Strumfi de un an (iul-aug 2007) (91)
Raspunsuri - Pagina 20
ghinetz spune:
Saluty!
Am reusit sa adorm copiii. Mai, cantecele lui Catalin Crisan sunt mana cereasca. Numai ce incep sa fredonez ca si...gata, pica ca mustele. Desi azi nu prea au dat semne de oboseala. Pana la ora asta.
Si daca tot dorm copiii, ia sa vedem ce torturi mancam azi:
Smaranda!!! Ioana, sa traiesti ani multi si fericiti langa fetele tale!
. Tortul il papa Sma la Botosani? Ca daca da, poate dau o fuga...
Tizului Victor!!! Diana, te mai asteptam pe la noi. Imi placea cum/ce scriai. Vino sa ne spui cum e ca mamica de strengar de 1 an. Vino sa mai spui din bucuria vietii de zi cu zi. Sa-ti traiasca puisorul Sa-i faci repede o surioara, da?
Nicolae!!!
Veronica!!! (ce nume frumos ai!!!)
Sa cresteti mari si frumosi, sa fiti bucuria perintilor si a celor ce va cunosc.
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan
(11.03.2003) si Victor
(12.07.2007)
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
cristina26 spune:
alina.a draga, noi o sa mergem in Arad prin septembrie cred ca o sa fie intre 10-15, inca nu sunt sigura. Am sa te anunt cand ajunem. Nu scapati voi doua nevazuta![]()
la multi ani:
smaranda
veronica
victor cristian
nicolae
mult noroc in viata,multa sanatate si toate visele sa va devina realitate
Ingrid; filmuletul lui Ingrid
www.youtube.com/watch?v=99ItPu2KUKs" target="_blank"> copiii nostri; ingerasul meu Paul
monicabo spune:
smaranda, veronica, victor cristian si nicolae!
Sa fiti sanatosi si sa cresteti mari, alaturi de parinti, frati, surori!
Lulualex, iti urez si eu bun venit
! Ca am uitat in mesajul precedent, si m-am tot tinut sa scriu...
Pupici pt fetele care rezista cu treziri noaptea..noi din fericire, de pe la 7-8 luni ne-am cumintit cu trezirile...a mai avut si ea perioade cand se trezea de n ori pe noapte, dar au trecut de la sine, fara sa aibe legatura cu intarcatul...
Altminteri nu mai aveam curaj de bebe2 ![]()
Monica cu
Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii
si
22+
Ana Maria
ioanaiub spune:
quote:
citat din mesajul lui Vivela
Despre chamomila s-a tot scris pe aici, si ce e si cum se administreaza la bebei. Hei, ce faceti, nu cititi tot, ca parca asa va laudati??
(scuze, nu m-am putut abtine, hi-hi ).
stiu ca s-a mai scris, am citit si eu atunci dar nu am dat foarte mare importanta pentru ca noi inca nu aveam dinti ... si de atunci a trecut ceva vreme, acum ne ies si noua dintii si ma bucur ca s-au "improspatat" informatiile
chamomila se gaseste la orice farmacie sau doar la farmacii homeopate? intreb si eu ca sa nu ma duc la farmacie si sa se uite crucis la mine ca am mai patit asa cu influcidul
noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)
Vivela spune:
Dana, eu nu l-am lasat sa planga 2 ore, nici nu vreau si nici nu pot.
In plus, cred ca m-am obisnuit si eu cu programul asta, nu ma mai afecteaza atat de mult, ca nu ma trezesc de tot.
Eu am un pat mare si la D in camera si noaptea il iau din patutul lui si dormim amandoi acolo. Asa scap si eu de gandul ca il iau cu mine in patul MEU, de fapt ma duc eu in patul LUI
. De fapt e cam acelasi lucru...Dar cel putin asa ne odihnim amandoi.
