Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (28)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Dark Bendis si eu tot Britax ma gandeam sa iau. Am citit numai review-uri bune in special despre car seat-uri.

Alina, sorry ca te-am lasat singura, eu una ma simt cam nasol, mi-e greata si parca am un nod in gat. De miscare nu stiu ce sa-ti spun ca nici nu sunt sigura ca ceea ce am perceput eu era miscare de bebe.

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

My baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris30 spune:

Am simtit si eu ceva fluturasi pe la burtica dar nu stiu ce au fost.Nu-mi pot da seama daca e bebe sau sunt miscarile intestinului, mai ales ca acuma se aduna organele.Eu tocmai am tras un pui de somn si m-am sculat mai obosita decat m-am culcat si cu o foame mama mama.Asa ca o sa savurez salata de vinete facuta ieri si supica de conopida cu morcovi.
Irynuka ti-am dat ding, esti pe acolo??
Criss, Anca,Daioprii pe unde sunteti??

http://bd.lilypie.com/cmePm4.png
14+ Doamne ai grija de bebeii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris30 spune:

Darkbendis imi place ca nu are rotile mari deci va incape usor in portbagaj,backrest deci bebele poate dormi lejer si are si shopping basket care cum vad eu e destul de incapator.Pretul 155euro asta inseamna ceva mai multi dolari si vad ca il poti folosi pana la 4 ani.Parerea mea ar fi un deal bun.

http://bd.lilypie.com/cmePm4.png
14+ Doamne ai grija de bebeii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yashy spune:

Selene, sunt bine, multumesc!! a fost intr-adevar cutremur in Japonia, dar nu unde stau eu. Eu stau langa Tokyo. La cat e de lunga tara asta... La mine cutremurul s-a simtit de 3gr. Sunt atat de obisnuita... ca nici macar nu mai tresar la un leganat. Sare barbat-miu ca ars in camera lui Luka, dar eu nu... il cert sa lase copchilu` sa doarma

Felicitari fetelor care au simtit galmele, brosutele, dihaniile(asta chiar mi-a placut!!) etc.

Adina & Luka& bobita din burtica
obraznicatura lu' mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmi spune:

Neatza fetele!

Haideti la o cana de .. ce vreti voi
Noi azi am schimbat semnatura

Felicitari fetelor care si-au simtit bebeii miscand

Jasmi 11+
way to go
BB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchi123 spune:

Buna dimineata,
Suntem baietel cu "puta" mare..., placenta fundica lateral dr. grosime 2cm, gr.I de maturitate; col lung aprox. 3,3cm cu OI inchis; lichid amniotic in cantit. normala;
Bebelusul este bine: craniul sus situat, str. intracraniene-aspect normal; orbite simetrice, masiv facial cu aspect normal; pliu nucal, regiunea nucala, coloana vertebrala-aspect normal; membre-componenti, mineralizare, pzitie, mobilitate-normale;torace simetric, grilaj costal normal, continut toracic normal; BCF-ritmice AV-143b/min; stomac poz. normala; rinichi, vezica urinara dimensiuni aspect normal de varsta.
Flux cu aspect normal in vasele ombilicale,panta diatoloca prezenta in artera ombilicala.
Cam asa sta treaba deocamdata-bb. are cca. 130g insa, nu scrie nicaieri dimesiunea bb-ului...cred ca a uitat sa mentioneze, insa la sf. am intrebat daca este totul in regula cu bb. si a spus ca da si ca ne vedem in sapt. 23-24.
Va pup si ne vedem mai tarziu
15+Doamne ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris2002 spune:

Buna dimineata, fetele,

Inca o zi frumoasa in Haga... ieri am bantuit prin padure (la 14.00 am plecat de la servici) si apoi ne-am retras acasa cu fata intr-o piscinuta gonflabila si noi confortabil la umbra, in gradina... asa zile sa tot ai! Am facut poze cu zgatia in apa, sper sa nu fiu lenesa si sa vi le arat in weekend.

Yashi, bine ca nu a fost cutremurul la voi. Vreau sa iti spun ca sunteti o familie foarte faina si Luca e un dulce. Eu am o slabiciune pentru Japonia, japonezi, sper sa ajung pe acolo cindva. Si pt sushi, hahaha....

Alina, nu te ingrijora, stii ca nu e bine pt bebe. Fiecare bebelus e altfel. Si la 20 saptamini e normal sa simti prima oara bebelusul.

Jasmi, o cana de...lapte, ce zici? Eu am mincat cereale azi-dimineata si acum beau lapte....

Felicitari pentru fetele care au vazut (iarasi) mormolocii...

Va pupacesc, inca un pic si e weekend.... yeppie!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchi123 spune:

A...mai am si biomeria fetala insa nu ma pricep
BPD=3,47
OFD=4,54
HC=12,88
CEREBEL=1,54
TTD=3,04
HUMERUS=2,12
AC=10,76
FL=2,09
IC=76
HC/AC=1,20
EFW=158+-23gr.
Daca stie cineva sa interpreteze date astea, nu pot decat sa-i multumesc.
15+Doamne ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

vad ca parerile sunt impartite ref la perioada cand se face ecografia de trimestrul 2.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neata mandrutelor!
cris30 felicitari pentru rezultatele bune la eco. la varsta asta a sarcinii nu se poate pune diagnosticul de placenta praevia ci doar de placenta joasa. ea se ridica pe masura ce bebelusul creste. diagnosticul clar de placenta praevia se pune in juir de 28-30s. asa ca stai linistita, va fi totul ok
Andre_ea bestaiala faza cu "dihania"
Daiopri pai atunci e bine, daca vrand nevrand te da afara din casa o sa fie super bine la inot
Selene ai reusit sa faci programare la bucuresti?
Alina eu cred ca ai simtit bebelusul si nu stii . cand va fi mai mare si il vei simti bine iti vei da seama . un alt motiv ar fi placenta situata anterior care poate amortiza loviturile piticutului.
DarkBendis, stiu ca britax sunt ok. din ce vad eu nu se specifica varsta de folosite -adica 0+ sau 6+) dar daca se poate pune carseat-ul pe structura atunci precis il poti folosi asa. pretul ar fi ok... cate kg are?
tuchi felicitari pentru confirmarea de baietel!!! hihihi 130g, ditai baiatu'!!
noi suntem ok, ne facem planuri pentru week end. si caut in continuare cadou ptr copchilu' al mare ca nu am gasit lego-ul pe care il vrea....
o zi buna tuturor!

edit: tuchi uite ce inseamna masuratorile fetale:
BPD: diametru biparietal
FL: lungimea femurului
CRL - lungimea (crown-to-rump)
AC: diametrul toracelui
humerus= humerus
OFC - diametru occipito-frontal
HC - circumferinta capului
TTD - diametru toracic transversal

Mergi la inceput