Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (28)
Raspunsuri - Pagina 13
Carmen_Marieta spune:
Selene, Roxanamultumesc. De abia astept trim II sa visez frumos...
Edinutzaunde esti??
Poze ..
9+
Doamne ajuta-ne sa ne creasca mari si sanatosi bb-ii.
Selene_Bunny spune:
Mersi, roxanaz. Asa ii spune la magazin si asa e si marca, si pe etichete (cele din material) e trecut "wenice". Eu m-am dat pe combinatii verde, galben, portocaliu... Ceea ce nu prea faceam inainte... :)
Acum mi-am pus castile si ascult si eu melodiile pe care vi le-am propus voua... Pare ca lui bebe ii place...
cu un puiut de 17+
Sa stai cuminte in burtica, sa te faci mare, c-apoi cuceresti tu lumea!
Porumbita spune:
selene synevo intotdeauna trimite SMS cand sunt gata analizele... au fac de multi ani analize la ei si am primit de fiecare data instiintare pe sms ca au iesit rezultatele
deliafairais spune:
buna! ieri am fost la dr, sperand ca poate aflam ce bebe avem...si cand colo, dupa ce mi-a spus ca e dezv mai putin de 15 sapt (13-14), am fost fericita sa vad ca se misca si ii bate inima. sper sa fie bine, ma rog mult pt el, ca la fel am patit acum doi ani, mi-au spus ca e mai mic si l-am pierdut in aceeasi zi... oricum, o sa merg si maine la alt dr sa vad ce parere are.
in alta ordine de idei, cred ca bebe meu sta mai mult pe stanga. uneori se vede asa tare umflata burta pe stanga si pe dreapta gol! e haioasa situatia, daca va continua asa si in lunile mari de sarcina...o sa merg stramb :)))
Porumbita spune:
delia sigur o sa fie bine, stai linistita 
uitati ce am gasit eu despre ecografii:
- trimestrul I (12-14 saptamāni), importanta pentru masurarea claritatii nuchale
- trimestrul II (18-20 saptamāni dupa scoala engleza sau 20+24 saptamāni dupa scoala franceza) pentru morfologia fetala
- trimestrul III (30-34 saptamāni) pentru retardul de crestere.
acum intrebarea mea e, voi cand va programati eco de trim II? eu am facut 2 programari (sa fiu sigura) la prima o sa am 19 sapt si 4 zile si la a 2a fix 24 de saptamani da tot am dubii dc le-am programat sau nu bine...
si azi sau cel tarziu maine tr sa vina rezultatul la DT si cam am emotii 
roxanaz spune:
Delia sunt sigura ca totul va fi bine de data asta. poate ai avut o ovulatie mai tarzie sau un ciclu mai lung?
Alina1976 spune:
Tuchi, asteptam vesti diseara dupa eco! BAFTA!
Selene, felicitari dom'le pt. bebele miscator
! Sa fie intr-un ceas bun 
Alina
16+
de ianuarie
Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica
andre_ea spune:
Fetelor, inainte sa ma dati disparuta, va spun ca noi o sa plecam maine in Bulgaria pentru un week-end.
In plus, se cam duce linistea la serviciu, ne pregatim de nebunia de toamna, asa ca voi intra mai rarut.
Oricum revin cu poze din Bulgaria.
Va pup, si sper sa "aud" numai vesti bune.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
15+Delu Prichindelu'
BB2
Tudor
Vacanta 2008
andre_ea spune:
A, si hai sa va spun si eu ca acum ca, sambata 12 iulie, l-am simtit si eu pe bb. Am dormit cu Tudor la pranz si cand m-am trezit am vazut burtica umflata sub buric. Am pus mana pe burta si am simtit o miscare leeeeenta, ca o taratoare care s-a subtilizat incet-incet de sub mana mea.
Cred ca daca nu puneam mana nu realizam ca e bb, ziceam ca sunt intestinele.
Are mami o rama. ![]()

De 2 zile am inceput sa simt ceva impunsaturi slabute in burtica, dar foarte rare.
Gata, acum chiar ca va las.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
15+Delu Prichindelu'
BB2
Tudor
Vacanta 2008
roxanaz spune:
Andre_ea drum bun si distractie placuta la bulgari. si felicitari pentru rama miscatoare
(ce denumiri frate, daca ar sti copchiii cum ii poreclim
).
a propos de poreclit eu ii mai zis lui Pat sa stea locului sa nu tzopaie ca o capra. si-mi raspunde fff serios " nu sunt capra" ![]()
Porumbito eu imi fac programare in jur de 20-21s. dupa simpla mea opinie 24 e prea departe asa ca prefer perioada 20-22. dar e doar parerea mea, de data asta nu dau cu nici link ![]()