DaviDependenta
www.youtube.com/watch?v=7ZscS775ek8" target="_blank">Children see. Children do.
ghinetz spune:
mamii, tot citesc ca te chinui noptile, ca esti obosita. Eu, ca si Ioana zic, fa ceva in sensul asta. Acumulezi oboseala, stres, frustrari. Uite, si Victor se trezeste noaptea si uneori tot ca sa suzeteasca. (depinde, de cat de tare il dor gingiile - eu asa cred. Si daca stiu ca il dor si ca asa se calmeaza...eu il las si-l inteleg) Cum procedez? Dorm cu el in pat, il mufez la san si dormim amandoi. Mai spuneam eu pe aici, mi-am dezvoltat acest sistem de "nesimtita" si dorm frate si eu! Ca altfel nu se mai putea. Asa...suntem fericiti amandoi. Pe la o bucata de noapte ma intorc pe partea cealalta, ca sa suga si la celalalt san. Si gata, ne trezim dimineata bucurosi. (Uneori si pe la 10, daca Stefan doarme la mama)
Si uite asa, stand eu si gandindu-ma, nu am nici un motiv sa-l intarc. E drept...nu pot pleca nicaieri, dar am analizat situatia, si daca l-as intarca tot nu as putea pleca ca nu se inghesuie nimeni sa stea cu el nci macar o ora cat is la cosmetica, merg cu el dupa mine ca maimuta, peste tot. Si atunci? Ce atata graba sa il intarc? (pe mine ma intreb)E drept...prin jur toti se mira: "vai! il mai alaptezi! asa, ditamai vlajganul...!" Ei da! Il mai alaptez. Sincer, nu as fi vrut sa fie asa dependent de mine. Dar...asta e. Daca mama ar mai avea rabdare sa stea cu el - cum a stat cu Stefan - ca sa mai pot si eu iesi la un suc, la cumparaturi, al un film as mai zice. Asa insa...O sa am timp si de filme, si de suc... O sa vreau sa stau cu ei acasa si ei o sa ma ignore, o sa plece cu iubitele...
(11.03.2003) si Victor
(12.07.2007)
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
ddanagh spune:
Ei, asa e mai bine ![]()
Glumesc.
Recunosc ca vorbesc din persepectiva unei mame al carei bebelus doarme toata noaptea de la 2 luni. (bine initial se trezea pe la 5 acum pe la 8) Bineinteles ca a avut si exceptii cand i-au iesit dintii si alte cateva. DAr exceptii.
Nu aruncati cu rosii , va rugam
Mi-am adus aminte de Lia ca ne zicea la odisee ca ea doarme profund si ca se teme ca bebe va plange langa ea si nu va auzi. Ei Lia mai crezi de-astea ?
De fapt si mie imi treceau astfel de ganduri insa sar din pat la primul wua (sau poate cred eu ca-i primul
).
Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)
ghinetz spune:
quote:
citat din mesajul lui Vivela
Dana, eu nu l-am lasat sa planga 2 ore, nici nu vreau si nici nu pot.
In plus, cred ca m-am obisnuit si eu cu programul asta, nu ma mai afecteaza atat de mult, ca nu ma trezesc de tot.
Eu am un pat mare si la D in camera si noaptea il iau din patutul lui si dormim amandoi acolo. Asa scap si eu de gandul ca il iau cu mine in patul MEU, de fapt ma duc eu in patul LUI. De fapt e cam acelasi lucru...Dar cel putin asa ne odihnim amandoi.
DaviDependenta
www.youtube.com/watch?v=7ZscS775ek8" target="_blank">Children see. Children do.
Vive, esti super misto la faza asta. Corect...Nici usturoi nu mananci, nici gura nu-ti miroase. Ce? Poate sa zica cineva ca il iei la tine in pat???
Da chiar, de ce e asa rau sa doarma copilul cu mama in pat? (Cand era Stefan mic ma feream de asta, vai, cum? Sa doiarma cu mine? NU!!! Adormea bietul singur in camera pana pe la vreo 2 ani, cand am inceput sa-i citesc povesti. Si acum ma intreb? De ce? De ce ma feream asa sa-l iau in patul meu? Ca eu una nu ma simt vinovata acum ca dorm cu Victor. In patul lui.
