Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (28)
Raspunsuri - Pagina 15
Daiopri spune:
Iris, pai at scuzele mele. Eu nu stiu ce inseamna aia culcat la 7 al copilului. Ori nu inca:)) Al meu zice ca manamca jaratec, nu il prinde oboseala si pace. Si nici cand era mic nu se intampla. Sa vezi ce usurati respiram cand tragea un pui de somn la pranz. Unde mai pui ca acuma pana adoarme el, eu deja dorm. Ca bunicu ne-a aranjat si aici… Daca inainte il duceam pe la 8,30 la el in camera si cu putin noroc adormea pana la 10, acuma la pranz bunicu vine cu el de pe afara pe la 3 si at il culca, desi i-am zis ca mai bine sa nu-l mai culce. Sa mai zic ca at cand ajungem noi pe la 5,30-6 el abia s-a trezit?:))) Ce sa-l mai culci la 7? Oricum vara a fost mai greu mereu, ca fiind lumina fara zice mereu ca nu e noapte:))
Si care fotomodel? Miere mai zic, da eu eventual la plus size…. Nu contenesc sa ma minunez cum am reusit sa adun asa repede si asa de mult:) Si ca sa fie treaba buna abia m-am spalat pe dinti azi dimineata. Eu oare am rau de trim 2?
Mai fetelor, eu chiar incep sa apreciez sistemul de aici. Zau ca voi va stresati o gramada cu toate rezultatele astea. Eu habar nu am daca luna asta e mai mic, luna celalta e mai mare. Si cred ca e mai normal asa.
Dr mi-a zis ca imi face test de sange pt spina bifida, si acuma ma intreb daca am facut toate astea la prima sarcina ca habar nu am.
Si a zis ca nu crede ca o sa se vada ce este, sapt viitoare cand fac eco. Asa ca poate prin sept sa stiu si eu.
Si mie uneori mi se pare ca simt, dar vag asa. Abia astept sa il simt mai bine. Ieri sarea baiatul pe pat si eu eram intinsa, iar el ma intreaba daca si bb sare asa ca el. Si eu, ca sa il verific,zic care bb? Si el cel din burtica ta:)) Ca eu am crezut ca a uitat, ca nu prea insista pe asta.
Roxana mersi de urari , da cred ca tre sa merg la inot vreau nu vreau, ca ma tot da sotu afara din casa ca sa invete:)) Mare noroc pe mine.
Crisspolis si elasan drum bun si mai asteptam vesti de la voi.
Salutari tuturor (asta ca sa nu se mai supere nimeni)
Numai bine tuturor
http://bd.lilypie.com/hfkmm7.png
cris30 spune:
Vin si eu cu noutati,am fost azi la asa zisa ecografie oficiala.Bebele e bine, dezvoltat normal, colul meu este inchis si lung.Asta s-a vazut la eco abdominala, mi s-a facut si eco intravaginala si se pare ca ar fi placenta previa.Placenta mea e mai joasa si o parte din ea este in dreptul cervixului, de aceea si scurgerile.Pe masura ce uterul creste placenta poate migra si atunci nu ar mai fi probleme, adica se poate rezolva de la sine.Acuma totul este sa astept si sa vad ce imi spune medicul meu cu care ma intalnesc marti.Poate el o sa-mi explice mai multe ca inca nu sunt lamurita 100%.Daca nu se rezolva de la sine o sa trebuisca sa nasc prin cezariana.Partea buna este ca 99% din femeile care au aceasta conditie duc sarcina la capat si copii sunt sanatosi.
http://bd.lilypie.com/cmePm4.png
14+
Doamne ai grija de bebeii nostri
Selene_Bunny spune:
Carmen, nr. de tel. am gasit pentru dr. Iosup.
vero, stiu cum e cu medicii, ca si eu am cautat unul pe masura asteptarilor mele...
cris30, pai asteptam vesti si sa ai grija de tine, nu faci prostii. :D
Fetelor, yashy o fi bine? Ca-n Japonia a fost ditamai cutremurul...
cu un puiut de 17+
Sa stai cuminte in burtica, sa te faci mare, c-apoi cuceresti tu lumea!
miereamara spune:
Cris, imi pare bine ca nu sunt probleme majore. Placenta se poate ridica, mai este destul timp.
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
My baby
Alina1976 spune:
Tuchi, unde sunt vestile de la eco? ne lasasi cu ochii in soare pana maine?? 
Selene, vezi ca Dr.Iosup este in concediu toata luna august. Si eu am fost super stresata ca mi-au anulat ecografia din 26 august din acest motiv...de abia am reusit sa ajung la Dr.Pop prin niste cunostiinte.
Cris, bine ca bebe e OK. Si daca zici ca se rezolva de la sine si ca 99% dintre mame duc sarcina la bun sf, atunci nu ai de ce sa-ti faci probleme. Si chiar de-ar fi sa nasti prin cezaraina, nu-i nici un bai...atata timp cat si tu si bebe veti fi sanatosi.
Alina
17+
de ianuarie
Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica
Alina1976 spune:
Mai fetelor, maine intru in sapt.18 si eu nu am simtit pe bebe....incep sa ma ingrijorez...vad ca voi cu sarcini mai avansate toate l-ati simtit...si eu cu toate ca sunt si la a doua sarcina...NIMIK 
Si nici burta nu am, decat fff mica si numai eu imi pot da seama, altii nu prea. Daca nu as fi fost la eco sapt. trecuta as fi zis ca e ceva in neregula...UF...sper sa se intample si la mine minunea mai repede.
Alina
17+
de ianuarie
Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica
Alina1976 spune:
Hello!!! fetele de peste ocean...nu v-ati trezit inca?![]()
Buna dimineata! 

...
Ma plictisesc singura pe aici....cred ca ma duc la culcare.
O zi buna fetelor....si noapte buna la celelalte burtici de p-aici.
Alina
17+ cu
de ianuarie
Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica
Carmen_Marieta spune:
Alina unde ti-ai facut programare la Dr. Iosup??
Eu am programare la echo morfofetala pe 15 august si nu m-a anuntat nimeni ca ar fi in concediu. Dar sun maine...
Multumesc de informatie...
Poze ..
9+
Doamne ajuta-ne sa ne creasca mari si sanatosi bb-ii.
DarkBendis spune:
Alina, am citit ca nu e obligatoriu sa il simti pe bebe in saptamanile 16-17. Managera mea mi-a zis ca si ea a simtit-o pe Rebecca aproximativ in saptamana 18.
Stii cum e, fiecare femeie e diferita, fiecare sarcina e diferita 
Noi incercam sa ne lamurim ce model de carucior o sa ne luam si de unde. E vorba de Britax Voyaga Ultra, combinat cu scaunel de masina Britax Cosi Tot Premium. De aici: http://www.daisychainsuk.com/index.php?act=viewProd&productId=283 . Mie imi place, am auzit multe lucruri bune despre Britax, si e compatibil cu masina noastra. Si pretul e OK. Voi ce ziceti, va pricepeti la carucioare si scaune de masina? Ce parere aveti? (sunt inca la stadiul de tatonari, hotararea definitiva inca nu am luat-o)
O seara faina

Dark Bendis
16+
http://bd.lilypie.com/gSJep1.png
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"