Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (28)
Raspunsuri - Pagina 23
veronica75 spune:

La Multi Ani! Leditia , sa fii sanatoasa si voioasa, sa ai o zi minunata cu multeee surprize placute, sa fii fericita si distractie placuta!(te pupacim si noi- eu si coca mea) Ai grija totusi..... cu masura... :) 

Neata, la toate burticutele
va doresc inca odata un wk minunat
http://md.lilypie.com/klKFp3.png
"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=veronica&year=2009&month=2&day=2&babycount=1">
Carmen_Marieta spune:

LA MULTI ANI!!! Leditia, multa sanatate si sa fii fericita...
Distractie placuta.... asteptam detalii da??
Poze ..
9+
Doamne ajuta-ne sa ne creasca mari si sanatosi bb-ii.
danotino spune:
buna fetelor! si eu am fost plecata in concediu si de aceea n-am mai dat niciun semn de viata.
carmen si eu sunt programata la dr iosup pe 15 august la ora 15,oo, tot la fortis, poate ne vedem atunci. ma speriasem cand ati zis ca e in concediu, dar daca ai verificat, nu mai sun si eu. eu trebuie sa fac eco de 16 sapt atunci, oare asta o fi tot 2 mil? aia de 23 de sapt ar fi 3,5 mil.
selene, esti pacienta dr tutunaru?
la multi ani leditia!!!!
am vazut ca aveti intrebari despre porumbul fiert. eu nu cred ca ar fi interzis. cine are stomacul bun poate manca. eu am mancat.
we placut
danotino
11+
Porumbita spune:
quote:
citat din mesajul lui miereamara
Porumbita, eu nu inteleg un lucru, doctorii nu interpreteaza si rezultatele? Nu mi se pare normal sa-ti dea rezultatul in mana si tu sa umbli dupa interpretari. Sau te duci cu ele dupa aceea la ginecolog? Asa ar face sens cat de cat.
La dublu test interpretarea ar fi ceva de genul; riscul tau normal de varsta este 1:780 iar riscul tau personal reiesit in urma testului este 1:2316, adica mult mai scazut, ceea ce este foarte bine. Testul de sange a fost combinat cu ecografia in care ti-a masurat pliul nucal si osul nazal, nu?
Felicitari, este un rezultat f bun! In ceea ce priveste greturile, eu la 17 saptamani inca nu am scapat de ele. Am avut o perioada in care m-am simtit bine, acum am exact aceleasi simptome descrise de tine. Nu pot sa mananac mai nimic, mi-e foame si dupa aceea mi-e greata! M-am cantarit si am luat un kg, macar nu ma mai duc cu mana goala la doctor next time
pai ma duc cu ele (cu ambele ecografii si dublu test) la ginecolog, pe 11 august am programarea... da nu mai am rabdare pana atunci.. da, dublu test a fost bazat pe prima eco care am facut-o vinerea trecuta (ieri cand am facut eco nu am repetat dublu testul)
ah... si eu care peste tot am citit ca trimestrul 2 e ala in care te simti super... in afara ca am mult mai mult chef de sex decat inainte greturile astea si starea naspa (care din fericire se manifesta doar seara) ma calca pe nervi...
Porumbita spune:
leditia la multi ani si sa te distrezi
miere amara, billybilly multumesc de felicitari... din pacate nu eu nu i-am zis nimic... sotul i-a zis ca nu ne intereseaza avortul ca altfel nu veneam sa facem ecografia... dpdv profesional rezultatele lui au fost confirmare de ecografia de ieri, dar uman... in fine... poate avea omu o zi mai proasta...
danotino cum se numeste ecografia asta de 16 saptamani? eu din ce am citit/intrabat la doctor ecografiile imp sunt :
-cea de confirmare (transvaginala)
- eco de trim 1 - cea de 12-14 sapatamani
- ecografia morfofetala de trim 2 (unde unii zic ca intre 19-22 sapt altii intre 21-25 saptamani - eu inca mai caut lamuriri si abia astept sa o mai intreb si pe doctoroa odata)
- eco de trim 3 pe la 36 de sapt...
cea de 16 saptamani ce arata? la ce ajuta? (mai ales ca triplu test nu ma gandes sa fac in nici un caz)
Chryssy spune:
Buna fetelor! Si eu sunt o viitoare mamica de ianuarie 2009.Imi spuneti si mie cum il pun pe bebe il lista de la inceput?
Multumesc frumos si mult succes cu sarcinile...sa aveti bebei frumosi si sanatosi!
DarkBendis spune:
La Multi Ani Leditia!!!!

si un week-end placut la toata lumea!
Vacanta placuta norocoaselor care pleaca in concediu!

Dark Bendis
16+
http://bd.lilypie.com/gSJep1.png
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
Porumbita spune:
quote:
citat din mesajul lui Chryssy
Buna fetelor! Si eu sunt o viitoare mamica de ianuarie 2009.Imi spuneti si mie cum il pun pe bebe il lista de la inceput?
Multumesc frumos si mult succes cu sarcinile...sa aveti bebei frumosi si sanatosi!
mesajele tale sunt moderate... mai scrie repede (pe la diverse subiecte sau unde vrei tu ) inca 7 mesaje... dupa 10 mesaje nu mai esti moderata...
pt listuta tr sa spui in ce zi s-a calculat unde vine bb
si bine ai venit pe DC
DarkBendis spune:
Oare cine poate deschide capitol nou? Eu as incerca... da' nu am parole ![]()

Dark Bendis
16+
http://bd.lilypie.com/gSJep1.png
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"