Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (28)
Raspunsuri - Pagina 17
jasmi spune:
Tuchi - felicitari pt baietelul perfect 
Roxana - lego-ul ala sigur te asteapta undeva sa-l gasesti ![]()
vreau sa va intreb ceva ... daca a mai facut cineva asa ca mine. Eu nu am facut testul Babes-Papanicolau inainte de sarcina (de fapt nu l-am facut niciodata
, nu daaaati!
), si acum ar trebui sa-l fac cat mai curand. Se aplica oare procedura cumva diferit? 
Jasmi
11+
way to go
BB
DarkBendis spune:
Multumesc frumos de sfaturi la toate fetele.
Hi-hi Cris,... as vrea eu sa fie 155 de euro.... e 155 de lire (fara carseat...asta costa 85 lire in plus). Deci... vreo 300 si un pic de dolari doar carutul. Dar ce sa-i faci, astea-s preturile.
Roxanaz, e pentru 0+, asta am verificat. Cat e de greu, inca nu stiu. Trebuie sa caut.
Ufff... mars cu mine la banca... macar e vineri si e week-endul in fata!
O zi faina!

Dark Bendis
16+
http://bd.lilypie.com/gSJep1.png
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
BillyBilly spune:
Neata!
Tuchi felicitari!!! sa-ti traiasca baietelul!!
Alina
eu zic sa nu te sperii ca nu l-ai simtit inca...si la mine a fost un singur episod, pt altele care au urmat n-as mai baga mana in foc. Si apoi eu aveam 17s si 2 zile parca (adica intrasem in sapt a 18-a de 2 zile...mai ai si tu un pic de rabdarica
Burtica mea este vizibila bine prin haine, dimineata este mititica, iar seara sta sa faca poc. La mine este accentuata de digestia inceata si balonari. Cred ca tine foarte mult si de conformatia fiecaruia; eu sunt mica de statura si am scheletul mic, orice chestie in plus fata de ce era anterior, iese in evidenta mai bine. Tu ai fost si la eco recent, ai vazut ca bebe este bine-merci, de ce-ti faci ganduri negre? Eu de la 13 sapt nu l-am mai vazut si am urm eco tocmai in sept...dar daca n-am simtome in afara graficului, nu ma gandesc la prostii, doar ca mi s-a facut dor sa-l mai vad si eu si parca nu mai am rabdare atunci
Fetele am citit ca la varsta sarcinii in jur de 18 sapt sunt normale cele 4 kg ale mele...cam asa si trebuia sa iau in greutate. Deci, sa nu va speriati ca ati mai pus cate ceva pe voi, ca-i normal!
Cris super tari vestile de la eco!
nu te ingrijora de placenta, mai asteapta. Bine ca s-a descoperit cauza scurgerilor.
darkbendis este f aratos caruciorul, la specificatii nu ma pricep, dar ma iau si eu dupa Roxana
. S-o gasi si la noi marca asta?
Fetelor ati vorbit ieri de colete cu hainute si lucrusoare pt bebe de trimis din USA...si toata noaptea cred ca m-am gandit la ce prietena as putea sa apelez sa ma ajute si pe mine cu niste cumparaturi. Cred ca am si localizat una, care are o fetita de 4 ani deja si care s-ar pricepe sa-mi cumpere ce-mi trebuie, dar eu nu m-as grabi sa cumpar pt primele luni. Ma gandesc ca o sa tot primesc de la prieteni si familie si o sa strang o gramada. Poate pt mai incolo... Dar eu am auzit ca si prin Germania sunt preturi mititele cand prinzi reducerile...probabil si prin Franta (o am pe mama acolo)...voi ce stiti?
O zi excelenta tuturor si pupici magici la toate burticile!
Catalina
17+ 
Bebelusa
roxanaz spune:
avem o coleguta noua pe care am mutat-o aici:
"nicoleee
Trimis la - 25/07/2008 : 09:38:39
--------------------------------------------------------------------------------
salutari tuturor!
Semneaza o viitoare mamica de ianuarie-februarie 2009"
deci nicoleee, bine ai venit!!
roxanaz spune:
Darkbendis, ma mai uit si eu sa vad cate kg are. o zi cu spor azi, ca tot e vineri!![]()
Cata, Britax nu am vazut in romania, ma uit si iti spun. reduceri ok sunt si in europa, acum in vara si in iarna, plus ceva de craciun. oricum e vb de magazine care la noi nu sunt, mai ales H&M de ex care ptr mine la body-uri si lucrusoare de toata ziua mi se pare super super ok.
edit: Cata am gasit, e divizia Romer a lui Britax in Romania. dar am vazut deocamdata doar scaune de masina. (ca in Germania compania se numeste Britax-Romer)
Selene_Bunny spune:
tuchi, super ce evaluare amanuntita! Si felicitari pentru baietel!
roxanaz, i-am dat mail doctorului Tutunaru, sa vedem ce zice. Dar ai vazut ca Alina a zis ca dr. Iosup e in concediu toata luna august, deja m-am zapacit cu echografiile astea...
Morfofetala de trimestrul II e 3D sau 4D? Sau oricare vreau eu?
Acu' i-as zice ceva de dulce vecinului de la 3, iar are ceva de bocanit si m-a trezit buimaca...
cu un puiut de 17+
Sa stai cuminte in burtica, sa te faci mare, c-apoi cuceresti tu lumea!
roxanaz spune:
Selene ecografiile morfologice sunt 3D. DAR absolut toate masuratorile sunt in 2D - ptr ca asa se fac, este vb de date "telemetrice". iar 4D sutn doar cateva secvente, e un fel de moftulet asa....inseamna practica animarea imaginilor 4D cu o componenta live.
io zic sa vii la Cta iti fac eu programare la o ecografista buna ![]()
Leditia spune:
Selene,pe Tutunaru mai bine il suni si vorbesti personal cu el.Este foarte ocupat si nu stiu daca-ti poate raspunde in timp util.
Tuchi,felicitari pt eco..si baietel.Foarte amanuntita ecografia.
POZE
Minunica mea
15+ 
Selene_Bunny spune:
roxanaz, mi-a mai zis cineva sa vin la Constanta, la o echografista pe care o stie persoana respectiva. Faza este ca tre' sa-mi gasiti si-un hotel mai ieftinut, asa... :D A, si sa-mi spuneti cu ce taxiuri pot circula, sa nu fie tepari... Constanta ori Parisul, tot una mi-e, nu stiu pe nimeni nici colo, nici colo... :))
cu un puiut de 18+
Sa stai cuminte in burtica, sa te faci mare, c-apoi cuceresti tu lumea!
cristi_2003 spune:
buna fetele
io am mai citit pe aici da nu am mai scris ca am avut si cateva zile de boceala - nu stiu exact de ce - si inca nu a miscat bebe - doar se misca apa dintr-o parte in alta - si cam atat
aia de la farmacie nu mi-a comandat chestiile pt bebel - sper macar patutul sa vina.
si am fost la metallica - SUUUUUUUUPEEEEER.
16+ cu
Traian Carol
the greatest thing you'll ever learn is just to love and be loved in return
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png