Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (28)
Raspunsuri - Pagina 14
juniorrii spune:
Daca tot vorbiti de masuratori si ecografii, va spun si eu ca acum o ora am facut o ecografie si surpriza , nu mai concorda masurile.
E scris prescurtat si nu inteleg despre ce e vorba dar e scris clar ca varsta este de 15 sapt. si 2 zile . Doar perimetrul cefalic este pentru 16 sapt.
M-a lasat masca, eu nu stiu ce sa mai cred .
La ecografia de 12 sapt totul era perfect pentru 12sapt, acum de ce nu mai e asa ?
Sa fie oare motivul ca nu e acelasi aparat si doctor ?
La prima era un cabinet evoluat , foarte modern, azi un aparat mai vechisor si o doamna obosita, zic eu .
Bun, maine fac alta ecografie , in alta parte.
Partea buna e ca am vazut un bebe vivace , misca incontinuu si inima ii bate foarte frumos, cu asta ma linistesc .
Sper ca nu va suparati dar trebuia sa- mi descarc oful cuiva care si intelege , adica voi, ca sotul nu pare afectat.Pe el il interesa sexul si nu l-am aflat.
16 sapt.
andre_ea spune:
quote:
citat din mesajul lui roxanaz
Andre_ea drum bun si distractie placuta la bulgari. si felicitari pentru rama miscatoare(ce denumiri frate, daca ar sti copchiii cum ii poreclim
).
a propos de poreclit eu ii mai zis lui Pat sa stea locului sa nu tzopaie ca o capra. si-mi raspunde fff serios " nu sunt capra"
Apropos de porecle, am primit acum cateva saptamani un mail de la un coleg intitulat "Dihania". In mailul respectiv anunta nasterea fiicei sale
.Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
15+Delu Prichindelu'
BB2
Tudor
Vacanta 2008
miereamara spune:
Buna dimineata fetelor!
Porumbita, eu m-am programat prin sapt 18 si cateva zile pt eco trim 2. Dupa aceea pe la 24-26 de sapt o sa fac o 4D pt amuzamentul meu, ca aici astea nu au valoare de diagnostic ca sa spun asa, sunt doar pt vizionarea bb-ului. Iti dau un dvd cu vreo 20-30 de minute de filmare, poze, diverse chestii, crede-ma ca de-abia astept!
Selene, felicitari pt rezultatul CMV si buna selectia de muzica, tocmai ascultam melodia din Gladiator. Va dau si eu un Blake Shelton - Home
http://www.youtube.com/watch?v=5arJ7RzYbec
Fetelor, sa stiti ca majoritatea hainutelor de aici sunt facute in India, China, Pakistan,...toate firmele mari gen Adidas, Nike, au fabrici deschise acolo, dar eu sunt foarte multumita de calitate, din toate lucrurile pe care mi le-am cumparat in ultimii doi ani, o singura rochita mi s-a descusut la tiv..in rest nici macar un nasture nu mi s-a rupt.Surpriza cea mai mare a fost de la Benetton, unde pe costumul tocmai cumparat scria Made in Romania
, si chiar ma gandeam cum naiba in Romania Zara, Benetton (care acum nici nu mai exista, parca), erau atat de scumpe si aici atat de ieftine si totusi sunt facute in Romanania? Nu inteleg!
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
My baby
miereamara spune:
Juniorii, nu fi suparata, masuratorile nu sunt la fel intotdeauna, mai ales dc sunt facute cu aparate diferite si de catre medici diferiti. Diferente o sa existe intotdeauna, bebele se dezvolta in felul lui, are perioade in care creste mai repede si perioade in care creste mai incet. O diferenta de cateva zile nu e motiv de ingrijorare.
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
My baby
juniorrii spune:
Miereamara,
asa zic si eu, mai ales ca stiu cand exact am proiectat, dar ma deranjeaza ca a scris la concluzii ca nu e de acord cu 16 sapt si 2 zile si ramane si putina frica sa nu inceteze sa creasca , cine stie....
in felul asta e greu de asteptat inca o luna pentru urmatoarea ecografie.
Of...
16 sapt.
Selene_Bunny spune:
Felicitari pentru cine si-a mai simtit puiutii!
Fetelor, ma puteti ajuta cu informatii despre doctorul Tutunaru si despre doctorul Iosup? Plus numere de telefon? Tutunaru am inteles ca are si site... Sau nu?
Dati PM, please, ca iubi are concediu de la sf. lui iulie incolo - 2 saptamani, si, daca e de mers la Bucuresti, sa mergem atunci, bebe va avea 20 - 21 de saptamani...
Daca e totusi rost de amnio si de test de aviditate, nu numai de morfofetala, am pus-o, ca nu mai am baaanniii... Pana mai vin...
cu un puiut de 17+
Sa stai cuminte in burtica, sa te faci mare, c-apoi cuceresti tu lumea!
Selene_Bunny spune:
Later edit: fetelor, nu mai trebuie, am gasit pe Net, si site, si numar de telefon, si mail.
cu un puiut de 17+
Sa stai cuminte in burtica, sa te faci mare, c-apoi cuceresti tu lumea!
Carmen_Marieta spune:
Selene ai gasit si pt dr. Iosup?
Poze ..
9+
Doamne ajuta-ne sa ne creasca mari si sanatosi bb-ii.
tuchi123 spune:
Juniorrii, m-am confruntat exact cu eceeasi problema, la momentul respectiv si pana in prezent tot nelamurita sunt dar, mai este f. putin si lamuresc, sper, situatia la eco. la Dr.POP in jurul orei 19-19,30 si sper din tot sufletul sa fie bine atat pt. mine cat si pt. tine
15+

