Mamici de pepenasi de iulie - august 2008 (115)
Raspunsuri - Pagina 17
violeta29 spune:
Neataaaaaa! Mamaaa ce bine am dormit cu ploaia asta. M-au trezit de cateva ori tunetele da tot am adormit bustean.Ma duc sa-mi fac cafeluta si revin.
Speranta moare intotdeauna ultima!
cea mai fericita
35+ cu
Alexandra Valentina
www.flickr.com/photos/26288269@N04/" target="_blank">in asteptarea unei minuni
mult asteptat
garderoba printesei

AMR 5 SAPTAMANI

pica1 spune:
Dyanira, taman spuneam mai sus ca la 32 de saptamini la control mi s-a spus ca am colul de 2,5 cm si are forma de pilnie, adica inchis in exterior si deschis in interior, iar pozitia bb-ului era cu caputul in jos , chiar foarte jos ca abia a reusit sa ii masoare ceva. Mi-a dat tratament de no-spa forte 3/zi. La citeva zile dupa control am pierdut dopul si a aveam aceleasi senzatii ca si tine, intepaturi in col si dureri vagi in partea abdominala. Atunci mi-a spus doctorul sa iau si 4 gynipral /zi pe linga no-spa. Mi s-a explicat ca deschiderea colului este in mare parte favorizata de gravitatie, statul in picioare, drept urmare m-am facut una cu patul si deasemeni deschiderea colului este favorizata de contractii, chiar si acelea false, pentru care mi-au dat tratamentul mai sus amintit.
37 si
SEBASTIAN zis BEBI
ancadragoman spune:
quote:
citat din mesajul lui dyanira
Buna dragele mele!!!
Sunt de la odiseea de sept-oct dar citesc si la voi tot timpul pentru ca m-as putea incadra si aici.Probabil ca voi naste pana in 2 sept cand am DPN.
Vreau sa va intreb si pe voi ceva: eu sunt super necajita de vineri de cand am fost la control si mi-a spus medicul ca am colul scurtat si putin deschis si ca voi naste sigur mai repede de 1 sept +ca el e plecat in concediu in perioada 10-22august asa ca am ramas si fara medic!!!Diarux parac la tine am citit ca ai patit cam acelasi lucru, suntem ghinioniste ce mai , exact cum ai spus tu de ce mi-a fost frica de la inceputul sarcinii nu am scapat!!!Voi ce ziceti daca simt intepaturi in col si dureri vagi in partea de jos a burtii e semn ca voi naste prematur?Daca colul e deschis cat mai dureaza pana se declanseaza travaliul?
Si nu vreau sa uit sa va spun ca ma rog si eu pentru BB DARIUS ANDREI si pentruparintii lui.Da-le Doamne putere si micutului ingeras da-i o sansa la viata!!!!
Diana34+ mamica fericita de
ANDREI EDUARD
AMR putin pana sa ne vedem minunea
Iubita mea eu am stat cu colul deschis de la 28 de saptamani si de fiecare data dr imi spunea ca nu apuc termenul,am stat la pat 2 luni aproape si din cand in cand mai ieseam afara la aer si asa am rezistat pana la 39 de saptamani si 4 zile ,deci stai linistita ca totul o sa fie bine daca nu faci efort
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
violeta29 spune:
DIARUX , ce m-ai amuzat cu poezica, acu chiar m-am linistit daca zici ca mi-o scrii de pe capra de-acolo," in direct" . Spor la treburi!
Mey fetelor, nu va mai stresati atata ca n-ati aranjat camer ptr bebe ca n-ati luat carucior nu stiu de care...Importanta e dragostea voastra ptr el, mediu in care va trai. Uite, nici noi nu suntem avuti , am facut si noi ce am putut, cu cheltuieli minime. Am reamenajat camera noastra ca sa facem un coltisor ptr bebe, iar tot ce am cumparat am luat incet, incet la preturi modice de la magazine oarecare , nu lucruri de firma. Si sincer nu mi-e rusine cu asta,importante ca bebe sa fie sanatos !
NARCISA, foarte frumoasa povestea nasterii...Sa va traiasca printesica!
MAGDA 

Gata plec si eu la piata sa-mi cumpar piersici apoi ma apuc sa calc perdeluta si draperiile, diseara cand imi vine soata poate reusim sa le punem!
Speranta moare intotdeauna ultima!
cea mai fericita
35+ cu
Alexandra Valentina
www.flickr.com/photos/26288269@N04/" target="_blank">in asteptarea unei minuni
mult asteptat
garderoba printesei

AMR 5 SAPTAMANI

M&M spune:
Neata, pe la pranz si de la noi!!!
pentru bebe DARIUS ANDREI sa se faca bine!!!
Magda, LA MULTI ANI!!! Sa fii sanatoasa, fericita si implinita alaturi de familie!!!