(11.03.2003) si Victor
(12.07.2007)"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
lulualex spune:
quote:
citat din mesajul lui mamii
lulualex inainte de toate bine ai venit!Ca uitashi sa iti zic.Avand in vedere si luand in considerare ca eu lapte daca mai am vreo 3 4 gurite el se trezeshte ca sa ma suzetzeasca pe mine!L-am alaptat exclusiv pana la 5 luni shi jumatate iar pana la 7 luni shi jumatate m.am batut cu formula ( avea stomacul foarte mic manca deabea 60 de ml asta dupa ce a inceput sa accepte formula) sa accepte iar apoi cu mancarea.Pediatra a spus ca nu este un lucru rau alternarea laptelui.Alex cand se trezeshte noaptea rareori accepta biberonul sau apa(cateva guri) iar apoi scandalul dupa tzatzi.Pe langa asta ptr ca tot nu ai de unde sa shti eu am incercat sa il intarc a plans fara oprire 2 ore si nu dadea nici cel mai mic semn sa se potoleasca sau ca a obosit de bazaicit nu il multumea nimic nici eu nici tati nici apa nici lapte nici paine nici joaca nici NIMIC!sunt singura shi nu am nici un ajutor (nu ma plang) dar am ajuns la capatul puterii fortei etc..Uneori mai incerc sa dorm cand doarme ziua dar pana adorm eu ( nu reushesc sa dorm ziua) el se trezeshte si devin buimaca!daca tu ai alte idei mai bune le astept.Si daca se poate as dori sa nu mai fii asa ironica avand in vedere ca nu ne cunoashtem catushi de putin
Mami de Alexandru din 13.07.07
departe de mine gandul sa fiu ironica, relax!
stiu cum e sa fii singura cel putin 10 ore pe zi; in plus, eu chiar daca nu o mai alaptez pe alex a mea, tot se trezeste noaptea si ma doare sufletul cum plange cu foc paan ii pregatesc un bibe sau pana gasesc apa
ea nu doarme cu tzazti dar adoarme NUMAI cu suzeta, alt drac :(
inca o data, imi cer scuze daca mesajul a parut altfel decat s-a vrut. incercam doar sa subliniex faptul ca f multi copii pe care ii stiu inclusiv al meu, chiar dupa intarcare se trezesc noaptea...
paticut spune:
buna dimineata dupa pranz....
fetelor sunt foarte incantata ca pot sa va spun offtopic ca azi in sfarsit mi-am luat masina de spalat ( a mea se stricase de vreo 3 saptamani si am turbat spaland la mana.)
gata am terminat cu off-topicul.
acum: la multi ani si sa va traiasca pruncii mamicilor de: Smaranda, Veronica, Victor Cristian si Nicolae!!! sa fiti sanatosi, fericiti si intelepti.
Alina concediu placut - de-as vedea macar Balatonul anul asta . am doi ani de cand nu am fost in concediu. si ultimul concediu a fost alcatuit din 4 zile in care l-am conceput pe Miron la Roma.. asa ca de cate ori o vad pe Mamii postand ma gandesc ce frumos a fost si daca ma mai sexez si-a doua oara ....trebuie sa-mi aleg orasul.. ca in Romania nu a vrut sa iasa 7 ani...
Ghinetz m-ai facut sa rad cu lacrimi la faza cu "pica ca mustele". vreau si eu (cu) Catalin Crisan ..
Violetan - multumesc ca ne-ai reamintit de Chamomilla sau cum s-o scrie... la mine functiona cu dentinox doar cateva minute .. dupa aceea venea cu manut intinsa imi arata tubul si deschidea gurita.. era dulcic!
Mamii dupa ce la 4 luni a incetat sa se mai trzeasca nopatea .. de doua luni incoace imi mananca sufletul.. de doua ori pe noapte se trzeste sa manance si de n-spe ori doar sa ma simta langa el. cand o sa reusesc sa gasesc un remediu te anunt. indiferent cat de obosit este tot se trezeste.
si pentru cele care au cerut - la semnatura poze noi.
paticut fericita mamica de baiat voinic si dulce - www.flickr.com/photos/bogaci_miron/" target="_blank">Miron Petru