Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (28)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris30 spune:

Intru si eu sa va salut ca dupa aceea ma duc sa ma culc ca o sa cad cu capul pe tastatura.
Ledi la multi ani , sa fii sanatoasa si tu si bebita si distractie placuta de ziua ta.
Ela sa-ti traiasca samburelul si sa fie sanatos.
Justme si eu am dureri de bazin cateoadata parca m-ar trage cineva de picioare in jos, asta inseamna ca se intind ligamentele si ni se largesc oasele bazinului.De balonari la fel, depinde ce mancam cred, eu mai dau si constipatie din cauza suplimentului de fier pe care il iau.

http://bd.lilypie.com/cmePm4.png
15+ Doamne ai grija de bebeii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns edinutza spune:

Buna seara frumoaselor!!!Va pup pe toate de acuma!!!
Am avut o saptamana foarte lenesa,plina cu greturi,somn,durere de cap in fine tot ce se poate imagina!de intrat intram si va citeam pt ca imi pasa f mult de voi,nu va cunosc dar imi sunteti tare drage ,dar pur si simplu imi era lene sa scriu,sper sa ma intelegeti!!intr-o sapt am iesit doar doua seri un pic pe plaja sa imi mai racoresc piciorele pt ca de un timp ma ard talpile si palmele!gata gata nu ma mai plang ,bebe ul sa fie sanatos!
Va felicit pe toate care a-ti aflat ce aveti,pe cele cu rezultate bune la analize si pe cele care si-au vazut puiutii,eu mai am 9 zie pana il vad!

Leditia la multi ani si multa multa sanatate ,asta din partea noastra !!!
Carmen iti multumesc f mult ca te-ai interesat de mine,esti o scumpa!ce coincidenta ca avem soti cu numele de Radu !tu cand implinesti 10 sapt?te pup si astept vesti de la tine!apropo ce iti fac ?la mine sunt pe toane,ba ma dor,ba ma dor f tare!
Miereamara multa bafta si astept sa vad poze!
la locurilr pe care le vizitezi!
Alina ai o printesa,e o dulce!
Iris te besso guapa!!!

Va doresc o duminica placuta!!

10+

edi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Bravo, ela, pentru echografie!

Si parca mai trebuia sa felicit pe cineva, hm...

danotino, eu i-am scris doctorului Tutunaru pe mail referitor la problema mea cu CMV-ul, ai vazut ce-a zis, sa trec pe la Cantacuzino si apoi pe la el. Luni dau telefon ca sa vad cat costa la Cantacuzino - daca e mult, o las balta - si sa ma programez la echo morfo 3D, la Iosup, daca mai pot, calculam si varsta bebeului, pe 7 august face 20 de saptamani, pe 14, 21 de saptamani, sper sa nu fie prea devreme, atunci are iubi concediu, la inceputul lui august...

mvb si care mai aveti ploi, faceti ceva, fetelor, si trimiteti-le la mine, macar o saptamana, ca aici e jale, ma topesc de-a binelea, un strop de ploaie nu vad...

Sa va treaca greturile, durerile si disconfortul repede!

cu un puiut de 18+
Sa stai cuminte in burtica, sa te faci mare, c-apoi cuceresti tu lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Edinutza imi pare rau ca te-ai simtit rau.. si eu am avut o saptamana urata, sanii ma dor nu mai imi gasesc loc in pat, dar asta e.... bb sa fie bine..
Eu merg maine la echo, si la intalneala cu nenea dr..

Poze ..

10+ Doamne ajuta-ne sa ne creasca mari si sanatosi bb-ii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IanFeb09 spune:

Cap.nou

Mergi la inceput