Ruxi, Vio, spor la treaba!!!
Mina, nu stiu ce sa zic...poti sa ii dai un SMS lui Camy, sa vezi daca iti raspunde. E o situatie atat de dificila pentru ei !!!
Deci, am venit si noi de la eco...bebe Mihaitza tot neintors e
, (asta e, o sa stabilim saptamana viitoare cu d-na dr data cezarianei), are 2300 de grame , la nastere va avea cam 2800 estimativ ( e un finut MIhaitza al meu
), col lung si inchis!!!
Cristina
36+ ,cu
Mihai Daniel
AMR 25 ZILE

" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"
Marina_1609 spune:
hi
MAGDA

LA MULTI ANI!
Cristina imi pare rau ca Mihaita nu e intors. oare nu mai exista sanse? Ana mea tot o finuta va fi. a zis medicul ca va avea in jur de 3kg.
pica, dyanira, durerile din pelvis le aveti pt ca bebe coboara. eu le am de mult timp si nu se intampla nimic. cu 2 zile in urma s-au intensificat ca m-am dus aproape plangand de durere la medic. s-a dovedit a fi alarma falsa, colul inchis.... Deci stati linistite. se pare ca o sa ne dam seama cand vine momentul adevarat.
yuuuuuiiiiii, ma uit la semnatura mea si nu pot sa cred ce putin a mai ramas. inca 12 zile si o vad pe Ana
am pus hainitele la spalat/uscat si apoi le calc si le asez in dulap![]()
_
37+ cu
ANA SOFIA
AMR 12 ZILE 
Proiectul 2008 in derulare
ladymina77 spune:
Asa am facut Cristina,i-am trimis un sms sper sa aiba putere sa ne raspunda si sa fie totul mai bine cu Darius.I-am cerut si un nr de cont sa poata fetele sa-i transfere banii.Sa speram ca va fi bine.
38+
mina
Marina_1609 spune:
ce s-a mai rarit lumea pe forum....
cata agitatie era inainte. dar acum am ramas tot mai putine...mamicile sunt ocupate cu bb-ii
_
37+ cu
ANA SOFIA
AMR 12 ZILE 
Proiectul 2008 in derulare
dyanira spune:
quote:
citat din mesajul lui ancadragomanquote:
citat din mesajul lui dyanira
Buna dragele mele!!!
Sunt de la odiseea de sept-oct dar citesc si la voi tot timpul pentru ca m-as putea incadra si aici.Probabil ca voi naste pana in 2 sept cand am DPN.
Vreau sa va intreb si pe voi ceva: eu sunt super necajita de vineri de cand am fost la control si mi-a spus medicul ca am colul scurtat si putin deschis si ca voi naste sigur mai repede de 1 sept +ca el e plecat in concediu in perioada 10-22august asa ca am ramas si fara medic!!!Diarux parac la tine am citit ca ai patit cam acelasi lucru, suntem ghinioniste ce mai , exact cum ai spus tu de ce mi-a fost frica de la inceputul sarcinii nu am scapat!!!Voi ce ziceti daca simt intepaturi in col si dureri vagi in partea de jos a burtii e semn ca voi naste prematur?Daca colul e deschis cat mai dureaza pana se declanseaza travaliul?
Si nu vreau sa uit sa va spun ca ma rog si eu pentru BB DARIUS ANDREI si pentruparintii lui.Da-le Doamne putere si micutului ingeras da-i o sansa la viata!!!!
Diana34+ mamica fericita de
ANDREI EDUARD
AMR putin pana sa ne vedem minunea
Iubita mea eu am stat cu colul deschis de la 28 de saptamani si de fiecare data dr imi spunea ca nu apuc termenul,am stat la pat 2 luni aproape si din cand in cand mai ieseam afara la aer si asa am rezistat pana la 39 de saptamani si 4 zile ,deci stai linistita ca totul o sa fie bine daca nu faci efort
ancade
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
Multumesc pentru raspuns si pentru incurajari.Tot asa sper si eu sa ajung la 39 saptamani si ceva.Sper sa reusesc.
Diana
34+ mamica fericita de
ANDREI TUDORAMR putin pana sa ne vedem minunea
ladymina77 spune:
Tocmai la asta ma gandeam si eu marina,inainte erau kilometrii de pagini pe zi pe care ma chinuiam sa stau sa le citesc la ce multe erau.Acum aproape jumatate din fete sunt mamici si in clipele alea uneori n-ai timp nici sa mergi la pisu
mina