (28)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Porumbita, am inteles acum...intr-adevar mai e destul pana pe 11 august si eu numar zilele pana atunci, ca pe 13 august o sa aflu ce am fetita sau baiat.

Eu azi plec la Orlando, la conferinta si ma intorc marti. Cred ca o sa vizitez ceva din Disney cu ocazia asta, hotelul e la cateva minute de Downtown Disney (pe care nu l-am vazut inca), celelalte parcuri le-am vizitat deja.

Sa fiti cuminti!

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

My baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Chryssy, bun venit pe DC!

Danotino, Porumbita, felicitari! Eu astept rezultatele peste aproape 3 saptamani sa vina prin posta! Iar urmatorul appointment cu moasa e pe 3 septembrie! Uffff!

Miereamara, distractie faina si pozici, daca se poate!

Dark Bendis

16+

http://bd.lilypie.com/gSJep1.png

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Danotino ar fi bine sa ne intalnim, numai ca eu am programare la 11.30. Mie mi-au spus cand m-am programat cat costa...

Poze ..

9+ Doamne ajuta-ne sa ne creasca mari si sanatosi bb-ii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danotino spune:

porumbita, nu e chiar eco de 16 sapt. e cea cu care te duci la TT, de care tu nu vrei sa auzi. :) nici eu nu prea vreau sa aud, dar trebuie sa-l fac. asa ca tu n-are rost sa o faci si pe aceasta.
carmen, as fi vrut si eu sa ma programez mai devreme, mai ales ca dupa, trebuie sa intru cu ea la dr, apoi sa ma duc sa fact TT. nu m-am gandit s intreb daca pot veni mai devreme. va cadea intr-o vineri si de la casin va trebui sa ajung tocmai la geneticlab - care s-a mutat in centru. tu, vei face DT dupa eco? la ce dr mergi?

danotino
12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

merci pt lamurire...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela2233 spune:

buna seara la burtici

cris30 felicitari pentru fetita si multa sanatate

juniorrii vreau si eu la munte trei saptamani, daca ma iei si pe mine?

la multi multi ani sanatosi si voiosi, pentru sarbatoriti

bun si sa povestim si noi ce am facut la dr ieri
deci avem doua manute, doua picioruse, un capsor, o inimioara pe care am vazut-o cum bate, cinci degetele la mana stanga ca la dreapta nu am vrut sa aratam si ne place tare mult sa ne "balacim" si avem activitate mare cu mana stanga(ca tati): facem cu mana la privitori(mami, tati si tanti dr.), ne scarpinam si stim sa stam si picior peste picior ce sa mai suntem un/o nazdravan/a
si tati nu mai putea cand a vazut galmita ca se agita si da din manute si picioruse; si bineinteles ca mami e in transa si abia asteapta sa vada iar mormolocu, ca era asa mic si jucaus....

o sa mai mergem la tanti dr. peste 4 sapt pentru tt si sa speram ca o sa ne spuna ce avem intre picioare, asta daca o sa vrea bb sa ne arate

va pup si numai bine, a da si weekend placut

11+

http://bd.lilypie.com/9E3bp3.png

http://www.flickr.com/photos/28705464@N07/

"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=ela&year=2009&month=2&day=14&babycount=1"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Danotino eu deocamdata am mers la Dr.Niculescu la Giulesti. Pe 5 august am prima intalnire cu Dr.Tarpan, tot de la Giulesti cu care vreau sa merg pana la termen. Pana acum nu am facut nicio analiza(decat betaHcg), dar merg luni la Giulesti si o sa fac echo si ce mai mi-o da.
Nu stiu pana la un anumit termen medicii nu prea sunt interesati de tine ca , probabil ca la cate probleme sunt...nu stiu ce sa zic.
dar dupa echo de 12 saptamani aia pe 15 august fac DT, gasesc eu o clinica... pana atunci caut... este interesul nostru sa avem bb-ii sanatosi..
Ela felicitari pt "mormoloc". De abia astept si eu ziua de luni, sa vad ceva, pana acum mi s-a confirmat sarcina si am vazut doar sacul gestational..
dar cu toate la timpul lor..

Poze ..

9+ Doamne ajuta-ne sa ne creasca mari si sanatosi bb-ii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns justme25 spune:

Cris30 felicitari pentru fetita!!
Stiu ca asta iti doreai,nu?
Ati scris o gramada de cand v-am salutat eu ultima data; am mai fost plecata la parinti pentru 3 zile si de aceea nu am mai putut scrie nimic!
De luni ma duc si eu iar la munci si ma apuca depresia de pe acum!
Nu am nici un chef.
Cu burtica stam bine, din cand in cand ne mai balonam, mai ne doare in stanga in dreapta, dar luam nospa si trece repede.
In schimb am din cand in cand senzatia ca mi se rupe bazinul in doua. Se aude scartaind..oare de ce?Abia astept urmatorul ecograf de la 22 de sapt. Uff..cat mai am de asteptat pana atunci!
Va pup!

Justme 17+
http://bd.lilypie.com/sejIp3.png
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=justme25&year=2009&month=1&day=3&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mvb spune:

Tuchi felicitari pt PUTA! Trebuie sa dai de baut...cred ca a fost nemaipomenita ultima ecografie....si ai primit si o multime de detalii despre BB....grozav!
Leditia LA MULTI ANI si sa fii frumoasa, vesela si cu zambetul pe buze asa cum esti acum toata viata! Vezi ca si tu trebuie sa dai de baut........pacat ca nu putem bea

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mvb spune:

Nu am intrat zilele astea pt ca am stat in pat si am dormit...aici in nordul tarii a plouat cu bulbuci.....a fulgerat si bubuit vreo trei zile...vreme numai buna de dormit.
Durerile de burta nu m-au lasat prea mult...inca le mai am.ideea e ca ma luau si ma lasau. Nu ma menajau nicicum. Am durerile astea de duminica, iar de marti iau tratament mai des. La no-spa nu prea imi trec durerile. Nu am avut deloc scurgeri, doar din alea albe si apoase ca ai senzatia ca esti uda tot timpul in chiloti. Ma gandesc ca BB creste. De marti parca a inceput sa prind un pic la burtica....nu e mare, dar incepe sa se vada. Poate asta e cauza durerilor....se intind toate.
Am inceput sa ma dau si cu crema pe burta...o crema luata de la Chicco. E grozava ca nu are miros.

16+

Mergi la inceput