Mamici de pepenasi de iulie - august 2008 (115)
Raspunsuri - Pagina 5
AnnaBaby spune:
Of, de ce sunt din nou vesti proaste de la Camy, tocmai cand vroiam sa intreb daca mai stie cineva ceva, in speranta unor vesti bune...Doamne ajuta sa se faca bine micutul Darius iar pt Camy multa putere si ganduri pozitive, ca sa faca fata situatiei critice... 
Anna
de Ioana Maria
printesa noastra poze cu ariciul
povestea nasterii www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web
www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love
marimar spune:
Buna dimineata ( la noi)
La Viena e mohorit, sint doar 14 grade, ploua...nici o sansa sa iesim azi afara
Azi ma joc cu copiii in casa, spal, calc si iar ma joc. Nu stiu ce sa gatesc...
Anaxena, ma bucur mult sa aud ca ai gasit o pompa mai buna, eu n-am nici cea mai vaga idee despre pompe, n-am folosit niciodata... Inca un hop si o sa te bucuri cu adevarat de alaptat !
Anka, eu te inteleg cu piticii, fiecare avem
. Eu chiar nu calc ( aproape) nimic ( desi uneori poate fi si relaxanta aceasta operatie) dar nici acum nu amestec rufele copiilor cu ale noastre ( doar daca nu am de pus lenjerie intima de ex). Pe ale copiilor le spal separat si ale noaste separat. Despre masina de spalat cu uscator ai grija, eu am auzit de la persoane care au asa ceva ca nu e performant uscatorul, adica nu e asa de bun ca si cel separat. Nu aveti undeva unde sa-l agatati ? Deasupra masinii de spalat, in baie de ex sau altundeva? Intr-o debara, pe hol?
-------
vine bebe 3, surpriza
........
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
Nu va jucati, repercursiunile in timp pot sa fie iremediabile !
marimar spune:
Bujo, felicitari pentru bebe Filip ! Sa fie sanatos si sa creasca mare, sa va bucurati mereu de el ! Sa fie dormicios si papacios si fara colici !!
Doamne saracuta Camy prin ce trece, si bebe Darius. E cumplit, nu-mi vine sa cred ! 
Doamne ajuta-l pe Darius sa isi revina si sa fie sanatos !!
-------
vine bebe 3, surpriza
........
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
Nu va jucati, repercursiunile in timp pot sa fie iremediabile !
Ralu79 spune:
'mneatza fetelor,
Am ajuns acasa luni dupa-masa, dar nu am apucat sa citesc decat cateva pagini din capitolul care era deschis saptamana trecuta. Multumesc mult pt. incurajari.
Suntem bine, facem ceva mofturi la mancare dar pana la urma ne descurcam noi.
Felicitari tuturor proaspetelor mamici si bun venit noilor pepenasi.
Incerc sa mai recuperez cate ceva din urma (daca ma lasa Trompetzica).
Pupicei tuturor
Ralu
39+
Miruna
dma2007 spune:
'neata si de la mine!
Doamne ai grija de BB Darius!
mi-e groaza cand citesc vestile proaste de la ei, dar eu totusi cred ca Dumnezeu e mare si va avea grija de el!
cristina pai tocmai asta e problema ca n-am aflat de la ce, si sper sa nu mai fac
iau si rez de la urocultura maine, si apoi merg la dr popa
ah sa vedeti faza: ma duc deci eu la spital si dimineata ma intalnesc cu dr meu de la filantropia. ma vede la eco imi zice ca totul e ok ca merg acasa si apoi imi spune: eu plec maine o luna in concediu, daca nasteti ma sunati si rezolvam la tel!!!!!!!!!!!!!
deci daca nu ma duceam la medlife ramaneam cu fundu' in balta!
M.A.
35s+!
a inceput numaratoarea inversa
AMR 4s+ 
surpriza
MARIA ANDREEA sper sa fie bine samburelul si sa creasca mare!!!!!!!