Doamne ajuta-ne
veronica75 spune:

Salut fetelor,
Scuze pentru intarziere, am citit in continuare mesajele voastre ma bucur ca nu mai sunt probleme majore cu nici un bebe

si sper ca de acum sa auzim doar de bine.
Si coca mea e ok, l-am vazut si dr. spune ca e perfect.
Deci m-am linistit in leg. cu sarcina, cu mineeee...tot nasol e, da na...am inteles ca nu e leac, dr. mi-a spus ca mancarea nu e importanta ci ca trebuie sa beau lichide ca sa nu ma deshidratez de tot, mi-a mai facut el niste teste si a spus ca nu ma interneaza inca dar daca nu reusesc sa beau nik at. ma interneaza.
Am schimbat medicatia acu iau paranausine la 4 ore si 1 pastila de ranitidina pe zi, sper sa ma ajute cat de cat, in rest mi-a spus sa stau in pat si sa ma odihnesc, ceea ce de altfel si fac pt. ca nu pot sa fac nik si sunt cam ametita.
Am ajuns la concluzia ca tre. sa schimbam dr. Nu imi place cum se comporta cu mine....eu ii spun sa imi recomande ceva pt. stomac si i-am spus ca am luat deja ranitidina si el zice; ok, 1/zi
Dupa aceea ii spun ca deja am fost la farmacie si am luat paranausine (ca nu mai puteam si de el nu dadeam) si imi spune cu nonsalanta ca pot sa iau ce vreau, sa le incerc pe toate![]()

Dupa aceea aflu ca pleaca in concediu si sa ne vedem pe la sf. lui august.
Ok si toate testele pt. bebe???? care se fac in periada asta????
Clar cred ca am sa caut alt medic....
Roxanaz - sa inteleg ca ti-a trcut raceala-ma bucur ca esti mai bine
Selene - imi pare bine ca ai iesit bine la analize si urmez tratamentul
Doresc un bun venit noilor mamici 

sa aveti bb sanatosi si voiosi
Si binenteles ma bucur pt. cele care deja au simtit miscarile copilului
Aaaa si apropo de porecle...iubitul meu sot ii spune la bb broasca :(
Va pup pe toate 

aveti grija de voi si de bb-i
http://md.lilypie.com/klKFp3.png
"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=veronica&year=2009&month=2&day=2&babycount=1">