http://bd.lilypie.com/k1Xkp2.png
dma2007 spune:
MINA LA MULTI ANI!
M.A.
35s+!
a inceput numaratoarea inversa
AMR 4s+ 
surpriza
MARIA ANDREEA sper sa fie bine samburelul si sa creasca mare!!!!!!!

http://bd.lilypie.com/k1Xkp2.png
Nati spune:
Buna fetele,
ladymina, la multi ani fericiti, o nastere usoara si un bebe sanatos si mancacios!
Offf, cat mai are de tras pruncul asta?! Sper ca bunul Dumnezeu vegheaza asupra lui si va face o minune cu bebe Darius Andrei.
Mie cred ca mi-a venit ciclul, ca de doua zile e rosu aprins cu chegulete si e in cantitate maricica.
Of, cand am zic ca am scapat de lohii, am dat peste tanti menstruatie.
Boti, si eu beau ceai pt lactatie de la Fares, da sincera sa fiu la mine parca seaca mai mult de cand beau ceaiul asta, decat sa creasca lactatia.
Cred ca pana aici mi-a fost cu laptele, orice si oricat as lua de rezolvat cu lactatia nu mai rezolv nimic, atat a fost sa fie.
Am plecat la urlator, isi cere dreptul la formula
.
Spor la treburi fetelor!
Mami de Matei
www.flickr.com/photos/nati76/" target="_blank">Poze
violeta29 spune:
Ne-am intors si noi din plimbari, am fost la munca si am dus prenatalul, ca tot e asa frumos si racoare afara.
Va multumesc pentru raspunsurile in legatura cu manuselele, cu siguranta n-o sa am curaj sa tai unghiutele in primele 4-5 zile, ma intreb si cu baita cum o sa descurc, desi am botezat 3 copilasi si le-am facut baita, dar deh, erau ceva mai marisori, aveau doua trei luni deja .
Off Doamne, ce rau imi pare sa aud iar vesti nu tocmai bune despre bebelusul lui Camy!Saraca cred ca e terminata. Ma rog ca Darius Andrei sa se faca bine cat mai repede si totul sa ramana doar un vis urat.

Speranta moare intotdeauna ultima!
cea mai fericita
35+ cu
Alexandra Valentina
www.flickr.com/photos/26288269@N04/" target="_blank">in asteptarea unei minuni
mult asteptat
garderoba printesei

AMR 5 SAPTAMANI

oanasm spune:
'neata mamici harnicute si gravidute !
ralu, bujo bine ati venit acasica! acomodare rapida si usoara la noua viata!
bun..ieri cand am facut capitol nou nu am apucat sa trec pepenasii...acum am trecut-o pe vio..cum a nascut, natural?
aa..si anca, ce ID are?
vazut pozici cu mininatiile!

Oana
34+ cu

o noua viata
filmuletz bb
ladymina77 spune:
Buna dimineata,
Va multumesc pt urari si va doresc si eu voua tot binele din lume alaturi de puiutii vostri.
N-am mai vorbit aseara cu Camy,imi vine asa de greu sa o sun,ma gandesc ca poate nu-i arde de telefoane si de discutii in situatia in care este.Nu stiu sper sa ma intelegeti,mi-e greu sa insist sa raspunda,oricum i-am zis daca vrea si simte nevoia sa vb sa imi dea un bip .Este o situatie ff neplacuta si trista.Probabil o sa-i spuna la Bujo de acum mai multe ,ele oricum au fost mai apropiate si poate ii vine mai usor sa se descarce.O sa incerc mai deseara sa mai i-au legatura cu ea dar repet ,nu vreau sa o deranjez sub nici o forma.
In rest la noi e liniste,astept si ma tot gandesc ,poate azi vine bebe,poate maine,apropo de vreo 4 zile au aparut niste intepaturi in col le simt cand e mai activa donsoara o fi vreun semn oare?Mai avem si niste dureri usoare pe sub burta si cam atat.Nici urma de dop,parca nici la Bogdan nu l-am pierdut nu mai stiu.
Fetele care ati nascut la 39 de sapt au 39 implinite sau trecute sau si si?
38+ in asteptarea contractiilor
mina